@Peter-Hijzen
- Mercedes-Benz Sprinter 313 CDI
- 2001
- Mercedes
- Buscamper
Als je zelfvoorzienend bent en je camper heeft goede vering is dit een absolute toplocatie.
Heerlijke plek zonder voorzieningen. in dat kader vier sterren. Toen we er kwamen stonden er drie campers en een paar auto's van vissers. Toen het weekend begon (vrijdag) tien campers. Vol. Als je als eersten komt heb je mooie ruime plaatsen aan beide zijkanten.
Droomplaats voor camperaars die natuur zonder voorzieningen appreciëren (vandaar onze hoge score). Gebruik de coördinaten, want er is langs de weg en op de plek zelf geen enkele aanduiding.
Deze plek is een parkeerterrein bij een (geopende) camping. Kost 10 euro per nacht en stroom kost 5 euro per nacht. WiFi gratis. Rommelig. Wel vlakbij een zwem-meer met kraakhelder water.
Prachtige en rustige plek aan de Donau. zeer vriendelijk ontvangen, hoewel het pension pas 1 mei open gaat.
Superplek voor mensen, die zoals wij van rust en uitzicht houden. Let op voor de adresaanduiding! De Festplatzweg verder volgen dan gedacht tot het zwembad zichtbaar is. En de opgegeven coördinaten zijn onjuist! Moet zijn N 51.009296 O 8.636515 danwel 51 graden 00 minuten 33.47 seconden N en 08 graden 38 minuten 11.46 seconden O.