@Peter-Mariska
- 2020
Fijne, rustige camperplaats. Heel vriendelijke eigenaars. Goedkoop. Sanitair is een badkamertje - heel net, zeer goede douchestraal. Moet wel gedeeld worden met iedereen, dus vaak wel wat file om naar toilet te kunnen gaan / lavabo te gebruiken of te douchen. Leuk dorpje in de buurt
ik zou zeker de plaatsen aan het water aanraden, hegjes zijn opnieuw aangeplant maar moeten nog volgroeien. de plaatsen aan de straatkant zijn iets minder mooi. wel wat verschil tussen de plekken van grootte. Eigenaars zijn vriendelijk. De camping oogde in het voorjaar wel nog wat rommelig, misschien dat er nog wat moet opgebouwd worden. Sanitair is modern, maar zou iets vaker mogen gepoetst worden, idem als de afwasplaats
Mooi kasteel. Plaatsen afgescheiden door haagjes, maar wel allemaal dicht op elkaar. Gras mocht eens gemaaid worden en veel speeltoestellen stuk. Sanitair netjes. Afhaal (pizza en fish and chips) was echt niet lekker en druipend van het vet. Tip: in het stadje zit een superlekker couscousrestaurant met vriendelijke uitbater
Mooie staanplaatsen tussen de bomen. Ondanks grote camping zeker niet het gevoel van op elkaar te staan. Wij vonden het zwemgedeelte wat tegenvallen. s Avonds wel leuk als de dagrecreanten naar huis zijn om op de speeltuin te spelen. Sanitair proper, maar wel wat verouderd.
Leuke camping, ideaal om Amboise te bezoeken. Receptie laat open, van ons was er nog veel plaats. Wij vonden het sanitair niet super
De camping heeft inderdaad een veel oudere indruk dan de website doet vermoeden. Het lijkt alsof de camping nog in opbouw is. Groot veld, daardoor veel ruimte. Sanitair proper
Fijne camping, ideaal om Chauvigny te bezoeken. Mooie plekken. Tip: het sanitairgebouw richting het tentenveld is veel moderner dan het centraal sanitair gebouw.
Prachtig sanitair, wij hadden een hele fijne plek rond het middenveld. Er zijn ook wel minder mooie plekjes, je moet wat geluk hebben. Veel speelmogelijkheden voor de kinderen en een klein zwembad
Wat verouderde camping, weinig te doen. Mooi gemeentelijk zwembad naast de camping waar je gebruik kan van maken
rustige camperplaats, half uurtje wandelen naar de stad. online reserveren lukte niet, ter plekke aan de zuil wel. Gras mag wel eens gemaaid worden. Het plinius bad is een echte aanrader
Eenvoudige camping, wat verouderd sanitair. Geen al te grote plekken. Dichtbij de weg. Zwembad, voetbalveldje, speeltuin, trampoline, fitnesstoestellen.
Heel vriendelijke beheerders. Ruime plaatsen, maar weinig afscheiding tussen de plaatsen. Mooi zwembad, maar buiten zwembad weinig speelmogelijkheden. Niet zo superveel te doen in dichte omgeving
Vriendelijke beheerders. Vrij prijzig, plaats mag zelf uitgekozen worden. Proper sanitair.
Heel vriendelijke beheerders. Ruime plaatsen, wel niet zo vlak. Zwembadje en speeltuin. Sanitair ok
Mooie verzorgde camping. Heel veel speelmogelijkheden. Ruime plaatsen, supernet sanitair. Wij ervaarden de uitbater wel wat minder vriendelijk. Goede prijs - kwaliteit voor deze regio
Grote, mooie plaatsen. Wij hadden wel veel last van wespen. Klein speeltuintje. Vriendelijke beheerder, inchecken via zuil. Supermarkt dichtbij voor inkopen. Verrassend mooie stad, gemakkelijk bereikbaar met openbaar vervoer (halte aan camperplaats). Geen sanitair
We parkeerden er om de geiser te bezoeken. 4 euro voor een dagticket en voor ons duurde het een tijdje vooraleer we vonden waar we konden betalen (een blauwe barak) Inderdaad weinig gestructureerd, waardoor het ook wat zoeken was hoe we terug van de plek konden afgeraken
We parkeerden er om Trier te bezoeken. Erg goedkoop: 1,60 euro om een ganse dag te staan. Veel schaduw en nette plaats. Systeem met kaartje wijst zichzelf uit. Bezienswaardigheden Trier staan er mooi uitgelegd, idem als de busverbinding van camperplek naar centrum. Wel opgepast, niet alle lijnen 3 passeren aan de Parkplatz, enkel die richting Igel, wat het wat verwarrend maakt
Voor 1 nachtje kregen we een plek op het veldje tussen tennisbaan en voetbalveld, aangrenzend aan een gemeenschappelijke parking, maar dat vinden wij met onze drie jongens niet erg. We deelden het plein met een andere caravan. Vriendelijke uitbater, die je meestal in het restaurant terugvind.
Receptie beperkt open, maar bij aankomst na 18u mag je gewoon een plekje kiezen. Betalen pas na 10u. s ochtends mogelijk en na een aantal keer 'klingeln'. Erg schoon sanitair, lekkere Italiaan op de camping waar je ook kan afhalen, wel niet erg vriendelijk. Wij ervaarden de camping als druk. Veel wespen en kleine vliegjes. Lozen chemisch toilet via automatis 'campingbutler' waar de onze niet op paste. s Ochtends wel gewoon mogen uitgieten in put.
Wij vroegen om op het veldje te mogen staan en stonden er quasi alleen. Sanitair basic maar wel erg schoon, al kwam dit misschien omdat het veld weinig gebruikt wordt. De avond en ochtend dat wij er stonden was er wel veel rumoer en zelfs ruzie aan de receptie. Geen supermarkt in het dorp
Vriendelijke eigenaar, niet duur, 29 euro met vijf, stroom inbegrepen. Wij stonden op steentjes en mochten ons tafel en stoelen op het grasveld zetten. Bij een volgende keer zou ik vragen op de veldjes te mogen staan. Vooral vaste plaatsen. Betalen voor douche. Fijne avondwandeling rond het meer. Erg handig met de Lidl op loopafstand
Moderne camping met verzorgd sanitair. Elektriciteit en slagboom met elektronisch kaartje. Buiten openingstijden receptie kun je terecht in restaurant. Mogelijkheid tot broodjesservice. Voldoende ruime plekken, jammer dat je niet zelf mag kiezen, wij hadden liever op veldje gestaan. Vanop de camping kun je via een kort wandelpaadje tot aan de Rijn wandelen. Geen last van de treinen of de aanwezige honden
oeps ... gesloten... dit op 3 april 2022. Voor de vaste gasten/stacaravans is het wel open. Spijtig.