@Peter200
Heel fijn nieuw sanitair gebouw. Prachtig uitzicht op een paardenweide met de Vogezen op de achtergrond. Super vriendelijke eigenaar. de mevrouw had steeds nieuw speelgoed voor onze peuter die hij mocht lenen. Faciliteiten zoals de speeltuin zijn nog in ontwikkeling.
Prachtige omgeving en uitzichten! Leuke wandelingen voor elk niveau. Wij liepen met een peuter naar het radar station. Goed te doen. Savonds erg rustig en stil. Bij behorende restaurant kan je voor 50 cent naar de wc. Qua eten het niveau van een benzine pomp, restaurant aan de andere kant lijkt beter. Let op met de drempel, die is erg hoog. Geen voorzieningen, wel een prachtige sterrenhemel.
Hele vriendelijke eigenaren die graag meedenken. Fantastisch lekkere broodjes. Veel speelgelegenheid voor kinderen en veel groen. Sanitair voldoet niet aan de huidige maatstaaf, toe aan renovatie.
Prachtige plek in de achtertuin van de wijnboer naast een paardenweide met uitzicht op de vakwerkhuizen en kerktoren. Enorm vriendelijke eigenaren waar je een heerlijke fles wijn kunt halen. Geen wc, wel mogelijkheid je water/wc te lozen. Zeker een aanrader
We kwamen hier voor 1 nacht maar zijn er 4 gebleven. Prettige rustige en schone camperplek. Dicht bij Remich waar je o.a. een bakker hebt. in 45 min ben je met de (gratis) bus in Luxemburg stad. naast een voetbalveld die vanaf 21:00 stil is. Er staat dat je alleen met creditcard kan betalen maar je kan ook.met een debit card betalen. Zeker een aanrader.
Prachtige omgeving. Perfect voor natuurliefhebbers en watersporters. Het is een verouderd met matig sanitair. Niet overal stroomplekken beschikbaar. Er hangt ook een (provisorische) stroomkabel halverwege het pad. Daar pasten we nét onder door. De sfeer op de camping is gemoedelijk. Honden lopen vrij rond en toen wij er stonden was er een zeer grote groep kajakkers. Inclusief muziek. Je moet er van houden. Wij slaan de volgende keer over.
We zijn hier 4 nachten geweest. Een ontzettend fijne, rustige, kleinschalige en groene camping. Eigenaren heel aardig die je goed verzorgen en altijd willen meedenken. Geweldige broodjes service. Lekker zwembad met hangmatten. Ze hebben een olijfgaard en daarom ook eigen olijfolie. Sanitair is prima.
We zijn hier 3 nachten geweest en hebben het hier erg fijn gehad. prachtige omgeving en een hele fijne rustige camping. ruime, wel scheve, plekken. Schoon sanitair. voor kinderen genoeg te doen; klein speeltuintje en binnen klein speelplek met blokken en keukentje. Geweldige broodjes service en hele vriendelijke eigenaren.
We zijn hier 1 nacht geweest op doorreis. Het is inderdaad zoals andere reviews beschreven een hele mooie rustige plek. een prachtige tuin met o.a. ezels, kippen, konijnen, cavia's en ganzen. Echter toen wij er waren liep er een hond los waar ons kind behoorlijk bang voor was. Er is een toilet onder het huis waar een dode vleermuis lag en vogelpoep op de wasbak van een zwaluw die er overnacht.
We zijn hier 1 nacht geweest op doorreis. Hele fijne camperplek. Zeer schoon sanitair en een hele vriendelijke eigenaresse. Zeker een aanrader
Korte nacht hier geweest. Kwamen laat aan en gingen vroeg weer weg. Wc's zijn redelijk schoon. Konden geen lozing plek vinden die wel aangegeven stond. Kort naar het strand gelopen en zag er super uit! Weg is wel goed hoorbaar. Snachts is het rustig maar vanaf 07:00 hoor je wel wat verkeer. Vonden wij niet hinderlijk.
Fantastische plek. Heerlijk rustig met schaapjes grazend voor je neus. Prachtig noorderlicht gezien. We hebben hier 3 nachten gestaan waarvan 1 met windkracht 6. Stonden goed beschud. Er is alleen een prullenbak, geen verdere voorzieningen. Leuke wandeling naar prehistorische boerderijen waar wij niets van terug gezien hebben. Zoek je rust in een mooie omgevingen? Dan is dit de plek voor jou
Wij kwamen hier aan en het zag er uit alsof de camping 10 jaar geleden verlaten was en er niets meer aan gedaan was. Er was niemand aanwezig en na bellen kwam er ook niemand. We zijn doorgereden zeker gezien de prijs van ruim 300 NOK.
Prettige rustige camping waar wij 3 nachten verbleven. Betaalden 250 nok excl 50 nok voor Electra. Er is een schone wasmachine en droger die voor 20 NOK 70 minuten aangaat. Aardige camping beheerder. Twee douches en 4 wc's die schoon zijn. Zeker aan te raden als je een rustige camping zoekt
Een nacht verbleven na aankomst van de boot. Rustige plek aan de weg. Snachts weinig tot geen last gehad van verkeer. Prima overnachtingsplek met een mooi uitzicht en omgeving
Noorderlicht, vallende sterren, rendieren en een oneindige sterrenhemel. Een magische ervaring! Grote parkeerplaats waar plek genoeg is voor iedereen. E6 dichtbij en af en toe een vrachtwagen goed hoorbaar. Echt een hele bijzondere ervaring om op de poolcirkel te overnachten.
Een nacht gebleven maar hebben getwijfeld om twee nachten te blijven. Erg mooie en rustige camping. Geen last gehad van de E6. Prijs is zoals eerder gezegd verhoogd naar 295 NOK excl 50 NOK voor stroom. Prima sanitair voor Noorwegen doen. 20 NOK (alleen een 20NOK munt mogelijk) voor 6 minuten. Receptie om 18:00 gesloten. Wij kwamen later aan maar gebeld en mochten plekje uitzoeken en dag erna betalen.
Wij stonden hier alleen. Om 01:15 Reed er ineens een auto langs, even schrikken. Voor de rest rustige nacht gehad. S'avonds tot ong 21:00 wat wandelaars en sochtends vanaf 09:00. Bezoek aan het fort is zeker de moeite waard! Indrukwekkend hoe goed het bewaard is gebleven. Zaklamp mee als je de bunkers in wil. Zijn geen voorzieningen.
Nette camping, met net sanitair. Twee douches voor de mannen (waarvan een invalide) is naar mijn mening wat te weinig. Goede nacht gehad
Wij reden vanaf Dombas naar deze CP door een vallei. Werkelijk de mooiste rit van mijn leven. De CP is wat verstopt, voor de tunnel een grindpad links naar beneden. Wc's zijn niet heel schoon en er zijn wat vuilnisbakken. Mooi uitzicht en fijne rustige CP. Zijn er 2 nachten geweest. Waren ook schapen te grazen, erg leuk en gezellig!
Mooie rustige plek met een weids uitzicht langs een weg. De weg is savonds erg rustig en heeft ons niet gestoord. Helaas geen rendieren gezien. Was zelfs in september een druk bezochte overnachtingsplek maar met voldoende plekken. Zeker aan te raden
Je komt hier via 2 rotondes in een tunnel (!) en over een prachtige brug. Werkelijk schitterende plek!! Een andere camperaar zei het al: goede plek om bruinvissen te spotten want wij hebben er meerdere gezien en een otter! Geweldig! (verrekijker meenemen is aan te raden) Er is niks behalve rust en prachtige uitzichten. S'ochtend wel wat verkeer langs de weg. Absolute aanrader!
Vrij pittige weg er naar toe maar een prachtige plek! Super uitzicht op een helder meer met mooie bergen. Vogeltjes, eenden en vissen genoeg om je heen. Kiosk en haven waren gesloten voor het seizoen en niemand langs geweest voor betaling dus wij hebben hier gratis gestaan. Tot 22:00 kwam er af en toe de jeugd op een quad of auto voorbij met luide muziek maar daarna was het erg rustig. Wel een drukke weg waar s'ochtend veel verkeer weer langs rij
Savonds laat hier aangekomen. Lekker rustige plek zonder verdere voorzieningen. Een nacht gebleven voor een doorreis. Prima overnachtingsplek
Prachtige plek! Deed mij meer denken aan een camping dan een camperplek. Vriendelijk man die ons ontving en uitlegde hoe het werkte: plekje kiezen, betalen en op een knopje drukken waar je staat. Erg rustige plek met veel vogeltjes. Wij moesten door maar had er wel langer willen staan.
We kwamen hier laat aan. Er kwam een kok aangelopen om te vragen of we in de hoek wilde parkeren. We stonden onder de bomen wat niet de bedoeling was, oeps. Vriendelijke man die aan gaf dat het restaurant gesloten was en we niets hoefden te betalen. Rustige nacht gehad. Prima plek voor een overnachting!
