@PeterPossl
- 2015
bij het informatiegedeelte van deze camperplaats staat dat het terrein is gesloten wegens renovatie en verbetering van de camperplaatsen van 1/1/2026 tot 1/4/2026
het is een GRATIS plaats “ lady”, in het plaatsje kan je eten en drinken. Als je dat niet wilt ga dan naar een camping of een betaalde camperplaats.
op de website staat heel duidelijk dat ze gesloten zijn van 7/9 tot 16/10. Even goed lezen voordat je een slechte 1 ster review geeft. Ook deze beheerders gaan met vakantie!
op foto 12/87 kunt u het sani station zien. Het bevindt zich net buiten de ingang bij de toiletten
deze camperplaats is gesloten in de winter ( 1 oktober tot begin april). Dan staan de schepen van ligplaatshouders op de camperplaats. Je kunt wel terecht bij de watersport vereniging Hoorn. Niet dwars door de stad rijden, maar via de provinciale weg Hoorn-Enkhuizen.
let op, prijs in app klopt niet. is voor camper en 2personen ruim 1000 kr. duurste camping in tsjechie!!!
Vandaag 4 april gewoon open. In Campercontact staat gesloten. Dat klopt dus niet. Kosten nu € 10,00 voor 24 uur.
electriciteit werkt niet omdat 2 electrazuilen zijn omvergereden. waarschijnlijk bij achteruit inparkeren.
nu in januari 2025 is de prijs deze maand €20 per dag. wij komen hier graag, gezellig dicht in de stad.
gratis parkeerplaats in centrum stad bij de rivier. supermarkt leclerc op 100 meter. geen voorzieningen behalve vuilnisbak.
dit is een gratis parkeerplaats bij het museum. centrum op loopafstand. geen voorzieningen, maar welgragis. prima voor een overnachting
“Hollandse”- camping, kleine plaatsen, prima sanitair, maar water lozen en tanken in de uitgang onder de slagboom. heel apart. Personeel heel vriendelijk.
Sitecode: 19748
Wij waren hier noodgedwongen een aantal dagen vanwege moterpech met onze camper. Wij zijn zeer gastvrij ontvangen en hebben ons prima vermaakt, oa met fietstochtjes naar Skopje. De prijs voor hier is idd pittig maar de voorzieningen zijn oké. En de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de mensen in Macedonië is geweldig!
wij wilden gisteren naar deze camping en de eigenaar zei dat we prima konden komen, supermarketje en restaurant aan de overkant. hij vergat te vertellen dat je, om er te komen over een heel ruig zand/stenen pad most rijden dat voor onze camper onbegaanbaar was. veel flinke gaten en stenen op en in de weg, ook GA DUS NIET MET DE CAMPER HIERHEEN. bij regen kom je niet meer door dit pad verder. onbegaanbaar voor campers bij alle weersomstandigheden
leuke camping aan het strand. 2 km van de stad. alle voorzieningen aanwezig. lidl 500 meter linksaf vanuit camping, griekse buurtsuper 250 meter rechts. vriendelijk petsoneel.
Sitecode: 22096
camping bestaat niet meer, def gesloten. nu 200 meter verder naar camping Hamburg
prijs is nu 500 lira zonder stroom, stroom extra 300 lira. eigenaar heel vriendelijk. toiletten heel primitief. eten op camping 10 euro pp. zeer eenvoudig maar voedend, witte bonen in tomatensaus, rijst en groentesalsa. restaurant is de hoek.
Erg leuke kleine camping, vriendelijke gastvrije eigenaren. We staan op een mooie plek met uitzicht op zee. De prijzen voor campers zijn nu in 2024 350 lira pp. Dus camper + 2 pers 700 lira.
Sitecode: 41983
het seizoen is nog net geopend, zwembad leeg. toiletten primitief. men vroeg 35 euro, uiteindelijk werd het 750 lira incl. stroom. kalkrotsen toegang 60 lira voor turken en ruim 1000 lira voor buitenlanders pp.
prijs is nu,april 2024, voor camper, 2 pers, geen stroom, 750 lira voor een dag.
camping was nog leeg maar nachtje staan excl stroom en water kostte 1250 lira ( ca 36 euro). verder gereden dus
prijs is nu 660 lira incl. heel vriendelijke mensen
Ondanks dat de CP officieel 1 april open gaat, zijn wij op 30 mrt. zeer hartelijk ontvangen. Er zijn goede voorzieningen aanwezig. Met excuses van de CP houder dat de douche nog niet open was. Mooie omgeving en dicht bij de snelweg, ideale overnachtingsplaats voor de doorreis naar het zuiden.
wij waren in afgelopen februari een weekje op deze camperplaats. wij waren hier met onze mechelse herder. wij kunnen ons absoluut niet vinden in de voorgaande review. het beheerders stel was uiterst vriendelijk en ik heb geen “ geregelbehoefte” van hen bemerkt, ze waren zeer klantvriendelijk. Dat je de hond, groot of klein,niet zijn behoefte laat doen op de camperplaats lijkt mij heel normaal.
