@Peter-Yvonne

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Vandaag deze camping uitgezocht voor een overnachting van 1 of 2 nachten. de beheerder meldt dat ze na de overstroming van vorig jaar nog steeds niet open zij. voor publiek en we werden geadviseerd verder te gaan. Jammer was een mooi plekje maar ik begrijp dat ze vorig jaar de nodige problemen hebben gehad. hoop dat ze snel weer open gaan. Succes .

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Wij wilden vandaag even kijken hoe de camping veranderd was en of het een potentiële camping voor dit jaar zou kunnen zijn. Wij hebben hier plm 20 jaar geleden diverse jaren met onze kinderen gestaan. Wij werden erg onvriendelijk bejegend en weggestuurd. onvriendelijk personeel die ons niet de mogelijk gaf om even rond te kijken. We moesten maar in april terug komen. Ons zien ze hier niet weer.

Mooie locatie aan de Elbe. Gelukkig hadden wij 40 mtr kabel om bij de elektra te komen. De prijs van elektra lijkt ons hoog omdat de muntjes snel wegtikten. Ook het water was in verhouding met ander CP erg hoog 2,5 liter voor 10 eurocent. Het sanitair ziet er in eerste instantie goed uit bij nader inzien was er veel mis: slechte kwaliteit deuren, deurkrukken los, spoeling wc defect, geen haakje of bankje in de douche. Rep. voorkomt neg. reactie

Een mooie goed verzorgde rustige camperplek zonder sanitaire voorzieningen. Mooi uitzicht en heerlijke steaks van de BBQ in het weekend. Fietsen voor amateurs wat lastig in dit gebied.

Mooie camperlocatie met uitzicht over het meer op de bovenste 2 rijen. Direct aan het water veel riet. Je mag niet zwemmen in het meer. Sanitair summier voor het aantal plaatsen, geen wachtrij omdat veel mensen gebruik maken van eigen sanitair. Veel vliegen ivm paarden. Vriendelijke werknemers en in het restaurant heerlijk gegeten. Veel dagjes mensen ivm pretpark Funtasia bij het meer.

Waren hier begin december. Erg druk in Obidos. Toilet niet aanwezig. Dat was een tegenvaller. Verder goed voor een bezoek aan het dorpje dat sfeervol verlicht was.

Zijn hier vandaag naar toe gereden en kwamen voor een dicht hek. Tot nader te bepalen tijdstip gesloten. Balen als je zo veel moeite doet om naar een plek te gaan die eigenlijk het hele jaar volgens De NKC open zou moeten zijn. In deze periode is de keuze toch al niet reuze.

Camping eind november bezocht. Trieste natte dag. Veel kuilen in de weg en drassige camperplaatsen. Als het droog is zal het oké zijn is om hier te staan. Sanitair gedateerd. Veel arbeiders die hier wonen. Erg vriendelijke en meedenkende receptioniste, zodat wij in de zijweg mochten staan. Dit cijfer ivm prima service van de receptie. Prijs is voor de wintermaanden veel te hoog.Is ook niet berekend

Fijne Camperplaats voor 1 nacht. Water stroom en schoon toilet aanwezig.

Aangekomen bij de camping blijkt deze gesloten te zijn van 26 oktober tot 31 maart. 😞 flink balen

Mooie rustige stadscamping met nieuw fris sanitair. Gelegen aan een Stausee. Vriendelijk personeel. Geen omgeving om te fietsen. Erg steil.

Vriendelijke gastheer. Helaas geen douche of opfrisruimte en ‘s morgens vanaf 11 uur gebruik toilet. Zijn hier niet blijven staan en verder getrokken naar een camping in de buurt