Als er een sanitairprijs te winnen is won deze camping plaatst 1,2 en 3. Geweldig! Prachtige omgeving en mooie rustige camping. Absolute aanrader
Als je van bejaarden en files houdt moet je absoluut naar deze camperplek gaan en een wandeling naar de krijtrotsen maken. Het is ongelovelijk druk en toeristisch. We liepen in collone naar de krijtrotsen om vervolgens opzij geduwd te worden voor een gratis uitkijk punt. Zijn door de slechte ervaring hier niet gebleven. Afvalwater geloosd, water bij gevuld en naar de wc geweest. Dat was prima.
Wat drukke en onrustige CP (trein, weg, jongeren, auto's) . Prima plek voor doorreis of bezoek aan Kufstein. Voorzieningen aanwezig maar geen gebruik van gemaakt. Officeel zijn er 6 (aangewezen) plekken. Op onze avond stonden er in totaal 12 campers verspreidt over de gehele parkeerplaats.
Zeer fijne CP. Zijn hier 2 nachten gebleven. Gast vrouw is super! Niets dan lof. Wij waren er op woensdag (rustdag) en troffen de eigenaresse die zich verontschuldigde dat ze geen eten had. Wij kregen de sleutel voor het sanitair gedeelte. Super vriendelijk. Schnitzel aan te raden net als een boottochtje op de Weissensee (30 min rijden). Wel wat onrustig door bewoners, trein en weg.
Niets dan lof voor deze gratis (!) CP. Werkelijk prachtige omgeving met super vriendelijke eigenaren. Helaas niet de proeferij gedaan maar klonk zeer veel belovend. Zelf 3 flessen uitstekende wijn gekocht. Stroom water en lozing aanwezig. Voor de stroom wordt een bijdrage gevraagd die je zelf mag invullen. Een verslavende stilte en rust aanwezig en nog nooit zo prachtig ergens wakker geworden met uitzicht over de wijngaarden. Absolute aanrader!
Wij reden vanaf Wenen naar deze CP. Onze mond stond vol verbazing over de prachtige weg er naar toe. Bijna 70km dicht bos. Prachtige omgeving met een simpele CP. Stroom aanwezig en erg rustig. De zelf gekweekte forel is lekker. Wandeling naar de waterval aan te raden. Prima plek!
Sitecode: 20220
Groots en commercieel opgezette camping. Erg mooie omgeving met veel leuke wandelingen. Voorzieningen zijn een dikke 10 waard. Echter naar onze mening te druk en een typische grote commerciële camping. Helaas een grote groep Duitsers naast ons die tot 2 uur snachts harde muziek draaide. Xxl plekken zijn de moeite waard, mits nog vrij
Zeer vriendelijke gastvrouw die je graag verteld over wandel mogelijkheden in de buurt. Camping zelf is erg basic. Er is 1 douche per geslacht met een deur die niet op slot kan. Er is wel veel lawaai. Je zit naast een weg, andere kant van de rivier is een treinspoor met savonds veel goederen treinen en 100 meter verder op is een waterkrachtcentrale. Goede camping voor een doorreis
Precies wat je verwacht van een camperplek is zuid duitsland: prachtig uitzicht en rust. Zeer vriendelijke man. De zwaluwen vlogen om je heen (niet vervelend maar juist erg leuk). Koeien in de wei, geitjes vlak naast je in een afgebakend stuk. Stroom en water makkelijk te pakken (voor 4 campers stroom). Een aanrader!
Mooie locatie aan het slot. Geen voorzieningen, ook geen afvallozing. Wel een stijl weg er naar toe. Precies wat je verwacht van een gratis plek. Bezoek aan het slot vanaf 10:00 is een aanrader waard
Fijne rustige plek. Stroom betaal je per KWH. Met een beetje geluk heeft de vorige gebruiken z'n 50 cent nog niet opgebruikt. Betalen in een automaat waar je ook je water kan halen en lozen. Vergeet geen muntgeld mee te nemen. Rustige nacht gehad. Er zijn meer plekken dan de aangegeven 9. Toen wij er waren stonden er 11 campers
Wij zijn hier 1 nacht gebleven. Fijne en veilige camperplek naast een hotel. Rustige en fijne nacht gehad
Leuke en vriendelijke camping. Je mag zelf een plekje uitkiezen op de camping. Er zijn dus meer camperplekken dan aangegeven. Lekkere broodjes service. Mooie mogelijkheden om te wandelen. Vriendelijk personeel. Alleen sanitair mag geüpdatet worden.