Bijzondere en mooie camping. Mooie omgeving. Echter erg jammer dat het water sterk ijzerhoudend is. Wij moesten de watertank bijvullen maar wilden dit geel gekleurde water niet in onze tank. Volgens de campinghouder is het water goed te gebruiken…… Dus maar 1 nachtje gebleven. Conclusie camping zeer aanbevolen maar vooraf watertank vullen.
helemaal eens met voorganger. de oudere zweedse heer kwam ook bij ons langs met onduidelijk verhaal dat je hier niet mocht overnachten. Er was anders geen plek meer om te parketen voor de bewoners. in de avond stonden er alleen nog dezelfde auto’s van bewoners(4)als in de middag. er staan geen verbodsborden van overheid oid. we overnachtten met 4 kleine campers.
in juli 2023 kost het hier 150 kronen en 50 kronen extra voor stroom. heel simpel toilet, verder geen voorzieningen, alleen fish and chips tent. betalen alleen cash.
Sitecode: 1926
CP is redelijk, rustig staan. Het plaatsje leuk maar in deze tijd van het jaar uitgestorven.
achteraan bij de picnicplaats kan je drinkwater tappen
Heel goede CP, dichtbij het centrum. Ook waren we blij verrast met meerdere gratis CP’s, met voorzieningen, op mooie locaties in noord- west Spanje. En dat in een prachtige omgeving!!
het terrein ligt aan het strand. de eigenaar is heel vriendelijk. het plaatsje is nu, begin maart, uitgestorven. supermarkt via strandweg en bij waterzuivering rechtsaf. de camperplaats is duidelijk nog in ontwikkeling, plekken scheef. de lokatie is prachtig, horeca is bijna geheel gesloten.
Geweldige leuke CP!!
Wij waren daar op 11 febr. en overnachten geen probleem. Echter zeiden wij wel tegen elkaar dat het ons verbaasde dat er zoveel campers stonden en begrijpen dat de bevolking daartegen in opstand komt. Op sommige plaatsen lijken Campers een plaag te worden voor de lokale bevolking.
Mooie plaats aan de haven in Almería. Hier 2 nachtjes gestaan vanwege een koelkast probleem op gas. We zijn naar Yocamper gereden? ten noorden van Almería. Probleem snel opgelost, goede service!! Yocamper kunnen we aanbevelen bij problemen!!
We zijn hier nu een paar dagen en ik snap eerlijk gezegd de laatste review niet. Alles erg schoon, hele dag mensen aan het werk/schoonmaken, geen hondendrol gezien. De mensen bij de receptie erg vriendelijk. We hadden een plaats gekregen onder bomen, dus geen spoortje zon en kil in deze periode. Gevraagd naar een andere plaats en die zonder problemen gekregen. Wij staan op het veld bij het tenniscord, hier geen langstaanders. Prima sfeer!!
2 nachtjes gestaan op deze CP, het is even zoeken maar met google maps gelukt. Zeer gastvrije en behulpzame ontvangst in een mooie omgeving.
prima camperplaats voor 18 euro . dichtbij centrum gerona. toilet in parkeergarage. betalen bij automaat.
Sommige reviews zijn mi niet terecht. Afhankelijk van de grootte en de bomen kunnen de plaatsen wat krap zijn. Echter de campers worden steeds groter en sommigen hebben ook nog een aanhanger mee. Daar is deze camping niet helemaal op berekend.
Vriendelijke camping eigenaren, Leuke kleine camping. Hoog seizoen en toch niet volledig bezet. Jammer want het is hier goed toeven!!
Mooie plaats, vriendelijke mensen, lekker eten en voorzieningen als chemisch toilet reinigen en vers drinkwater aanwezig. Niets meer te wensen.
De camperplaats is er nog. De pub echter is gesloten. We konden op de parkeerplaats van de voormalige pub staan en gebruikmaken van toilet voor £ 10,—. Even verderop is een pub waar gegeten kan worden. Vriendelijke eigenaar.
wij betaalden 15 pond excl stroom, incl stroom kost plaats 20 pond.
