@Peter-46
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Mooie, rustige plek, lastig betalingssysteem, moeilijk te vinden, Navy en ik hadden grote problemen!
Sitecode: 19688
Betaal de kosten bij het tankstation, anders krijgt u een boete.
Momenteel niet beschikbaar vanwege renovatiewerkzaamheden op de nabijgelegen grindparkeerplaats!
een zeer populaire maar arme, armoedige plaats, veel te duur. Voorzieningen, armoedig, luidruchtig, de wandeling is lang, de klim naar de oude stad is steil en inspannend, maar leuk, geen aanbeveling! !Foto's zijn niet correct! !
Overdag een hele onrustige plek, jongeren voetballen heel hard en zo nu en dan slaan ze ook tegen de campers en pesten ze de camperaars. 's Nachts gaan ze om 02.00 uur schreeuwend door de campers. Bedankt, dat heb ik niet nodig!
Als je de Oost-Indische periode vóór de val van de Berlijnse Muur wilt meemaken, kom dan hier, de mensen zoals het toen was, de mensen onvriendelijk van oost naar west, het terrein en de omgeving allemaal rotzooi, alles opgesloten met grote kastelen! , Zoiets heb ik nog nooit gezien, ik was blij dat ik weg was! !
Prachtige plek en uitrusting om achter de brandweer aan te rijden, het is de verkeerde uitweg maar neem het slechte pad tot het einde!
Ik vond de plaats behoorlijk slecht voor het geld en alle verwijderingsfaciliteiten waren een afzetterij, de omgeving was leuk, geen aanbeveling! !