@Peter01968
- 2018
- Integraal
We komen hier altijd, maar helaas is de plek nu erg verwaarloosd. Het gras is erg hoog en een van de elektriciteitsmeters werkt niet. De prijs is weer verlaagd naar €10, maar het is 's nachts ook erg lawaaierig. Verder is alles wat je nodig hebt er wel.
Het is eigenlijk een mooie plek, maar er is heel weinig schaduw. De sanitaire voorzieningen zijn redelijk. Helaas is er verder niets te doen op of in de buurt van de camping, dus het is eigenlijk alleen geschikt voor een overnachting. Voor de prijs per nacht is het eigenlijk te duur.
De camping is erg mooi en biedt veel schaduw. Omdat er nog aan gebouwd wordt, ontbreken er hier en daar wat kleine dingen (bijvoorbeeld haken of plankjes in de douches). Verder is het erg mooi en goed onderhouden, en het zwembad is absoluut het hoogtepunt. Het personeel is erg vriendelijk en het dorpje is zeker een bezoekje waard.
Een heerlijke camping met ruime staanplaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn redelijk, maar zouden iets schoner kunnen (er lagen dode dieren op de muren van de douche). Er is een heerlijk restaurant in de buurt en ook een kleine winkel. Het zwembad is verfrissend en schoon. De eigenaar is bovendien erg aardig en vriendelijk.
Een prachtige camping midden in de natuur; de sanitaire voorzieningen zijn redelijk. Helaas is het meer flink gezakt, maar je kunt te voet naar een zwemplek. Het water is heerlijk en heel schoon. Helaas lopen er ook paarden op de camping, wat op zich geen probleem is, maar de eigenaren rijden constant heen en weer in hun auto – niet bepaald langzaam – wat erg irritant is en de rust verstoort.
De camping is erg schoon en goed onderhouden. De kleine bakkerij om de hoek is een aanrader. De staanplaatsen zijn ruim, dus zelfs grote campers hebben genoeg ruimte. De sanitaire voorzieningen worden meerdere keren per dag schoongemaakt. De afvoer van grijs water is een nadeel, omdat deze alleen geschikt is voor kleine campers. Naar mijn mening is de prijs te hoog.
Prachtige, rustige plek, vriendelijke ontvangst. De sanitaire voorzieningen zijn zeer schoon en het kleine zwembad is heerlijk verfrissend. Er is een klein stadje in de buurt met veel restaurants en cafés. Een wandeling daarheen is zeker de moeite waard.
Een heerlijke, rustige plek, heel schoon en met een vriendelijke ontvangst. We kregen zelfs een plekje zonder reservering. Het is ook toegankelijk voor grote campers. Er is een heerlijk restaurant en een klein winkeltje in de buurt. We komen graag terug.
Eigenlijk een heel mooie, rustige plek. Prachtige locatie bij de wijngaarden. Sanitaire voorzieningen schoon. De staanplaatsen zijn niet gemarkeerd; iedereen parkeert waar hij of zij wil. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen, maar €30 is wel wat aan de hoge kant.
Een erg fijne plek. De sanitaire voorzieningen waren zeer schoon en alles wat je nodig hebt is aanwezig. We verbleven er één nacht en betaalden €15; elektriciteit is niet inbegrepen. Veel groen en rustig, dus ideaal voor een tussenstop.
Een heerlijke, rustige plek in het hoge gras, ideaal om te fietsen en te wandelen. De eigenaar is erg vriendelijk en alles wat je nodig hebt is aanwezig. De badkamer is schoon en netjes. We betaalden echter €25 voor één nacht.
Een prachtig aangelegde locatie, het uitzicht was onovertroffen en de toiletten waren ongelooflijk schoon. Het eten was heerlijk en je zou er gemakkelijk 6 sterren voor kunnen geven. Het enige nadeel was de 6 mm waterkraan, en omdat de kraan te dicht bij de muur zit, kon je hem niet met een gieter vullen.
Zeer mooie staanplaats, schaduwrijk en ruim. Het sanitair is zeer schoon en ook het terrein wordt goed schoongehouden. Het stadje en de supermarkt zijn op loopafstand. Het aangrenzende zwembad is bij de prijs inbegrepen en kan worden gebruikt.
Deze plek is te duur. De toiletten waren verouderd, kapot en vies. De ruime plaatsen waren een pluspunt. In het restaurant kun je het beste met je pinpas betalen, want je krijgt geen wisselgeld terug.
Ruime parkeergelegenheid, op loopafstand van de oude stad. De toegang is wat lastig voor grote campers vanwege de limiet van 3,5 ton in de stad. Verder was alles prima.
Eigenlijk een fijne plek, rustig en schoon, maar voor de grootte zijn er maar twee douches, wat echt te weinig is. Het personeel is erg vriendelijk.