@PeterAlfa
- 2017
- Huren
Mei 2026
4 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

Nette camping met bijzonder vriendelijke mensen. Beetjenuit de buurt van de stranden maar in september alles complet dus weinig keus. Dorpen in de buurt goed te doen op fiets en het meer is via Mirval ook goed aan te fietsen. Naar het strand op de fiets via veel fietspaden goed te doen. Wel broodjes in de ochtend maar in september. geen restaurant op de camping. Nadeel is het geluid van de wegen rond de camping maar verder niets mis mee.
Is een Camping Park plaats waar bij aankomst de paal om een kaartje te kopen defect was. Wij hadden een kaart en hebben een account om op te laden dus geluk. Verder geen sanitair hier en een gebrek aan stopcontacten. Dus wij geen elektra, voor 1 nacht geen probleem. Wel water en chem toilet loospunt. Verder alles kris kras door elkaar plekken. Eigenlijk een armoedige locatie. Als er niets anders is kan je een nachtje blijven.
Prachtige locatie met huisjes en mobilhomes maar een camping is het niet. Dus hier niet naar toe rijden met je camper
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Mooie ruime plekken, netjes onderhouden en zoals gezegd sanitair gedateerd maar ze bezig met wat nieuws al krijg ik niet de indruk dat dit voldoende is. Goed ontvangst. Zeker onthouden deze camping
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Als je van bergen, uitzichten, wandelen etc houd moet hier naar toe. Een echte camping in de natuur met allerlei prachtige plekken die kris kras in het bos, aan het meer of bij de verschillende beekjes liggen. Sanitair prachtig, drie stuks over het terrein verspreid. De beroemde Berlina express op 15 min lopen, bus op 3 min. Wij waren er in juni en volop plek. Prijs van 145 Zw frank voor 3 nachten zeker niet te veel. Winkeltje aanwezig.
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden