@PeterCornelissen
- 2018
Uitstekende en populaire plek in een prachtig bosgebied, vriendelijke ontvangst en dichtbij het gezellige plaatsje Nieuw Bergen
Heel rustige plek met beperkte capaciteit voor 4 kleine campers vlakbij centrum.
Heel mooie maar ook populaire CP dichtbij mooie oude (en Romeinse) Altstadt. Betaalbaar, alleen toilet mist. Zorg wel dat je er op tijd bent. We hebben heel wat laatkomers weer weg zien rijden, hoewel het was Pinksterzaterdag.
Klein pareltje (5 plaatsen Max) in opper Oostenrijk, warme ontvangst. Gebruik van het restaurant wordt op prijs gesteld. Mooie fietstocht naar Grein en terug via Wallsee over een deel van de Donauradweg.
Sitecode: 51939
Leuke kleinschalige plek, meer georiënteerd op fietsers en motorrijders maar campers zijn welkom. Prijs inmiddels wel gestegen: 31 euro voor de camper, 6 euro elektra, douchen vrij.

Helemaal eens met de eerdere reviews. Coördinaten kloppen maar de ingang is rechts van de steenhouwerij, de CP ligt er namelijk achter. Let op bordje PZA Divaca. in andere woorden neem een afslag eerder van de rotonde dan de navigatie aangeeft. voor ons is nog een minpunt dat er geen schaduwplek is! En de elektrazuil behoort met een groen licht aan te geven welk stopcontact actief is. Maar toen wij er waren bleven alle 8 lampjes rood.
prima plek je kan je registreren op de parkeer plek kosten 10€ gezellig dorp vriendelijke mensen
Midden in Ludwigsburg, vlakbij het slot en de Altstadt. Onderdeel van een grote parkeerplaats waardoor de betaling wst byzonder is. Er komt in principe dagelijks een gemeente man langs om €10 op te halen voor het gewenste aantal dagen waarvoor je dan een speciale uitrijkaart terug krijgt. Let op slot L ligt in een groot park, echter toegang tot het park en tot het slot zijn gescheiden. Via de ingang aan de stadswijken kun je direct het slot in.
prima CP met mooie plaatsen ook in de schaduw voor onze katten. Wiesbaden per fiets is geen genoegen. En let op wanneer je met navigatie rijdt. Deze komt net 100 meter verder uit in deze doodlopende straat, stukje terug kleine ingang waar wel een CO bied staat
Nog steeds beperkt plaats door werkzaamheden Deutsche Bahn. Schieten niet op. Wel WC en elektra bij het infopunt
Grote CO met alle voorzieningen en je betaalt alleen wat je gebruikt. Mooi initiatief van de gemeente. Disclaimer: ga niet in de buurt van de brug staan. En alternatief als het terrein vol is, kun je aan de andere kant van de oprit naar de brug gratis staan met een MacD voor de koffie
prima plaats als je een of twee nachten zonder voorzieningen kunt. Midden in het dorp en straks beginnen de wijnfeesten.
wij hebben deze niet gevonden, misschien te snel voorbij gereden en toen zagen we een verbodsbord voor campers.
De sauna en de CP zijn al meer dan een jaar gesloten.
prima plek als uitvalsbasis naar Roskilde. Wij hebben de elektra niet gevonden, maar het was dan ook erg druk zonder herrie.
Eenvoudige parkeerplaats, ook voor campers. Bord is wat onduidelijk maar 48 uur is gewoon toegestaan. En er wordt niet of nauwelijks gecontroleerd. Met de metro ben je in ca 35 minuten in het centrum van Oslo.
Uitstekende camping, zeker in het voorseizoen. En dan ook niet duur met je NKC kaart. Douches, toilet, wasmachine, elektra voor ons voldoenden gratis.
prachtige plek, mogelijk in de zomer druk met badgasten. En volgens het bord toch echt 3 dagen toegestaan!

Inderdaad een leuke vrije plek, geen officiële CP. Ingang net noord van de brug.
Goede plek voor 1 nachtje om vroeg in Bergen te zijn. Betaalautomaat niet gevonden, maar Go Marina met een creditcard werkt prima. Stroom inbegrepen, geen andere faciliteiten kopen, want die kon ik niet vinden
Ruime parkeerplaats bij begraafplaats, campers toegestaan, geen voorzieningen. Vlakbij oude stad. Wij stonden daar zaterdag op zondag. Plaats genoeg voor ons (6 meter) en ook voor grote campers
Geen spatje schaduw en geen gras voor de katten en geen voorzieningen. wij zijn snel doorgereden
prima plek voor 1 of 2 overnachtingen, leuk stadje, leuke gedichten wandeling en wandel en fietsroutes
Prima, rustige en nette CP. Nette voorzieningen. Niets mis mee voor wie een rustige uitgangslek voor een fietstocht zoekt.
Heerlijke plek midden in het boerenland, ruim uitzicht en keuze voor drukke of rustige plek. Voormalige boerderij dus verwacht geen strakke camping. Alle campervoorzieningen zijn aanwezig. En heel vriendelijke ontvangst.

Helaas heeft de gemeente de reservering moeilijker gemaakt waardoor het vrijwel niemand meer lukt om binnen te komen. Maar geen nood, als je tenminste geen faciliteiten nodig hebt, vlak ernaast is een groot parkeerterrein van het zwembad.
Rustige plaats voor een overnachting of een paar dagen fietsen of wandelen. Zorg wel dat je self-supporting bent qua electra en zo. Restaurants hebben wij niet be/gezocht
Rustige, ruime plek. Misschien vertekend door de huidige situatie. Lastige keuze tussen stil/in de zon of schaduw en verkeersbeleid. Frietstraat nu nog gesloten, wel heerlijk ijs en prima restaurant de Beiaard. Veel fiets- en wandelmogelijkheden
Leuke plek vrijwel in Breda’s oude centrum aan de stadsgezicht. De rondvaartboot komt er ook langs. Rustig voor zo’n lokatie.
Prima plek voor een of 2 daagjes Purmerend met een goede nachtrust.

Prima cp aan de rand van een woonwijk, bij lokaal wandelgebied en mooie fiets/wandelroutes. Geen voorzieningen muv prullenbakken, genoeg plek en rust. Soms in gebruik voor lokaal evenement
Als het helemaal niet anders kan, kun je hier langs een heel smalle weg gaan staan.
Rustige plaats naast, gelieerd aan een familiecamping. 4 plekken op verharde ondergrond en met een camperautomaat.
Heerlijk rustig plekje naast een pannekoekenhuis. Vandaag alleen (eigen) koffie gedronken en genoten van de rust.