@PeterGeerlings
Allereerst het ontvangst, super behulpzaam en gastvrij. Wij stonden op het bovenste terras, vonden wij de fijnste plekken, groot en veel privacy. Vanaf de camping loop in een paar stappen naar het meer met kraakhelder water. Helaas konden wij maar een paar dagen blijven omdat onze plek gereserveerd was, maar we komen zeker terug.

Prachtige camperplek en hartelijk ontvangst. Het sanitairgebouw komt overeen met een wellnesss resort, en het is superschoon. De camperplaats ligt tussen woonblokken maar hier merk je niets van. Het strand is niet op loopafstand, maar eerder op fietsafstand. In het gezellige centrum en aan de boulevard van Pietra Ligura zijn leuke restaurants.
Schitterend verzorgde camperplaats. Het ontvangst is super vriendelijk en gastvrij. De plekken zijn ruim en netjes en het sanitair is keurig schoon en goed onderhouden. Kortom, niets op aan te merken en een dikke vijf sterren beoordeling van ons.
Voor de tweede keer een weekend gestaan met de camper, en weer super bevallen. Gastvrij ontvangst en gebruiksvriendelijk in en uitchecken. Mooie ruime plekken met een goed onderhouden grasmat. Alhoewel alle plekken vol waren een oase van rust. De omgeving is perfect om te wandelen en fietsen.
Wij hebben hier twee nachten gestaan en erg naar ons zin gehad. De locatie is prachtig. Wilma en Gé zijn erg gastvrij en behulpzaam. In het naastgelegen restaurant kun je prima eten en de mooie tuin direct aan het meer maakt het plaatje compleet. Het sanitair is netjes en schoon en voor de rest zijn alle denkbare voorzieningen aanwezig. Wij komen zeker terug.
Top locatie waar niets op aan valt te merken. Het ontvangst is hartelijk, de locatie prachtig, het eten in het restaurant lekker er alles is aanwezig. Het sanitair is super schoon en netjes. Wij betaalde €30,00 per nacht incl. stroom, water en toeristenbelasting. We waren hier half mei dan is het lekker rustig dus genoeg plek.
super aardige eigenaren. Mooie plek in de wijnstreek bij een wijnboer met eigen en lokale producten. Het terrein is wel wat stoffig met los grind maar het uitzicht maakt veel goed. Er is plek voor 4 a 5 campers.