@Peppie57
- 2024
- Chausson Titanium Premium 640
- 2024
- Ford
professioneel aangelegde Camperplaats, mooi park met goede voorzieningen, zeer vriendelijke ontvangst, prima in/uit check systeem, en een fantastisch mooie omgeving! De eigenaar JP komt graag een praatje maken om je wat te vertellen van de omgeving en de voorzieningen op deze CP. Wij komen zeker terug !
Wat een relaxe super vriendelijke mensen, altijd tijd voor een praatje en een bakkie koffie. Mooie en prima CP met goede voorzieningen en een prachtige omgeving en mooie fietsroutes. Hanneke en John doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken, is bij ons dan ook zeker gelukt! Wij komen hier zeker terug!
Fijne ontvangst, ondank de eigenaar niet aanwezig was. Kregen na een vriendelijk telefonisch contact alle gegevens door gestuurd, ook de code van het hek, we konden zelf een plek uitzoeken. Dag later kennis gemaakt met Roy, zeer vriendelijk en open kerel. Zoals de meeste mensen die hier zijn geweest, zijn ook wij langer gebleven. Een fantastische plek om lekker tot rust te komen met allerlei mooie voorzieningen, zeker een klein paradijs in Spanje
Sitecode: 20764
Camping zoals een camping hoort te zijn met 5*. vriendelijke ontvangst, we kregen de tijd en gelegenheid om een mooi plek uit te zoeken. Camping, en de omgeving de moeite waard om terug te komen. Stevige prijs, maar wat ons betreft de moeite waard, wifi en elektra apart afrekenen.
Heerlijke rustig mooie plek. Eerst nog een tochtje door het bos, ontvangst super vriendelijk, stonden gelijk klaar voor rond leiding en hulp voor een plek. Zeer redelijk prijs, sanitair matig maar voldoet. Goede plek voor doorreis richting Spanje.
fantastische ervaring op deze camping/boerderij ! Fantastisch mooie en lieve mensen, Miryam en Geert, welkome ontvangst en een heerlijke om met de camper, caravan of tent te verblijven. Wijnproeverij en rondleiding met Geert is een hele leuke ervaring, met zoveel passie verteld Geert alles over kruiden, fruit teelt, en druiven teelt. Geert en Miryam we hebben genoten van ons verblijf op jullie boerderij. Albert, Carla, Bea en Peter.