@Peter-A
Lid van Campercontact sinds 2026
We hadden geluk, net nog 1 plekje vrij voor vannacht. Inderdaad €12,- incl toegang tot openlucht zwembad. Heerlijk rustig geslapen. Prima plek voor doorreis.
We stonden hier van dinsdag op woensdag alleen. Heerlijk rustig. Mooi vlak. Uitzicht. 's Nachts wild om ons heen. 's Morgens om half 6 de gemeentewerker om het droge toilet te reinigen. Om half 8 weer een gemeentewerker met een onkruidbrander. Ondanks dat heerlijk genoten.
Mooie plek, goede voorzieningen. We zijn wel weggegaan, vanwege grote drukte. Veel overlast van muziek, jeugd en andere kampeerders (gillende kinderen). Niks voor ons.
Rustige nacht gehad. Waterval is op loopafstand. Leuke kleine wandeling. Picknicktafel. Vermijd het toilet. Afvalbakken waren overvol en stonken. Goed plekje voor 1 nacht. We stonden met drie andere campers.
Geen kleine camping. Inderdaad raar met die codes. Verder prima. Op het veldje bij het water gestaan. Livemuziek van andere campinggasten. Was best vermakelijk.
Prima vlakke plaats. Fdisse duik in het meer er naast genomen. Wel wat last van de weg gehad. Toiletgebouwtje is zeer basic.
Vers water, spoelwater en chemisch toilet legen. Allemaal gratis en netjes. Ruim plek om te keren.

Sitecode: 19589
vanwege de goede recenties hierheen gegaan, maar wát een massale camping. Geen keuze qua plek. Je wordt als vee behandeld. Heel commercieel. Niet vriendelijk personeel. Als ik dit had geweten was ik hier nooit naar toe gegaan.
vriendelijke eigenaar. brandschoon sanitair. wel bij drukke weg, 's nachts geen last van. meerdere wasmachines en drogers. weinig vlakke plekken voor campers. als je op tijd bent, heb je wel een leuke plek. het was ongelooflijk druk met andere gasten. 's nachts was het stil.
Fijn plekje voor 2 a 3 buscampers. Mooi vlak. Wel wat geluid van de wrg, maar 's avonds is het stil. Steil paadje naarhet water waar je kunt zwemmen en picknicken. Dit weggetje naar beneden niet inrijden!
prachtig aan het water. redelijk vlakke plaatsen. schoon toilet (leuk ontwerp). Bocht is wat krap, maar je kunt makkelijk steken. plek voor 5 campers ongeveer. Weg wordt stil tussen 10 en 8 (zondag op maandag).
vers water, chemisch toilet legen en vuilwaterdump. gratis. schoon en netjes
Superplek bij een waterval. Lekker slapen bij het geruis van het water.
Net sanitair. Friettent naast de camping. Mooi aan een fjord. Wasmachine. Betaald douchen etc. Wel wat prijzig.
Mooie vlakke plaats. Mooi uirzicht. Wel een drukke weg.
superplek van de weg af in het bos. Meerdere leuke plekjes op de weg naar de Riddersprong. Toilet is een septictank met een pot. Heel rustig.