@PerryM1970
- Gezin met kinderen (12+)
- 2018
- Sun Living S 70 SL
- 2024
- Bezit + verhuur
September 2026
Een locatie beoordeeld · 16 dagen geleden
Mooie camping met ruime, niet helemaal rechte plekken. Mooi zwembad. Broodjesservice op camping aanwezig. Sanitair is redelijk schoon maar wel haast aan vervanging toe. Het gezellige centrum van Riva del Garda ligt op 10 minuten (geheel via fietspad) fietsafstand van de camping.
Een locatie beoordeeld · 20 dagen geleden
Top camping met goede faciliteiten, schoon sanitair, broodjesservice en een heel goed grillrestaurant. Bij aankomst kregen wij een camperplek die niet echt aan onze verwachtingen voldeed. Een plek tussen enkele chalets met niet echt een mooi uitzicht. Toen we vervolgens bij de receptie vroegen voor een andere plek, werd hier gelijk gehoor aan gegeven en kregen we een mooie nieuwe plek toegewezen.
Een locatie beoordeeld · 25 dagen geleden
Mooie grote camping met alle faciliteiten. Wij hebben er rond 10 september 3 dagen gestaan en het was er al bijzonder rustig (naar schatting 40% bezetting). Leuke restaurantjes in de omgeving en een zeer mooi en groot zwembad. Vriendelijk personeel en broodjesservice op de camping. Enige minpuntje waren de wasdrogers die voor een prijs van € 7,00 bijzonder weinig presteerden.
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Eigenlijk is alles al gezegd over deze locatie. Wij hadden de dag ervoor gemaild met de vraag of er nog plek was. Kregen direct een bevestigend antwoord terug. Waren rond 10.30 daar en er was ruim voldoende plek. Hebben de bus (stopt voor de deur) naar Ljubljana genomen en bij terugkomst stond alles helemaal vol. s’ Avonds in het restaurant lekker gegeten. Overnachting is dan gratis. Alleen stroom (€5) moet je dan betalen. Top locatie.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer mooi gelegen camping. Bled gemakkelijk bereikbaar per e-bike. Zeer schoon en voldoende sanitair. Broodjes service en restaurant op de camping. Mooi zwembad. Wij hadden een zeer ruime plek in de A zone. River Camping Bled is een echte aanrader.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

Wij zijn 3 dagen op boerderijcamping 't Gasthoes verbleven. Een toplocatie met een zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Het sanitair is zeer schoon. Ruime plekken. Maastricht, Margraten en en Valkenburg allemaal op fietsafstand (ca. 20 minuten). In de directe omgeving zijn enkele restaurantjes.
April 2026
Tijdens de paasdagen hebben wij met 2 campers 3 dagen gelogeerd bij Camping Elperhof. Een toplocaties met super gastvrije eigenaren Richard en Anita. Richard kwam ons de verse broodjes ‘s morgens persoonlijk bij de campers afleveren. Vanuit de camping zijn er voldoende mogelijkheden m.b.t. fietsroutes door het mooie Drenthe. Camping Elperhof is een absolute aanrader.
Deze camping is een echte aanrader. Wij hebben hier in augustus 5 nachten gestaan. Het betreft een groot grasveld dat perfect wordt bijgehouden. Sanitair is nieuw en superschoon. Heiloo, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee, Alkmaar allemaal op fietsafstand via mooie en veilige fietsroutes. Behulpzame en vriendelijke eigenaren. Geen broodjesservice, maar Albert Heijn is op 5 minuten fietsafstand. Wij gaan hier zeker nog eens terugkomen.
Ideale stadscamping om Milaan te bezoeken. Even ATM app downloaden voor het gebruik van OV (bus stopt voor de camping). Voldoende stroomcapaciteit voor gebruik airco. Eenvoudig maar goed restaurant (incl. broodjesservice) op camping. Sanitair en douches zijn schoon. Enige nadeel: buiten zitten is geen optie. Je word helemaal lekgeprikt door muggen en steekvliegen.