@Perdieuskes
- Gezin met kinderen (12+)
- 2023
- Fiat Anders Anders
- Buscamper
mooie prijs voor mooie locatie. oud sanitair maar heerlijk en proper. bakker op een wandeling en mooie omgeving. lekker rustig...
geen genummerde plaatsen dus iedereen eigent zich toe wat hij wil. probleem is dat in hoogseizoen er vrije plaatsen zijn maar niet elk formaat camper erbij kan. in hoogseizoen volzet dus zonder reservatie kom je er niet in. spijtig dat er geen sanitair is behalve op de camping ernaast. wifi noch 4G bereik achterin. maar wel mooie locatie met groenten winkel brood fietsen verhuur camping winkel vlakbij... super voor een surf vakantie !
warme welkom. leuke eenvoudige camping waar kamperen nog vrijheid en charme heeft. veel groen en variatie in plaatsen. alle mogelijke faciliteiten in de buurt en heerlijke warme douches. prachtige omgeving. spijtig dat we enkel op doorreis zijn. we hadden zeker langer willen blijven!
verharde plaats. heerlijke nette douches en mooi zicht op het water en voorbijkomende vrachtschepen en bever gezien. rustig en vriendelijke ontvangst. biertent vooraan. camper lozingen vooraan wel niet erg makkelijk toegankelijk. klein winkeltje aan de receptie. broodjes bestellen tot 18 uur. beetje prijzig maar we hebben genoten van onze stop.
begin van het seizoen erg rustig. wat sompig maar alle hulp van vriendelijke eigenaars voor een stabiel perfect plekje met zicht op het water. geweldige warme nette douche en sanitair. beetje prijzig maar verzorgde faciliteiten voor een nacht op doorreis.