@PerryKeesman
- 1984
We waren van plan hier twee nachten te blijven, maar we waren teleurgesteld toen we aankwamen. De plaatsen voor de campers zijn erg glooiend en liggen vlak langs de lawaaierige N28. We hebben veel planken en wiggen om de camper waterpas te zetten, maar hier was dat onmogelijk. De eigenaar zou op zijn minst moeten investeren in het waterpas zetten van de plaatsen. Het adres in Camper Contact klopt niet. De Ierse landcode is P43AK60 (gebruik hiervoor Google Maps).
2021
Dit is een terminal voor cruiseschepen die een bezoekje aan Saaremaa komen brengen. Zolang er geen cruiseschepen komen is alles (wc's, douches, cafe) gesloten en er is niemand aanwezig. Daardoor alle ruimte op het grote parkeerterrein. Wat knusser sta je als je bij de zebra het pad volgt, dan kom je op een mooie ruime plek aan zee. De ondergrond is redelijk verhard. De coördinaten hiervan zijn: 58,53739°N, 22,23369 °E.
Geweldige familiecamping. Tijdens schoolvakanties runt de dochter de receptie en spreekt perfect Engels. Schaduwrijke en zonnige plaatsen vrij te kiezen. Bbq's, picknicktafels en hangmatten overal gratis te gebruiken. Schone douches en toiletten. Het hoofdgebouw is geen hotel, meer hostal met eenvoudige kamers. Foodtruck ter plaatse. Heel dicht bij de prachtige wandeling boven de Ahja-rivier met de gekleurde zandstenen kliffen. We raden aan!
Westernstad/attractiepark El Dorado is geopend van woensdag tm zondag Wij kwamen hier op maandag 5/7/21 en troffen een leeg parkeerterrein waar we met 3 campers heerlijk rustig hebben gestaan. Er kwam niemand incasseren en er stond nergens hoe we hadden kunnen betalen. Het is 6 km fietsen naar het historisch centrum van Templin. Lastig om te beoordelen hoe het hier is als het attractiepark open is maar het gaat om 18 uur dicht.
's middags 6/7/21 kwam het Ordnungsamt uit Angermünde controleren. Alle 6 campers stonden op het gras, dat mag niet, we moesten op de straat staan. Met alle campers op 1 lijn. En je mag hier max. 1 nacht staan. Het bord met de regels is in de maak. Je staat hier aan de rand van een natuurgebied, daarom doen ze wat krampachtig. Prachtige plek, mooie fietstocht langs de Oder. Geluid van de kraanvogels.
De plek bij de Festwiese is van 2-25 juli 2021 afgesloten voor campers in verband met de kermis die daar die periode staat.
Geweldige plek met al die scheepvaart voor je neus! Als de camperplek vol is wordt het gedoogd als je 1 nacht voorbij de 5 camperplekken, na het bord "verboden voor autos" dat ene plekje in het weiland bezet maar dan doorschuiven de volgende dag naar de officiële plekken. Het is mooi fietsen naar Kruiningen, Yerseke, Wemeldinge, langs en over de dijken van de Ooster-en Westerschelde.
Je staat leuk maar beetje krap met de camperburen aan de haven. Van de 5 camperplekken worden er 2-3 in gebruik genomen door autos, bootjes. Er is 1 douche en 1 toilet beschikbaar voor alle gebruikers van de jachthaven en de camperplekken. Je hoort de snelweg. Het terrein is niet beveiligd, het hek blijft s nachts open. Leuke wandeling naar het centrum van Raamsdonksveer.
2 foto's toegevoegd · meer dan 5 jaar geleden
Heerlijk rustige, weidse plek. Via het fietspad over de dijk kun je bij Werkendam het water over en dan via de Knooppunten een mooie route fietsen door de noordelijke Biesbosch. Het pontje over het Steurgat werkt helaas niet in Corona tijd. Horeca van de visvijver is geopend voor afhaal.