@Pepperle1
Waren hier al eens en na 1 nacht weggegaan. Nu met vrienden hier die graag hier wilden fietsen. Maar nog steeds slechte plaats. Rommelig, niet fris en opgeruimd. Minder roken en meer de handjes laten wapperen ! douches niet open ( ja, ik douche liever niet in krappe douche van camper). Maar we zagen alternatief in Winschoten; prachtige camperplaats daar. Dus weer na 1 nacht weg.
Bijzondere ervaring; we komen eind van de middag aan met camper en vragen of we 3 dagen kunnen blijven. Nee; alles is “ vol”. Toon was zeer onvriendelijk. Echter de camping wasbij lange na niet vol. Wij zijn vervolgens naar een camperplaats 15 km verder vertrokken. Toen we de volgende ochtend voor een wandeling weer langs Elbingerode kwamen nog even weer gekeken op de camping: echt niet vol ! Tientallen lege plekken. Nog nooit meegemaakt zoiets.
Drie sterren voor de locatie; op 10 minuten afstand lopen van de stad. Ook fijn dat je fietsen kan huren op de camperplaats. Wel vinden we de camperplaats nogal prijzig. De schoonmaak van het toiletgebouw kan beter. Er hangt een rooster waarin geschreven wordt wanneer de laatste schoonmaak heeft plaatsgevonden. Wordt mee gesjoemeld want drie dagen lang lag stukje wc papier opdezelfde plek op de grond naast de wc.
vriendelijke ontvangst bij de receptie. sanitair wordt goed schoongemaakt. Geen wc brillen op toiletpot. Geen schaduw, ik mis bomen of struiken. Alles strak met heggetjes. Weggetje naar strand erg steil. Burgers in het restaurant zijn zeer goed..
De meest vreselijke camperplek waar we ooit gestaan hebben. Deze camperplaats is smerig en zeer luidruchtig doordat het ook gebruikt wordt als verzamelplek voor jongeren die auto radio’s aan hebben, crossen over parkeerplaats. De waterkraan doet het niet; wel euro betaald maar geen water. De camperplaats en de camping verder op waren jammergenoeg vol dus moesten we hier wel overnachten. Pas halverwege de nacht werd het rustiger.
Prima camping. Camping is goed georganiseerd. Toiletten en douches zijn goed. s’ Avonds worden muziekavonden georganiseerd. Fijn dat honden welkom zijn. Bij een vorige reactie las ik “ veel honden niet onder appèl”. Dat is onzin. Honden keurig aan de lijn overal op de camping. ( sommige kinderen niet onder appèl; veel schreeuwen en hard rond fietsen op fietsen of erg hard op elektrische steps). We hebben genoten op deze mooie camping.
Ondanks ligging naast drukke straat ( overdag duidelijk hoorbaar, ‘ s nachts geen last) is het een rustige, kleinschalige camping. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Mooie, ruime plaatsen met veel schaduw. Met een gemiddeld lange camper redelijk voldoende kunnen manoeuvreren op camping straatjes. Met erg lange camper wordt dat moeilijk. Het gemeentelijk zwembad stond leeg in augustus 2023. Toiletten/douches: voldoende
Deze parkeerplaats is op dit moment ( augustus 2023) alleen toegankelijk voor personenauto’s. Voor de ingang hangt een ketting zodat je er niet met campers op komt.
mooie camperplaats. Direct naast hondenspeelplaats; dus fijn voor onze hond. Wel erg kleine plaats; we hadden geluk dat er nog 1 plekje vrij was.
Erg onprettig dat er stevig gerookt wordt in ontvangstruimte. Dat was de eerste afknapper. De tweede was de slecht schoongemaakte toiletten. Derde was de druk bereden weg vlak naast de camperplaats. Duidelijk hoorbaar. Geen pinbetalingen mogelijk. Positief: zelf plek uitzoeken en mooie uitvalsbasis om provincie Groningen te bezoeken. Maar we zijn naar 1 nacht toch maar naar andere plaats gegaan. Rokershol !
schone, rustige camperplaats. Beveiligd. Water, elektriciteit en chemisch toilet reinigen. Op 15 minuten loopafstand van grote supermarkt.