@Peter-Verlaan
zojuist hier aangekomen. het had veel geregend en daarom mocht ik bij de boerderij op het grind staan. erg fijn. Ik werd hartelijk welkom geheten door Lize. met uitzicht op de boerderijdieren, een prachtige, veilige plek. dank je.
voor € 13,50 wordt u enthousiast ontvangen op deze Camperplaats. inclusief electra , water en douche. wasmachine en droger tegen betaling. Bij het restaurant is het lekker eten tegen een redelijke prijs. een super Camperplaats!!!!
geen overnachtingsparkeren
Mooie locatie. Diverse plaatsen en redelijk vlak. Leuk bij de paarden.
Helaas. bij de boven gelegen plek is het inmiddels verboden te overnachten. De plaatsen zijn sowieso te klein. onder bij de kade is nagenoeg geen plek. zelfs nu in oktober niet. wij zijn over de Skye Bridge naar de overkant gegaan bij de oude ferry aan de haven.
Er is hier niet veel ruimte maar in het naseizoen was er nog plek. prima plek voor 1 nacht. idd waterslang. Mooi uitzicht op het Loch en de haven. heerlijk gegeten in het eerste restaurant rechts met uitzicht op de Skye Bridge. Ik had de vissoep/cullen skink met haddock. Delicious.
Fantastisch. prima prijs voor veel. Zicht op de Pyreneeën . rust, ruimte. de rest is al gemeld.
Een plein naast het zwembad, dat gesloten was. we stonden met drie campers vannacht. Het dorp is mooi, maar zelf vind ik het wandelgebied er omheen mooier. De cp had alleen 1 toilet, waar we ook onze toiletten konden legen. In de wc was een kast voor gratis stroom mooie dag gehad. beetje veel regen, maar o.k.
Voor ons niet de mooiste plek, maar voor 1 nacht redelijk. Voldoende plek. Gewoon parkeerstroken naast een fabriek, aan de andere kant hoge flats. Er stonden alleen locals geparkeerd zo te zien. Voorzieningen kloppen De stad was veel moderner dan verwacht. Diverse gebouwen gerenoveerd of nieuw. De kerk zag er buiten grauw uit, maar van binnen was het een komplete wand met goud. Eenmaal boven, kon je met een moderne lift naar beneden. Verrassend.
alle 5 * waard. alles is aanwezig gezellig Bretons dorpje vrijwillige donatie is gewenst
We hadden een erg ruime plek met alle voorzieningen. voor water en elektra betaal je erg weinig. Mevrouw was heel vriendelijk. Lidl en bakker op loopafstand.
Alleen op Maandag 12-12-2022 verboden te staan op deze prima plek
wat een super schone camping en een hartelijke ontvangst. iedereen heeft zijn best gedaan om het ons naar de zin te maken. maar vooral de “burgemeester” bedankt.
no nonsense camping met behulpzame gastheer. Gelegen in een ruig landschap. Vielen Dank Arne, Geke en Peter