@PeterKorenhof
Leuke plek en omgeving, voorzieningen prima geregeld, vriendelijke en behulpzame havenmeester. Maar de herrie van de vliegtuigen is niet te doen. Overdag elke twee minuten, 's nachts maar af en toe. Maar alleen tussen 12 en 6 uur kunnen slapen en dan nog vier keer wakker gemaakt worden. Ik was doodmoe na twee nachten.
Vijf sterren is overdreven maar dienen om de beoordelingen met één ster hieronder te compenseren. Geweldige plek middenin de haven vlakbij de plek waar in 1980 de staking begon. Centrum heel dichtbij. Wie een aangeharkte camping met regeltjes zoekt moet hier niet komen, maar wie iets bijzonders wil en niet te veel hecht aan orde: doen!
Wat een leuke plek is dit. In de haven, aan de rivier, prima voorzieningen, vriendelijke ontvangst, Sevilla makkelijk te bereiken met bus en fiets. Voor wie het nodig heeft: ze doen erg hun best om Engels te praten.
Vriendelijk dat Osuna gratis voorzieningen beschikbaar stelt, maar de plaats stelt niets voor. Het is de parkeerplaats van een supermarkt vlakbij de snelweg. Vooral de trucks zorgen voor veel herrie, niet voor lichte slapers.
Vriendelijk van Osuna dat ze voorzieningen gratis beschikbaar stellen, maar de plaats stelt niets voor. Het is de parkeerplaats van een supermarkt vlakbij de snelweg. Vooral de trucks zorgen voor veel lawaai, niet geschikt voor lichte slapers.
Raar om 1 ster te geven omdat je een weg niet opkomt. Ja, het is echt steil (alhoewel het met mijn Ducato130 multijet prima ging in de 1e versnelling), maar er is ook een andere route en dan hoef je op het laatst alleen een stukje steil naar beneden. Geen probleem. Erg leuke camping, alles goed geregeld (mag ook wel voor die prijs), fijne sfeer, mooi uitzicht. Geen vijf sterren vanwege het vele verkeersgeluid, maar ik kom zeker terug.
Prima plek om te overnachten, direct aan het strand. Maar ook dicht bij de weg, het vliegveld, een strandtent en een fijne plek om te hangen. Dus niet heel rustig.
Sitecode: 20030
Deze plek is wel oké voor een nacht, maar niet meer dan dat. De omgeving is wat saai, het ligt aan een redelijk drukke weg. Het laden en lozen van water en WC zijn wel goed geregeld. Stroom is beschikbaar voor maximaal één camper.
Wat een fijne plaats is dit. Je staat pal aan het strand, kunt water uit de put halen voor de camper en de cassette legen. De eerste nacht heel stil, de tweede nacht waren de honden nerveus en was van lekker slapen geen sprake. Toch een aanrader vanwege de ligging. Als je aan het eind van de weg bent, kom je bij een kleine rotonde, dan het zandweggetje links van de muur op en na 50 meter is de CP aan je rechterhand.
Hier moet je tegen kunnen: hutjemutje op elkaar, vlakbij een drukke weg. Alleen op de eerste rij bij de zee, verder van de weg, sta je goed. Al zou ik ervoor betaald worden, hier ging ik nooit staan.
Dit is een kaal stuk asfalt vlak naast een drukke weg. Kost nu €15,- per nacht.
Misschien ben ik een beetje verwend, maar ik heb heel vaak gratis op mooiere plekken gestaan. Wel een mooi uitzicht, maar niet zo spectaculair als sommige reageerders suggereren. En 15 euro betalen maar dan niet je cassette kunnen spoelen zonder te betalen?
Als je van een reguliere, goed georganiseerde camping houdt, dan moet je hier niet zijn. Maar ik vond het erg prettig: een buitengewoon vriendelijke eigenaar, prachtige plekken aan de rivier, heel rustig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ja, je kunt hier gratis overnachten en het is makkelijk dat er voorzieningen zijn voor het legen van je cassette en het tanken van (duur) water. Maar voor een overnachting is het echt vreselijk. Pal aan een drukke weg en over het viaduct rijdt de trein die ook 's nachts regelmatig langskomt en toetert. Ik heb geen oog dichtgedaan.
We camperen al tientallen jaren maar hebben nog nooit zo weinig waar voor ons geld gekregen. 34 Euro (40 als we ook stroom hadden gewild) voor een kale parkeerplaats in een lelijke wijk, pal aan een drukke weg en spoorlijn, zonder water. We raden het iedereen van harte af.
Deze plek is op zich wel in orde, maar 12,50 is veel te duur. Doe dan deze prijs inclusief water en stroom.
Wat een heerlijke plek is dit. Met je neus in de wind van het uitzicht genieten, lekker schepen kijken en heerlijk wandelen met de hond. Precies wat ik wil.
Leuke plek. mooi uitzicht, schepen die voorbij varen. En dat allemaal gratis!
Sitecode: 20986
Prima plek. 's Nachts heerlijk rustig. Wij zijn met onze camper (hoogte 2.96m, breedte 2.25m) overigens gewoon door de tunnel gereden. Geen probleem. Alleen voorzichtig zijn bij het tolpoortje, dat is smal.
Deze plaats is geen 2, die dient om de 10 te compenseren die ze er zelf op hebben gezet. Het is een camperparking. Je trekt een ticket, de slagboom gaat open. Bij vertrek betalen. 5 EURO voor de eerste 5 uur. Als je 24 uur blijft staan kost dat 14 EURO. Veel te duur. Je kunt wel je WC gratis lozen, maar voor water en stroom betaal je nog extra. Wij hebben aan de weg naar Sita gestaan. Prima.
Sitecode: 20599
Prima plaats om te overnachten. Lekker rustig. Honderd kronen (EURO) in de automaat en je kunt 24 uur blijven staan. Heel mooi stadje, prachtig park vlakbij om met de hond te wandelen
Is inderdaad een mooie plek, maar de idylle wordt flink verstoord doordat je honderd meter van de snelweg staat. Het geluidsscherm houdt veel tegen, maar je waant je door het geluid toch niet in de natuur.