@PeterHartog
- 2015
mooie camperplaats smalle toegang, bij tegenligger moet er een achteruit! stroom €6- 2x volw. €34
nette camping klein veldje beschiknaar stroom en water inbegrepen. €30 per nacht camper 2 personen. direct aan de Donou

prijs zonder stroom is €18 zonder stroom. incl mooie douche en toilet incl zwembad. stroom is €5.50 extra. snelweg loopt bijna door de camper! voor 1 nacht te doen toegang is met een groot zwaar hek. wel veilig dus.
Stroom ook niet meer gratis is nu betaald €0.50 per kw. net achter gekomen. jammer. Was te mooi om waar te zijn.
Zojuist een medewerker van de gemeente maassluis gesproken. Deze heeft mij uitgelegd waarom de wc loosplaats is afgesloten. Het probleem was dat er te veel rotzooi in werd gedumpt, zoals luiers waardoor de boel verstopt raakte. Nu blijft hij gesloten en moet je de wc lozen in de straatput voor grijs water en schoonspuiten met drinkwater!!!Als je €5 per nacht betaald voor toeristenbelasting mag er ook wel wat tegenover staan. Nu te duur.
beaam de positieve reviews van vorige reacties. ook interesante rondleiding in fort. het staat niet in de voorzieningen maar er is gelegenheid om grijs water, riool te lozen en water te tappen.
mooie rustige parkeerplaats. 5 officiele plaatsen met stroom. nette douches. stonden 10 extra campers was geen probleen.
op 16-06-2016 €25.50 betaald ipv €15 voor een nacht 1 camper 2 personen. Verder mooie camping
8-6-16. 2 nachten gestaan. Mooie, rustige, nette stadscamping. Nieuw! Water kost nu 3 euro.