@PeterLindaard
- 2016
- Mc Louis
- 2018
Januari 2026
prima plek om Valecia stad aan te doen, ook op de fiets. oceangrafic is 40 min fietsen. sanitair is redelijk. Douches waren soms koud, soms amper water uit de kraan ( als alle douches bezet zijn). super aardige eigenaars.
Mooie, schone camping met goed sanitair. Vriendelijk ontvangst. Dame spreekt wat Nederlands. Direct aan het meer dus zwemmen, suppen is mogelijk. Wij betaalden 54 fr per nacht. Verloopstekker moesten we 20 euro borg geven. Kregen we weer terug. Best prijzig maar je staat in Zwitserland.
Super aardige beheerder, wilde ons helpen met een plekje. Helaas bleek onze camper te groot voor deze camping. echt maximaal 7 meter voor een camper. Camping zag er netjes uit.
Kleine camping meer geschikt voor tenten. Staan veel vaste staancaravans. Wij voelden ons hier niet echt welkom. Telefonisch contact verliep ook niet erg hartelijk. Zijn gelijk doorgereden.
wij hadden een geweldige plek met uitzicht op meer. Prijs is 22 euro plus toeristenbelasting. Kwh kost 0,60 cent. Privé grasweide waardoor je zo het water in kunt lopen. Ideaal. Dichtbij winkels en restaurants. Wij komen zeker terug.
na het lezen van de review waren verwachtingen hoog. Douche en toilet zitten in dezelfde ruimte. Douche was eerste avond koud.Gelukkig was er nog een kleinere Douche. gratis wasmachine en droger. Das slim bedacht, trekt toch campers aan. Super aardige beheerder.
kleine plekken, soms 1 meter ertussen. Staan enkele locals en een grote staancaravan ( kermiswagen) die het uitzicht op meer wegnemen. Geen gezellige plek. Kom op tijd. Je kon wel het meer op met een sup. Naastgelegen restaurant maakt heerlijke dunne pizza's. 10 euro p/d.
prima plek. prachtig uitzicht. Rustig maar ook wat overlast van treinen. let op: blijf je langer dan 48 uur ga je per uur betalen. Tip: betalen binnen 48 uur, ff terein af rijden en er weer op. ( deed een local). kom op tijd.
Een foto toegevoegd aan een locatie · bijna 2 jaar geleden

Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
kleine CP zonder toilet/douche. Wel waterkraan en lozen mogelijk. Heerlijk rustige cp. Super dicht bij A75. Bakker en bio supermarkt op loopafstand. Zeer vriendelijke beheerder. 9.20 zonder stroom. Voor het hek even bellen en hek wordt opengedaan. Ideaal voor op doorreis.