@Peter01968
- 2018
- Integraal
Een prachtig aangelegde locatie, het uitzicht was onovertroffen en de toiletten waren ongelooflijk schoon. Het eten was heerlijk en je zou er gemakkelijk 6 sterren voor kunnen geven. Het enige nadeel was de 6 mm waterkraan, en omdat de kraan te dicht bij de muur zit, kon je hem niet met een gieter vullen.
Zeer mooie staanplaats, schaduwrijk en ruim. Het sanitair is zeer schoon en ook het terrein wordt goed schoongehouden. Het stadje en de supermarkt zijn op loopafstand. Het aangrenzende zwembad is bij de prijs inbegrepen en kan worden gebruikt.
Deze plek is te duur. De toiletten waren verouderd, kapot en vies. De ruime plaatsen waren een pluspunt. In het restaurant kun je het beste met je pinpas betalen, want je krijgt geen wisselgeld terug.
Ruime parkeergelegenheid, op loopafstand van de oude stad. De toegang is wat lastig voor grote campers vanwege de limiet van 3,5 ton in de stad. Verder was alles prima.
Eigenlijk een fijne plek, rustig en schoon, maar voor de grootte zijn er maar twee douches, wat echt te weinig is. Het personeel is erg vriendelijk.