@Peter48
- 2013
Prima parking, horizontaal, dichtbij ingang dorp Monsanto, sommige restaurants open. Parkeerautomaat werkt nog niet. geen voorzieningen, maar prachtig uitzicht. Monsanto met kasteel indrukwekkend, een van de meest portugese dorpen.
Sitecode: 20642
twee nachten doorgebracht op deze super rustige camping met onze twee lagotti, sanitair top, super schoon. restaurant zijn heerlijke pizza’s ter plekke te eten maar ook mogelijkheid tot meenemen. vriendelijk en behulpzaam personeel. geen broodjes service maar dorp ligt op twee kilometer.
prima om Oslo te bezoeken. Maar sanitair onhygienisch en vuil. Management, waar ben je?
Sitecode: 19217
Prachtige ruime camping met alle voorzieningen en 5 min lopen naar mooi strand. Er is zelfs een apart strandje voor honden, alsook een grote uitloopplaats voor grote honden én ook een voor kleine honden. Prijs/kwaliteit uitstekend. Bus 8 naar Market Square Turku 22 min.; de Föli-app voor openbaar vervoer werkt prima. wij komen hier graag terug.
Sinds begin februari mogen er 10 campers staan volgens de eigenaar. CP heeft wel een opknapbeurt nodig, en links langs het spoor. Eigenaar vriendelijk en behulpzaam.
Uitstekende CP, alles voorhanden, vlak bij vliegveld (zonder last van vliegtuiglawaai), met Uber naar Faro gaat prima. Beheerder Alfredo zeer voorkomend en behulpzaam. Wij zijn al terug geweest.
Onderstaande reviews kan ik 100% bevestigen. Luís is werkelijk een fantastisch gastheer. Hij doet alles om het zijn gasten naar de zin te maken. Alles, maar dan ook alles, is brandschoon en wordt dagelijks gepoetst. Elke ochtend een brood als attentie. goede adviezen. Leuk plattelands dorpje. En ……rust rust. Zeer aan te bevelen. Wij komen zeker terug. Een top CP.
Perfecte plek voor overnachting, restaurant is prima.
Geheel eens met onderstaande review, lekker relaxed.
aangegeven gps coordinaten kloppen niet. De juiste zijn 43.273333,11.986389 ingang parking. Parking prima bereikbaar voor elke maat camper. Op parking, rijdt rechtdoor tot einde van personenwagen parking, dan heuvel af (heel goed te doen), zo kom je op de lager gelegen parking voor mix personenwagen - camper. Uitgang parking perfekt naar openbare weg. Gehele parking is éénrichting verkeer. Vanuit de camper parking een fantastisch uitzicht.
valt reuze mee, afhankelijk van je verwachting. Oude kommentaren kloppen wel, maar ook de voorzieningen zijn er, behalve elektro. Dichtbij Centro Historico. Prachtig stadje. De andere CP staat altijd vol, enkele keren geprobeerd maar opgegeven. Deze CP is prima voor een nacht, met alle voorzieningen aan boord.
coordinaten zijn: N52.94462 O5.64264
Welk een fantastische camperplaats !! Achter de dijk de Waddenzee; 5 minuutjes lopen. Restaurant is een aanrader.
Alweer een CP-parel: zo perfect. zeer behulpzame eigenaar. Onderstaande reviews vertellen het verhaal. Top.
prima CP. Eigenaar bijzonder voorkomend en oplettend, 4 eitjes bij aankomst, ijsje s’avonds vanwege de hitte. Één dag werden er drie. Aardolieroute gefietst, mooi mooi. Wandelen met de hond (zwemmen) langs rivier Vechte. CP is een parel om terug te komen.
Restaurant tot 15 mei gesloten, eerstvolgende restaurant op ~4 km. Zwembad: erg koud water ipv toegezegde 28C en sterke prikkelende chloorlucht. Bar slechte wifi. Waterkraan bij campingplaats zonder water. Beperkte wandelrouten in omgeving agv steile bergen. Dure E. Sanitair prima en schoon, dat wel. Al met al een fikse tegenvaller voor €51 per nacht. Na 2 nachten dan ook vertrokken.
Heel goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De betere plek om Silves te bezoeken.
Prima: goedkope diesel, afvalwater en vers water voorzieningen.
Goede plek om te overnachten, na regenbui modderpoel. alleen vuilnisbak aanwezig
Nette rustige camperplaats jammer geen toilet reinigen
Perfect. Vooral voor gezinnen met peuters.