@PeterDirk
- 2007

- Hymer B 674 CL 3.0 Aut. B674CL
- 2009
- Integraal
Opnieuw terug op deze fijne en rustige mini camping. De ontvangst was weer heel persoonlijk. Santair perfect, prachtige keuken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Weer terug op Botaniahiem. Fantastiche plek en faciliteiten! Nog druk bezig met verdere upgrading. Elke keer als wij komen zien we dat het weer mooier is geworden.
Rustige en mooie camping, alles goed verzorgd. Fantastische omgeving. Sanitair schoon. All in prijs, geen verrassingen!
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Een mooie rustige camping met kleine veldjes en met 13 verharde camperplaatsen, met een mooie strook gras voor de deur. Betrokken eigenaren. Zeer schoon sanitair. Prachtige fietsomgeving.
Een fantastische camperplaats van eigenaren die zeer betrokken zijn bij hun gasten. We voelden ons snel thuis. De eigenaren zijn regelmatig op de camperplaats te zien, dat maken we niet vaak mee. Met allerlei activiteiten prikkelt men de gasten om met elkaar in contact te komen. Wat ook opvalt is dat men bezig blijft met het optimaliseren van de camperplaats. GASTVRIJ en VERTROUWEN ervaren wij als uitgangspunt van hun benadering!
2023
Prachtig camping in een mooi natuurgebied. Je hebt niet het gevoel dat je op een “grote camping staat” mooie verharde camperplaatsen met prima ruimte om de luifel uit te zetten. Top sanitair. Prachtig fiets en wandelgebied! Ja, en ik heb niks te zeuren!
Een mooie camping in het dorp, maar een met de natuur. Betrokken eigenaar, die met passie de gasten het naar de zin wil maken. Top sanitair. ideaal voor rustzoeker en jonge gezinnen met kinderen!
En echte doorgangscamping!. Als ik eigenaar was zou ik meer aandacht schenken aan het sanitair! Mooie stad en omgeving!