• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@PeterD1962

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

een leuke kleinschalige plek aan het water waar een ontspannen sfeer hangt. misschien is niet alles perfect maar dat heeft in dit geval juist zijn charme . de kippetjes lopen in het rond en de bestelde broodjes smaken goed. de vriendelijke eigenaresse begeleid je persoonlijk naar je -laats. dorpje met restaurantjes op loopafstand. waar vind je dat nog …?

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prachtig gelegen golfbaan met prima rustige camperplaats . electra / toilet / vuilnisbak / picknicktafel aanwezig . douchen bij golfclub. niets mis mee

Sitecode: 161980

prima camping op fietsafstand van het gezellige strand en stadje Ystad . camping ligt wel wat afgelegen en idd bij de ingang wat aftandse gebouwen maar op de camping zelf rust en ruimte en alle voorzieningen aanwezig

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prachtige plek in oude steengroeve. basic toilet en vuilnisbak aanwezig. verder geen voorzieningen . ruim opgezet. zwemmen in het meer op loopafstand. bijdrage 100 kr op vrijwillige basis.

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

grote camping met twee gedeeltes . plek direct aan de jachthaven ( zonder stroom) is absoluut de moeite waard! twee heerlijke zandstranden op loopafstand. douches / toiletten super schoon

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

grasveld bij golfbaan . toilet / douche bij golfclub. wel stroompunten verder geen voorzieningen

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prachtige kleinschalige locatie, echter 0 voorzieningen, wel 250 kronen / nacht contant af te rekenen. met plezier 2 nachten gestaan

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

grote wat onpersoonlijke parkeerplaats op de jachthaven . lidmaatschap vereist ( 50 kr ) alle voorzieningen aanwezig. op de eerste rij prachtig uitzicht op Varberg . op gezette tijden veerdienst naar de overkant en terug . gezellige stadscentrum niet echt op loop afstand wel goed bereikbaar per fiets door natuurgebied en havengebied

Een locatie beoordeeld—7 maanden geleden

prima camping op doorreis naar Zweden . redelijk geprijsd . Vlak bij het strand in landelijke omgeving . Dorpje en supermarkt vlak bij . Wat ons betreft niets mis mee

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

prima camping direct aan de Lot. prachtig gelegen aardige eigenaar. rustige ruime plaatsen schoon en modern sanitair , redelijk geprijst kortom : niets op aan te merken !

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Prima camping aan de rand van Dordrecht. Ivm het pinksterweekend moesten wij helaas minimaal 3 nachten boeken terwijl wij maar twee nachten bleven. De camping is bij regen wel wat drassig en slechts gedeeltelijk verhard . Hierdoor kwamen wij helaas vast te zitten met de camper. Kennelijk was men hierop ingesteld want gelukkig kwam de eigenaar ons los trekken …hij plaatste nog wel een opmerking over 50 euro sleepkosten …

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

drukke camping aan de rand van drukke weg druk strandje en drukke kinderen tot s avonds laat met andere woorden : voor je rust hoef je hier niet te komen… wat ons betreft schoon sanitair maar onze plaats vooraan leek meer een veredelde parkeerplaats met uitzicht op de afvalbakken ….wat natuurlijk veel goed maakt is de prachtige omgeving en het heerlijke meer ..

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

idd mooi campeerveldje aan de rivier , maar daar is alles ook wel mee gezegd … voor de rest een armoedige oude zooi met toiletten die verouderd zijn en vies en straatjes met soort barakken voor de vaste bewoners . geen fijne plek

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

tja , wat moet ik zeggen… ik snap de lovende recensies niet zo …. over volle camping met klein afgesloten strandje … veel luidruchtige kinderen… relatief kleine plaatsen voor veel geld ( 52 euro ex electra ) laatste plaats voor minimaal 6 nachten dus niet veel keuze , je voelt je dan toch een beetje gechanteerd…

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

brug over snelweg is idd een uitdaging ( advies= bocht zo ruim mogelijk nemen ) ontvangst op camping ( daardoor? ) ronduit onvriendelijk ( daarna was contact wel beter ) plaatsen ruim en redelijk geprijsd. schoon sanitair en prettig zwembad ; echter continu verkeersleiding van nabij gelegen snelweg dat gelukkig regelmatig ruimschoots overstemd werd door het geluid van de krekels

Sitecode: 20208

prima plek : schoon ruim en goed onderhouden. schoon en modern sanitair. vlak bij Parijs en prima ( vis ) restaurant op loop afstand ( l’escale ) : wat ons betreft een aan rader op doorreis naar het zuiden / noorden

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

redelijke plaatsen . vriendelijke ontvangst. pover sanitair: gedateerd en niet schoon .. ligging mooi tov de zee

volle bak … krappe plaatsen .. mooie locatie

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

parkeer plaats vlakbij het strand . gratis. meerderde campers . op parkeerplaats geen voorzieningen, maar op het strand gratis openbaar toilet en douche ( gelimiteerde openings tijden )

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

prima plek schoon en goed verzorgd . niet te duur en prima locatie . ruime plaatsen en mooie omgeving. vriendelijke beheerder , kortom aan rader

Een locatie beoordeeld—bijna 4 jaar geleden

van een landgoed met “ beeldentuin “ had ik meer verwacht , het geheel komt gezellig maar nogal “ sjofel “ over . plaatsen genoeg maar niet afgevlakt . toilet groep basics maar ok . relatief hoog geprijst maar idd prachtig gelegen !

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

onaardige ontvangst ( misschien te druk in de kerstvakantie?) telefonische afspraken werden niet nagekomen .( we hadden voor 2 nachten geboekt maar dat bleek aanvankelijk niet mogelijk..) plaats redelijk . sanitair matig . ligging mooi , maar wel inner file naar Winterberg…