@Peter-Bokkes

Fijne camping. Sanitaire ruimte fraai en schoon, temperatuur aangenaam.
Heel erg fijne camping. Nooit eerder op een camping zulk fraai sanitair gehad. En nog verwarmd ook. Echt top.
Fraai gelegen camping, vriendelijke receptie, mooi sanitair. Je hoort de branding en treintjes die frequent langs komen, wij houden daarvan.
Stonden voor gesloten hek met bord 'Closed' dus helaas nog niet open.
Stonden voor gesloten hek, camping duidelijk (nog ) niet geopend. Terrein ziet er keurig uit.

Fijne en rustige camping met relaxte, vriendelijke eigenaren. We hebben genoten van de vele vogelgeluiden, het heerlijke verse brood dat 's ochtends 'aan huis' bezorgd werd en twee fraaie wandelingen vanaf de camping.
Sitecode: 20490
Alle positieve superlatieven uit voorafgaande reviews bleken te kloppen. Als het kon nog een ster extra voor het feit dat de wc- en doucheruimtes verwarmd waren. Èn het camping-restaurant was open!
Waarschuwing! Dit is geen camping (meer). De weg erheen is steil dalend en smal. Ter plaatse geen enkele aanduiding van een camping of receptie, alleen een naambordje op een half open staand hek. Entree via een modderig pad en we konden met onze VW California slechts met veel moeite keren. Terugweg via zeer smalle weggetjes en opnieuw zeer steil, nu stijgend. Prijzen ons bijzonder gelukkig hier zonder schade te zijn weggekomen!!

Beste sanitaire voorzieningen in Noorwegen tot nu toe. Prachtig gelegen, fijne staplaatsen. Erg vriendelijke ontvangst en omgang en fijne sfeer. Goede elektra-aansluitingen.
Eenvoudige, zeer rustige camping midden in de bosrijke natuur. Naast eenvoudig sanitair en goede elektra-aansluitingen geen andere voorzieningen.