@PeterManders
Zon, zee, bergen en natuur. Wandelen en wielrennen. Spirituele, filosofische en metafysische kennis vergaring en overdenkingen. Rust en stilte.
- Alleengaand
- 2025
- Hymer Premium 50 T594
- 2012
Een mooie locatie. het digitale display is defect dus stroom afnemen en betalen kon niet, ook geen stromend water. dus voorzieningen zijn er wel maar werken grotendeels niet. We stonden met meerdere campers. van onveiligheid (nog) niets gemerkt. Dus heb je weinig of geen eisen is deze plek als tussenstop prima.

Alle voorzieningen aanwezig, zeer net toilet- en douchegebouw, keuze uit 3 verschillende parkeeromgevingen bij de jachthaven; op gras, op beton of aan het water. Eenvoudig reserveren en betalen via QR-code. Helaas geen goed werkende Wifi (hotspot KPN). In de nabijheid van het Zeehondencentrum, veerboot naar Schiermonnikoog (fietsen of wandelen), rondje fietsen rond het Lauwersmeer (45 km), het Dark Sky Park en diverse restaurants. Top!
Prima plek, aan de rand van een woonwijk, erg rustig., veel groen om je heen en je staat op grind, alle voorzieningen aanwezig. Betalen via de PARCO app, kosten 8,65 voor 24 uur. Stroom neem je af via een automaat (1 euro munt voor 2000 Wh). Die PARCO app geeft je ook vele andere mogelijke staplaatsen in Duitsland. Top!
Hele goede en nette camperlocatie. Alle voorzieningen voorhanden. 100 meter van het strand, even de weg oversteken.
camperplaats was/is niet open. Gelukkig 50 meter verderop L’ Adriatico wel. uitstekende camperlocatie.