@PeterKortenoeven
- 2012
Mooie maar dure camping, wel een rare opstel regel, allemaal op dezelfde wijze staan dus als je pech hebt (zoals wij nu) sta je tegen een schutting aan te kijken ipv richting de camping
een mooie centrale plek. sanitair netjes en centrum vlakbij.
Een nacht voor de 2e keer hier gestaan. Niets dan lof. Na een prettig ontvangst weer welkom op een mooie camping, schoon en volledig sanitair en een zeer mooie omgeving. Voor ieder wat wils. Kortom we komen zeker terug en raden deze camping aan.
Mooi plekje in dorp net buiten Weringerode, supermarkt op 5 min lopen, Weringerode 15 min op de fiets of met de (gratis) bus
Misschien een mooie camping maar jammer dat ondanks er staat dat hij open is (nu veranderd) toch gesloten was
Ondanks volgens zoeken dat de camping open was bleek deze gesloten, die werd door niet zo vriendelijke Fransman vertelt, hij had niks met de website of zoeken op Google te maken
ziet er mooi uit maar half oktober al gesloten
Prima camping, zijn hier al meerdere keren geweest, mooi uitzicht, prima sanitair, alle service die op een camping nodig is
Prima plek voor bezoek museum en stad Speyer, plekken zijn 4.5 m breed, als iedereen beetje normaal opstelt geen probleem, is met 100 plekken wel druk voor toilet/douche 3 m en 3 vr
Mooi plekje aan de Moezel onder de bomen als je wilt, sanitair niet veel voor de grote van de camping, maar wel netjes en schoon
Mooi plekje vlak bij centrum en op fietsafstand van Pandora, grijs,zwart en schoon water, stroom van zuil, jammer dat er niet een afvalbak staat.
Prima plek om te staan zoals CP bedoeld is, toilet gebruik in oude station, verse broodjes service en verder rust en eenvoud, vriendelijk beheerders paar
Was de bedoeling een nachtje, toch twee geworden, prima camping, netjes en. schoon sanitair , op de fiets naar HSB en met stoomtrein naar Brocken
Goede camping, ruime plek, op leeftijd maar zeer schoon sanitair
Een goede aangegeven route ivm wegwerkzaamheden. 2 dagen op deze camping gestaan. Vriendelijk ontvangst. mooie plekken voor de camper, prima sanitair. Voldoende en schoon. bij de prijs inbegrepen. Leuke omgeving om te bekijken.
mooie plek aan het meer, sanitair gedateerd maar wel netjes schoon