@PerryM1970

Fiat
Halfintegraal
Bezit + verhuur

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Deze camping is een echte aanrader. Wij hebben hier in augustus 5 nachten gestaan. Het betreft een groot grasveld dat perfect wordt bijgehouden. Sanitair is nieuw en superschoon. Heiloo, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Alkmaar allemaal op fietsafstand via mooie en veilige fietsroutes. Behulpzame en vriendelijke eigenaren. Geen broodjesservice, maar Albert Heijn is op 5 minuten fietsafstand. Wij gaan hier zeker nog eens terugkomen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Ideale stadscamping om Milaan te bezoeken. Even ATM app downloaden voor het gebruik van OV (bus stopt voor de camping). Voldoende stroomcapaciteit voor gebruik airco. Eenvoudig maar goed restaurant (incl. broodjesservice) op camping. Sanitair en douches zijn schoon. Enige nadeel: buiten zitten is geen optie. Je word helemaal lekgeprikt door muggen en steekvliegen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Superlocatie. Je betaalt alles eenvoudig via of een QR code op de stroomzuil of via een betaalautomaat bij het toiletgebouw. Via de website kun je op voorhand al zien of er nog vrije plaatsen zijn. Toilet en sanitair zijn nieuw, ruim en zeer schoon. Voldoende eetgelegenheden op loop-/fietsafstand. En ja! Je krijgt inderdaad een pincode voor toegang te krijgen tot het toiletgebouw. Probleem? Op doorreis gaan wij hier zeker nog terugkomen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke maar enigszins gedateerde camping (veel oude caravans die al lange tijd niet gebruikt lijken te worden op vaste standplaatsen). Vriendelijk personeel. Eenvoudig klein restaurant. Sanitair en douches zijn redelijk schoon. Electriciteit heeft voldoende capaciteit om je eigen airco te laten werken. Wij betaalden met ACSI kaart € 100,00 voor 4 nachten in juni.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke camping met vriendelijk personeel. Mooi om te zien hoe de eigenaar gepassioneerd aanwijzingen staat te geven bij het plaatsen van campers. Redelijk grote plekken. Voldoende wc’ s en douches. Enigszins verouderd maar wel schoon. Broodjesservice en eenvoudig restaurant op camping. Rondje om het meer is goed te fietsen. Binnen 15 minuten sta je met de fiets in Lecco.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Wij vonden de camping niet echt bijzonder. Wel grote (niet afgebakende) plekken die je zelf mag uitzoeken. Toilet/douches niet echt heel schoon. Vriendelijk personeel. Broodjesservice aanwezig. Centrum Asti op 15 minuten fietsafstand. E-bikes zijn wel aan te raden.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Mooie maar wel enigszins gedateerde camping. Sanitair zou een extra poetsbeurtje kunnen gebruiken. Aardige Nederlands sprekende eigenaars. Broodjesservice op loopafstand van de camping. Ook het schiereiland Orta san Giulio is op loopafstand bereikbaar.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Eenvoudige overnachtingsplek. Wij stonden er de zaterdag voor Pinksteren op doorreis naar Italië. Ivm Pinksteren was het restaurant gesloten maar dat werd ons bij de reservering vooraf ook netjes medegedeeld. Zorg wel dat je een “huishoud” stroomhaspel met eventuele verloop bij je hebt. Stroomkast heeft ge CE aansluiting. Eenvoudig maar schoon toilet. Douche hebben we niet gezien maar ook niet naar gevraagd. € 15,00 per nacht inclusief stroom.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Wij hebben met 2 campers de paasdagen doorgebracht bij Camping Dapperhof. Vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Sanitair is sober maar wel schoon. Zeer ruime plekken. Ondanks de ligging dicht bij N57 is er geen overlast van deze weg. Camping ligt op loopafstand van het centrum van Haamstede.

Mooi gelegen camping. Enthousiaste Nederlandse eigenaar. Mooie ruime plekken die je zelf mag uitkiezen. Broodjesservice aanwezig. Restaurant op de camping was gesloten, maar in het stadje Diekirch zijn voldoende eetgelegenheden. Pizzaria Beim Franco is een echte aanrader.

Camping is ideaal gelegen voor de doorreis. Plaatsen zijn redelijk ruim. Helaas zijn niet alle plekken voorzien van een CE stroomaansluiting waardoor je een adaptor nodig hebt. Sanitair is sober maar wel schoon. Niet handig dat ze ‘s morgens om 8.00 uur het sanitair gaan schoonmaken zodat het niet toegankelijk is. Jammer dat de poolse seizoensarbeiders die ook op de camping verblijven als idioten over de camping scheuren.

Mooie (grote) camping (voor ons wellicht iets te massaal). Wij hadden een plek met direct zeezicht. Schoon sanitair. Camping winkel met de gehele dag vers brood. Mooi groot en schoon zwembad. Camping ligt op loopafstand naar het centrum van Blanes.

