@Peter46
- 2010
- Rapido 643
- 2010
Uitstekende plek voor een rustige dag tijdens doorreis. Sanitair ok. Wifi heel matig en eigenlijk alleen voldoende voor een e-mail check. Heel aardige fietsomgeving met knooppunten routes. Met je fietsnavigatie app. kan je leuke routes uitzetten.
Uitstekende plek. Vriendelijke eigenaren. Prachtig sanitair. Ruime plaatsen en een heerlijk fietsgebied waar de lokale overheid echt aandacht aan besteed heeft door het aansluiten aan het knooppunten systeem.
Hier 4 dagen heerlijk gestaan. Perfect ruime plek, geweldige fietsomgeving, prima sanitair en heel gastvrij. Een aanrader ; Wij komen hier zeker een keer terug. Peter

heel goede Camperplaats direct aan de Moezel. voorzieningen beperkt maar het uitzicht is schitterend. Als je de betonplaat voorbijrijdt vind je een prachtig grasveld met zeer veel individuele ruimte.
uitstekende camping met heerlijke douches. ruime plekken en een leuke fietsomgeving
Heerlijke rustige camperplek met onbelemmerd vrij uitzicht en buitengewoon vriendelijke en opgewekte eigenaren. Prima fietsomgeving en fantastische stranden onder fietsbereik. Een fietsuitstapje naar “De Nollen” (beeldenpark van kunstenaar Ruud van de Wint in Den Helder) is goed te doen en ook aan te raden.
Een perfecte rustige mini camping. Prima camperplekken, tip top sanitair en heerlijk centraal gelegen tussen Veere en Middelburg. Uitstekend startpunt voor fietstochten over Walcheren.
Wat een ontdekking,: een heerlijke camperplaats . Alles top: zeer ruime plaatsen: voor een ieder vrij zicht; sanitair prima: Wifi heel goed, en eigenaren die er echt werk van maken en dat alles in een prachtige fietsomgeving.
Geweldige Camperplaats en heel centraal gelegen voor prachtige fietsroutes. Alle voorzieningen prima in orde en heel aardige en gastvrije eigenaren .
Uitermate verzorgde camperplek. Werkelijk niets op aan te merken. En een zeer gunstig gelegen locatie om fietsend de omgeving te verkennen.
een meer complete kleine camping is niet bedenkbaar. Wij hebben genoten van de verzorgdheid van alle faciliteiten, de gastvrijheid en de geweldige fietsomgeving
Een heerlijke camperplek die al haar zaakjes (toilet, douche, grijswater afvoer etc etc) prima in orde heeft. heerlijk vrij uitzicht over het aspergeveld en een fantastische fietsomgeving rond de Maas. Kortom: een aanrader.
Prachtig centraal gelegen rustige plek tussen toeristenplaatsen Nijverdal, Ommen en Hellendoorn. Uitstekende voorzieningen, incl. prima WiFi. Plekken zijn op gras, maar met verharding onder de aandrijvende voorwielen (goed bedacht van de eigenaar). Voor fietsers en wandelaars een heel goede keuze.

Je moet zelfvoorzienend zijn, maar het is een super centrale plek. En dat voor 1 €. En aan de binnenstad-zijde van het terrein zijn ook nog heel redelijke openbare toiletten.
Volgens ons geen formele camperplek; wel een rustig overgebleven stukje parkeerplaats bij een kerkje. Heerlijk geslapen. Geen faciliteiten.
Het is een gewone mixed parkeerplaats, maar wel met een aparte plek waar 4 of 5 campers passen. Tevens stroom beschikbaar. Verwacht verder niets, maar het is wel midden in de stad. Uiteraard komt het verkeer dus rond 7 uur aardig op gang. Wij hebben hier heerlijk en met een veilig gevoel geslapen.
Begrijp de slechte beoordeling niet. Is een keurige camping. Bied het 20€ ACSI tarief. Sanitair niet onze kleur, maar keurig in orde. Heerlijk in het meer gezwommen. Prima zwemsteiger met trap. Vanmiddag nog even naar Villach gefietst over een duidelijk bewegwijzerde “radweg”. Eigenaresse vriendelijk maar “to the point”.
Het is gratis en je kan een zeer grote camper showroom bekijken; maar dan heb je wel alle positieve elementen gehad. Alles staat dicht op elkaar op een parkeerplaats, een asfaltzee. Daarbij zeer veel geluid van de daar vlak naast gelegen snelweg.
Superplek. Alle lovende omschrijvingen kloppen. Onbegrijpelijk goedkoop voor zulke voortreffelijke faciliteiten. Maar wij zijn duidelijk niet de enigen die dat ontdekt hebben. Om 2 uur ‘s middags waren wij nog net op tijd voor het laatste plekje.
Keurige overnachtingsplek. Zeer rustig, aardig uitzicht, heel leuk plaatsje om een avondwandeling te maken.
Een prachtige plek met alle comfort wat je kan wensen voor een gratis camperplek. 2 keurige toiletten; vuilwaterstort en chemisch toilet stort. Stroom tegen betaling. Leuke omgeving om te fietsen (e-bikes aan te raden)
Heerlijk gegeten. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer gastvrij en vriendelijk. Camperplaats meer dan prima voor een overnachting, maar niet uitnodigend om een lange stop te maken, maar daar is het ook niet voor bedoeld.
