@Perlentaucher-SN
Camping Lakolk Strand, in combinatie met het strand op Rømø waar je met de auto op kunt rijden, is een droom voor elke kampeerder. Deze goed uitgeruste camping laat niets te wensen over. Diverse restaurants en een discountsupermarkt maken het uitstekende aanbod compleet. We brachten onze dagen door met zwemmen en relaxen op het strand. 's Avonds keerden we terug naar de camping en konden we genieten van alle faciliteiten.
Nieuwe naam? Nu Laguna Beach... we hebben het gevoel dat de toestand iets is verslechterd. Er zijn sporen van schimmel in de sanitaire voorzieningen. De hagen worden verwaarloosd. De verlichting is overwoekerd, enzovoort. Het personeelsbestand is verminderd. Het is een mooie camping op een goede locatie met een breed scala aan voorzieningen.
Een prachtige plek om te genieten van de rust en stilte van nergens. Alles is aanwezig en in zeer goede staat om je een comfortabel gevoel te geven. De faciliteiten, de netheid en de vriendelijkheid van het personeel zijn indrukwekkend. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. We danken jullie voor een geweldige tijd.