@Peter-Rochat
- 2025
- Adria Twin 600spb
- 2021
- Buscamper
Plaats voor 6 Campers. Een berichtje leerde dat er voldoende plaats was. Bij aankomst waren we de 7e, en er volgden er nog nog 5. De havenmeester is met pensioen en het schoonmaken van het sanitair is vrijwilligerswerk, zo hebben wij vernomen. We hebben er een weekend gestaan en er is niet schoon gemaakt. Leuke plek, top om postbank te bezoeken maar zonder vaste havenmeester en niet reinigen van het sanitair loopt dat erg snel terug!!
Juni 2026 Erg hartelijk ontvangen van een oudere mevrouw die geen engels sprak. met een beetje moeite en veel humor begrijpen we elkaar toch. Met een kaartje van de camping in de hand (met daarop aangegeven de plekken die niet beschikbaar waren) een plek uitzoeken en installeren. Na 10 min kwam ze de stroom inschakelen. mooie kleine camping voor rust zoekers. Eenvoudig sanitair maar brandschoon. En last but not least een lekker zwembad.
Ze hebben echt hun best gedaan om ons tevreden te stellen. Er wordt echt veel moeite gedaan om het terrein netjes te houden. Hele mooie gras plaatsen en vanaf de camping prachtig uitzicht. Sanitair wordt 2 x per dag grondig schoongemaakt en tussendoor ook nog vaak gecontroleerd en daar waar nodig voorzien van een extra poetsbeurt. In dat weekend stond de camping vol dus veel gebruik van sanitair maar het zag er altijd perfect uit.