@PeterNoppe
- 2010

Met vijf campers rond een prachtig mooi uitgegroeide lindeboom. Wij zelf zijn niet zo van het tot diep in de nacht borrelen en kletsen, maar als de zomeravond daarvoor geschikt is kan dat wel en is dat supergezellig. Het sanitair van de stube wordt dag en nacht beschikbaar gesteld. In de stube kan je eten. Wel graag contant betalen. Wij gaan even in een dorp verderop pinnen en blijven hier nog een dagje staan.
Helemaal prima. Er zijn ruim voldoende voorzieningen die keurig zijn. We hebben vrij zicht op het veld, dat bij de camping hoort, waarop een parcours met spannende dingen. En dan de vogels! Meerdere geluiden tegelijk. Niks mis met het continue geluid van tigtig krekels, hoor, maar dit is echt mooi.
Prima plek voor € 25,00 camper met twee personen. Verder alle voorzieningen gratis. Wij stonden bij de bomen en hadden schaduw. Tip voor Vinco: je zou extra schaduwplekken kunnen creëren met palen en doek. We zagen dat in Griekenland ergens.
Wat een prachtige plek in de tuin van een mooi wijnbedrijf en wat een warme ontvangst. De deal is eenvoudig: eet hier lekker mee en je staat gratis. Ook de badkamer staat ter beschikking aan de gasten. Bij de schitterend geserveerde maaltijd worden de wijnen geschonken, die hier worden geproduceerd. Een heerlijke rode Vranac en witte Chardonnay. We nemen wijnen uit een land mee als souvenir en ook van deze nemen we graag een paar flessen mee.

Voor niets gaat de zon op en dat is hier in alle opzichten het geval. Gezelligheid en vriendelijkheid gaan hier hand in hand. Het restaurant is goed en de zelf geproduceerde wijn ook. De turtlefarm is een opvangplaats voor schildpadden, die hier kunnen rondscharrelen, zonder overreden te worden. De camperplek wordt gratis aangeboden, wat altijd fijn is. Wij houden van verrassende plekken. 's Ochtends worden we gewekt door een koor van hanen.
prima camping, schoon sanitair, gratis wasmachine. wij betaalden € 25,00 voor 2 pers met camper incl elektriciteit
mooie camping, wel erg prijzig, maar met bijna 40° ben je blij met de schaduw.
wat een prachtig plekje. we gaan hier super van genieten.
Sitecode: 22099
Er is iets goed mis met de camper, waarin we rijden en daarom gaan we naar de Zampetas broers. Het is echter een ingewikkeld motorisch probleem, zodat we worden doorverwezen naar de buren de Zervas broers. Uiteindelijk duurt de reparatie een week en via onze reisverzekering krijgen we vervangend vervoer en overnachtingen. Wij zijn blij dat we zo goed geholpen zijn. Overigens zijn de voorzieningen op deze gratis camperplek voortreffelijk.

Dit is nu precies wat wij willen. Een mooie beschaduwde plek onder een eucalyptus, rondom oleanderstruiken en prachtige Griekse muziek vanuit het restaurant. De hele dag. Fijn. We zijn hier twee nachten. De camping ligt aan zee, en bij de zee is een soort terras met strandstoelen en parasols vrij te gebruiken. Het sanitair is schoon. De gemoedelijkheid en vriendelijkheid die hier heersen waarderen we en geven we terug.
we betaalden € 33,00 voor een camper, twee personen en elektriciteit. dat vinden we wel erg veel, vooral ook omdat we niet van dit soort campings houden. maar het was helemaal in orde. ruim voldoende en schoon sanitair. de plekken zijn krap, wat niet fijn is als het vol is. het strand is mooi dichtbij en het kleine restaurant aan het strand biedt parasols en strandstoelen aan, tenminste als je er wat drinkt. € 5,00 voor een 0.0 biertje.
prima camperplek, onverwacht leuk, als je weet dat er ruim 200 plekken zijn. we kozen een in de blauwe zone vlakbij het strand. deze waren royaal en bovendien overdekt, wat erg fijn is als de zon continue schijnt. omdat we naar een garage moesten worden we goed geholpen om een afspraak te maken. ons Grieks is uiterst beperkt.
prima camping, leuke ontvangst door eigenaar, alles tiptop in orde, vijf minuten vanaf het strand, toeristische dorp met veel restaurantjes
Andrea en Gabriel zijn fijne mensen die een plekje in het dorp hebben omgetoverd tot een prima camperplek. Alle voorzieningen zijn tot in de puntjes verzorgd. De boottocht door de Donaudelta was onvergetelijk. Drie uur lang genieten.
We kwamen met een probleem aan de camper, waarnaar gekeken moest worden. De eigenaar Razvan regelde een automonteur die het defect vaststelde. Vervolgens de reisverzekering gebeld om te overleggen. Zij waren niet zo bekend met de Roemeense mogelijkheden. Via Razvan contact een autoverhuurder gekregen. De camping is van alle gemakken voorzien. Keurig sanitair, wasmachine en ruimte. Wij zijn supertevreden en raden deze camping aan.
dit is een camping zoals wij het graag zien: ongedwongen, vriendelijk en alles voor elkaar zonder glitter en glamour. het is de enige!! in Cluj. we blijven hier een aantal dagen om diverse vrienden van vroeger te bezoeken en zullen achteraf de voorzieningen beoordelen, want we gaan alles gebruiken. En het zonnetje schijnt. fijn toch?
een nachtje. maar de dertig euro zijn niet wel besteed. aan ons tenminste, de voorzieningen moet je zelf maar opzoeken en zijn onder de maat. het was wel lekker rustig
eenvoudige, iets gedateerde camping, lekkere douches met warm water, verder lekker je eigen camper gebruiken. mooie plek aan de rivier. zonnetje erbij. Dan is elke plek top. Overigens zit er een vet concurrerende camping aan de overkant. Ik geef het je te doen, hoor. Er waren wel bouwwerkzaamheden. Benieuwd wat dat wordt. We zouden hier echt nog wel eens terugkomen.
we willen hier twee nachten staan en kopen een parkeerticket voor 60 zt (€ 14,14) waarmee we tot morgenavond 23.55 u middernacht dus kunnen blijven staan. raar. dan moet de nacht wel gratis zijn en zullen we hier overnachten. Hollandse logica
Er is niks mis met deze camping. We doen even een rondje na de afwas en constateren dat je hier met een gezin prima kan vertoeven. Vis- cq zwemvijver, stookplek plus hout en overdekte eetplek, voetbaltafel, schommels en hangmatten. En een dierentuin!! Plus de rest: ruim sanitair, wasmachines, keukentje etc. Maar vandaag is het aan ons niet besteed. Het regent pijpestelen. We verschansen ons bij ons blokkertje en lezen een goed boek of k
prima plek op doorreis. rustig. geen voorzieningen. op loopafstand van Schloss Wiesenburg met schitterende parktuin
dit is geen camperplek meer en er is geen restaurant meer
hier is geen camperplaats
gratis ruime camperplek waar je gemakkelijk terecht kunt. mooie zuil voor het lozen van je toilet. vers water tegen een klein bedrag te verkrijgen. mooie plek om op doorreis te overnachten. het stadje was uitgestorven
Sitecode: 19375
prima camperplek in een interessant dorp met vele gezichten. de douche liet te wensen over nu deze wisselend heet en koud was.