Eigenlijk is in de voorgaande reviews al alles gezegd. Supermooie camping. Fijne grote (rechte) plekken. Iedere dag wordt de vuilnis op je campingplaats opgehaald. Mooi zwembad, gezellig restaurant en kleine supermarkt aanwezig. sanitair is superschoon en wordt de gehele dag bijgehouden. Het centrum van Pineda ligt op een kleine 10 minuten loopafstand. Een echte aanrader!

Mooie verzorgde terrassencamping met ruime plaatsen. Vriendelijk personeel en het sanitair is zeer schoon. Broodjeservice bij de receptie. Het station van de Train de l’ Ardeche bevind zich langs de camping. Op loopafstand is er verder weinig tot niets te beleven. Supermarkt op 2,5 kilometer.

ideale camping voor de doorreis. Ruime plekken (wij mochten de plek zelf uitzoeken). vriendelijke ontvangst. ook is er een broodjesservice.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 22091

Tijdens de pinksterdagen hebben we op deze camping verbleven. Een heerlijke no-nonsense camping waar bijna alles kan zonder dat je daar last van hebt. Broodjes verkrijgbaar bij de naastgelegen supermarkten. Het plaatsje Aywaille vonden wij een redelijke dooie boel (weinig te beleven). Daarentegen biedt het eveneens op loopafstand gelegen Remouchamps een aantal leuke terrasjes. Al met al zeker een aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sitecode: 20601

Mooie camping/camperplaats. Schoon toilet en schone douches. Vriendelijke eigenaresse en eigenaar. Ondanks de vele regenval is het terrein goed begaanbaar. Centrum Noordwijk op loopafstand bereikbaar. Fietsverhuur op camping. Zeker voor herhaling vatbaar.

Geweldige camping met een adembenemend uitzicht. Sanitair is super (mooi en schoon). Prijs is ca. € 36 per nacht exclusief stroom (€ 1 per kw/h). Broodjesservice aanwezig. Vriendelijke eigenaresse. Ligging op loopafstand (ca. 800 meter van het dorp Gerlos en de Isskogelbahn.

Camping is redelijk prijzig, maar hier moet je niet over zeuren. De keuze om hier te staan maak je immers zelf. Mooi zwembad, schoon sanitair en goede verbindingen (lijnbus, pendelbus of fiets) met stad Florence. Restaurant op camping raden wij af. Het is daar een ongeorganiseerde bende en het eten stelt niet veel voor (dat is tenminste onze mening).

Camping ideaal om de ruïnes van Pompeï te bezoeken. Ingang ruïnes op 2 minuten lopen van camping. Erg veel last van mieren. Krappe plekken (let op voor bovenkant camper). Toiletgebouw is nieuw en schoon. Toiletten (dames en heren) zonder wc bril. Douches erg klein.

Mooi grote (niet massale) camping voorzien van alle faciliteiten. Zeer ruime plekken die je zelf mag kiezen. Schoon sanitair. Restaurant en supermarkt op de camping aanwezig. Afstand tot Rome centrum ca 10 kilometer. Buslijn (070 en 709) stopt op 200 meter vanaf de camping. Bus brengt je naar metrostation Eur Termi. Vandaar uit kun je met de metro door heel de stad. Kaartjes voor OV op camping te koop. Let in metro zeer goed op voor zakkenrollers

Prima camping om Pisa te bezoeken. De scheve toren is op 10 minuten loopafstand te bereiken. Het station en supermarkt zijn ook op loopafstand bereikbaar. Sanitair is netjes en schoon. Camping is best wel rumoerig (spoorlijn, vliegveld) en zorg zeker voor voldoende deet want je word anders helemaal lek geprikt door de vele muggen.

Absoluut een aanrader. Wij kwamen rond 15.00 uur aan. Op de camping zelf was geen plek meer (camping bestaat grotendeels uit chalets met daartussen enkele camperplaatsen) maar wij konden op de parkeerplaats staan. ook deze plekken zijn voorzien van stroom. Vanuit de camping rijdt ieder uur een (gratis) busje naar het station van Deiva Marina. Van hieruit heb je goede aansluiting naar Cinque Terre. Op de camping is een eenvoudige pizzaria aanwezig

Camping heeft een mooie ligging aan het meer. Sanitair is zeer gedateerd maar wel schoon. Op de camping staan diverse caravans die gezien hun staat al een tijdje niet meer worden gebruikt. In het dorp Monvalle is weinig te beleven (geen supermarkt en restaurants). Restaurant op camping is eenvoudig maar wel goed. Op het terrein zelf is geen wifi.

Perfecte cp als je op doorreis bent. Sanitair is schoon en alles is nieuw. Goede (gratis) wifi.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

wij kunnen de onderstaande reviews alleen maar bevestigen. Lekker rustig, zeer ruime plekken. Alleen de tarieven in deze app moeten even worden aangepast.