Heerlijke rustige camping. Alles prima in orde incl. Goede WIFI. Stonden er voor 14 euro per nacht (camper-2pers.-6amp electra) (10 en 16amp tegen kleine meerprijs). Fantastisch mooi fietspad op oude spoorbaan naar Amarante. Een ware beleving.
Prima plek voor stadsbezoek. Stonden er met minimaal 40 andere campers. Ook tijdens overnachting geen moment onveilig gevoeld. Het is niet schoon. Er is helemaal niets, maar het kost ook helemaal niets!
Perfecte plek. Keurig door de gemeente ingericht. Geen verkeerslawaai!
Op doorreis een uitstekende overnachtingsplek. Niks meer; niks minder. Goed verlicht, geen verkeerslawaai!
Recente beschrijvingen zijn nog steeds juist. Direct aan het strand lekker 2 dagen gestaan.
Fantastische plek. Heerlijk rustig en schitterend uitzicht. Bij het restaurant waren wij de enige gasten. Wij spreken geen Portugees, hij geen Frans, Duits of Engels waardoor het uiteindelijk erg onduidelijk werd wat wij nu gegeten hadden. De wijn was echter prima!
Prima camping. Voor bezoek aan Madrid moet je met de bus. Incl. 1 overstap max. 1 uur. Het oude centrum van Madrid is vanaf het busstation goed per voet te bekijken.
Goede terrassencamping. Prima sanitair; matig wifi; uitstekend zemmen in zee, alle plekken zijn overdekt met zonbescherming; acsi tarief 1e rij direct aan zee €19, anders €17.
Prima camping, direct aan een mooi kiezelstrand gelegen. Afgescheiden plaatsen, voldoende groot voor campers t/m 7.50 mtr. Sanitair iets bejaard maar keurig.
Voor een bezoek aan Athene is dit top! De parkeerplaats is weliswaar niets meer dan een parkeerplaats, maar de voorlichting van de parkeerplaats beheerster in prima Engels of Frans is goud waard voor een efficient bezoek aan Athene. Je krijgt een goede kaart van Athene en Pireaus en met haar informatie sta je met de metro in 30 minuten bij de Akropolis. Verwacht geen camping!
Prima overnachtingsplek. 4 plekken met stroom, maar langs de randen van het terrein kunnen er nog wel 10 staan. Keurige grijs water en toiletlozing. Waterinname mogelijk.
Uitstekende overnachtingsplek. Goed verhard met grastegels. Toilet van het zwembad tijdens openingsuren mag gebruikt worden. Er kan worden gedoucht voor 1 euro. Zwembad (binnen- en buitenbad) 2 Euro.
Niets aan de voorgaande beoordelingen toe te voegen. Bij ons bezoek op 21 juni 2017 klopte alles nog net zo. Douche - toilet - uitzicht- stroom - grazende koeien - koeien in de stal.
Prachtige plek voor een overnachting. Er is niets anders dan adembenemende natuur en stilte.
Een perfecte plek om te overnachten. Redelijk rustig ondanks de zeer nabije E6. Alles is er en werkt en is schoon. Toiletten, water inname, grijs water stort en chemisch toilet stort. Een gemeente die dit laat aanleggen, verdient hulde. Morgen hier maar boodschappen doen om nog een bijdrage te leveren aan de lokale economie.
Prima plek voor een overnachting. Mooie verharde ondergrond, direct aan de fjord kust met een mooi strand er direct naast. De plek is wel direct aan de Route 17, dus is er het nodige verkeer. 's Nachts echter zeer rustig. Wij stonden er op 6 juni 2017 met 3 campers. Er zijn verder geen faciliteiten.
Als je natuur zoekt is dit een perfecte plek. De faciliteiten zijn eigenlijk niks, maar de ligging is overweldigend mooi in aanmerking nemend dat je langs de E6 staat. 's Nachts geen last van het verkeer gehad. Met groot plezier onze 100 NOK in de bus gedaan. Het was het waard.
Een keurige overnachtingsplek aan een jachthaven zonder faciliteiten. Wel wat lokaal verkeer, vooral in de avond en ochtend.
Prachtige lokatie. Vrije Plekken in het duingebied. Matig sanitair; goed internet, en 20 euro voor een overnachting, maar in het licht van de alternatieven een prima keuze.
Uitstekende plek voor overnachting. Bejaard maar keurig toiletgebouwtje. Rustig en er zijn een aantal picknick tafels. Van hieruit starten meerdere wandeltrails.
Uitstekende plek voor overnachting. Prachtig aan de snelstromende rivier. Alle andere beoordelingen zijn relevant, met name om uit te kijken aan beide zijden van de rivier voor het mooiste plekje dat vrij is.
Op basis van de positieve beoordelingen gekozen voor deze plek, maar dat pakte slecht uit. Ziet er weliswaar keurig uit, maar alles is dicht en gesloten. Geen wasgelegenheid, toiletgebouw op slot; eigenaar narrig en wil alleen snel 15 euro afrekenen. Dat hij voor 10 euro op de NKC site staat deert hem niet. Dit is onze eerste slechte ervaring op Sicilie.
Prima uitvalsbasis om Antwerpen te bezoeken. Nieuwe beheerders die er wat van proberen te maken. Tarief 8,50 per nacht. Geen toilet voorzieningen, maar prima stortmogelijkheid voor chemisch toilet.