@PeterHol
- 2010
Sitecode: 20583
Alleen parkeren voor 26 euro per nacht. Verder heb enkele voorziening. Geen vers water, geen elektriciteit, geen grijs water lozen, geen chemisch toilet lozen. Je staat tussen de vrachtwagens. 5 minuten lopen naar de airport waar je de metro kunt nemen naar centrum. Dat is ook het enige voordeel. Dus te duur voor die voorziening.
Pareltje van een cp aan het water. Grote plaatsen , rust, vissen, wandelen. Inchecken bij arriveren met uitleg in 3 talen. Inderdaad voor 100 kronen per nacht zonder stroom of 150 kronen met stroom. Ze bestaan dus nog die pareltjes waar alles ook nog eens goed geregeld is.
Prachtige plaats aan het water. Inmiddels zijn 30 stroomaansluitingen beschikbaar. Inchecken via de automaat bij het havenkantoor zoals beschreven in voorgaande revieuws. Mooie fietstocht naar Aalborg over rustige wegen en fietspaden.
Sitecode: 19817
Goede cp met plaatsen op kunstgras. Bij aankomst bij de hal melden en inschrijven voor 20,- per nacht incl stroom. Goede info incl plattegrond van Sevilla gegeven door vriendelijk personeel. Alles beschikbaar, maar douchen kost 5,- Ook het zwembadje is heerlijk na een dag stadten. De bus 28 stopt voor de deur; bij terugkomst uitstappen
Sitecode: 19429
Nieuwe cp achter de camping. Voor 18,50 incl stroom is dat zeker niet teveel gevraagd. Goede plaatsen en alles vlakbij voorhanden; stroom, water, vuil water lozen, chemisch toilet legen. Met de fiets 2,5 km naar het centrum gaat prima. Anders is de weg terug een stevige stijgende wandeling. Elektrische auto's opladen is verboden itt een andere review.
Goede camperplek voor die prijs. Prima uitvalbasis naar fietsroutes in Maasduinen en langs de Maas. Of rond de meren waar je een verfrissende duik kunt nemen. En niet te vergeten is de prima schnitzel in het restaurant voor een schappelijke prijs en zeer vriendelijk personeel Enige jammerlijke is enig verkeerslawaai tijdens de nacht.

Idyllische kleine camping op het terrein van een oude pastorie waarin ook een B&B zit. We werden hartelijk ontvangen door de Nederlandse eigenaars, het sanitair is schoon, het is er heerlijk rustig, kortom een hele fijne plek!