We stonden vandaag voor een dichte deur. Niemand te bekennen, geen mobiel nr. te vinden. Jammer.
camper ,2 personen, kost 25 pond als je er niet eet, anders gratis. maar voor hun prijzen en kwaliteit is dat geen enkel probleem. heel aardig personeel, goede keuken en veel verschillende soorten bier. l
overnachting 2 personen met camper zonder stroom kost 25 pond
Deze CP bestaat nog steeds. (staat ook vermeld in Britstops). Prachtige plek aan het water, helemaal doorrijden naar beneden. Er is een box waar het geld in moet. WC aanwezig, douches zijn op dit moment niet meer in gebruik.
Prachtige plaats om te staan. Behalve bij windkracht ZW. Dan heb je een zeer onrustig nachtje! 2 campers vertrokken in de nacht, wij hebben het om 5 uur opgegeven.
camperplaats voor € 8,50 per nacht. grote leclerq op loopafstand met goedkope diesel. stroom inclusief. vers water betalen. stadscentrum loopafstand. heel leuk stadje. la glycine is prima restaurant. aanrader!
camperplaats met betonnen plateau’s voor de camper. water aan en afvoer en electra op eurostekker. kosten bij slagboom 9 euro per creditkaart. vlakbij centrum st jean pied de port.
uiterst gedateerde camping, slecht onderhouden sanitair, gevaarlijke stroompunten. absoluut geen 20 euro waard. alleen heet water in douches( erg heet!) verder alleen koud. absolute afrader!
rustige camperplaats, dichtbij dorp. grijswater en drinkwater, spar dorps supermarkt op loopafstand.
in juli 2021 is de prijs incl stroom 350 zweedse kroon
Sitecode: 20059
Prima plek voor natuurliefhebbers. De prijs is nauwelijks veranderd ( van 345 naar 350 nkr). vriendelijk personeel en prachtig uitzicht. Jammer genoeg waren de sauna’s niet actief, maar ja…… We waren hier in 2016 en het was de moeite waard om terug te komen.
prijs is nu ( juli 2021) 200 nkr, stroom extra 45 nkr. aardige beheerder
Sitecode: 19171
De camperplaats is nog steeds gesloten. 200 meter verder ( tramhalte Sletten-Backen) is een modderigbraakliggend terrein voor campers in gebruik. Geen enkele voorziening. Wij hebben tram gepakt en zijn Bergen gaan zien, daarna terug naar camper en snel doorgereden naar Flam. Hopelijk is Bergenshallen volgend jaar in gebruik?
Leuke plek vlak bij veerboot, aan het water. Heel simpel uitgevoerd. puur voor overnachten.
vriendelijke beheerster ,snackbar op terrein voor de kinderspeeltuin. campers hebben houte nplateau vo orschuifdeur.. Mooie zwemstrandje achter aa nd ecamping
de prijs is nu voor camper + 2 personen 200 nkr per nacht. Je hebt dan wel toegang tot de vuurtoren etc. Voor kaal parkeerterrein stevig aan de prijs. Ticket uit automaat bij parkeerterrein.
de prijs is nu ( 2 juli 2021) verhoogd naar 250 nkr. blijft heel leuk plekje
cp bij jachthaven .alles op de automaat. geen havenmeester meer. Horeca bij de haven was gesloten/opgeheven. Waarschijnlijk open in 2021.leuk stadje, nette toiletten
waren hier op 10 augustus 2020. groot gebouw van kanoclub .goede wifi en alle voorzieningen. de gezamenlijke douches deden mij herinneren aan de oude roeivereniging vroeger met ook gezamenlijke douches(separaat heren en dames hoor). wel prima schoon. goede voorzieningen
we waren hier op 11 augustus 2020. Die transponders klopten ,alles gaat met zo’n ding. Blij dat ik water en stroom zelf heb. De wc was wel te gebruiken. De dames waren wel vriendelijk voor ons, vriendelijk iemand behandelen geeft vriendelijkheid terug. Ze zijn wel van ordnung muss sein, je moet daar om mee kunnen gaan.. Goed uitgangspunt voor strand en gebouwen van prora.
we waren hier op 12 en 13 augustus 2020 . Een camping zonder gedoe. Eenvoudig, aardig personeel, de baas loopt met je mee om een plaats te vinden. Eenvoudig maar schoon sanitair. prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. echte aanrader!
prima camperplaats bij het centrum. Tegenover camper verkoopbedrijf en parts.goed verzorgd sanitair.prima plek voor de brug naar rugen.
we waren hier op 16 augustus. camperplaats op parking. geen voorzieningen, maar op loopafstand van prachtig plaatsje. Goed voor bezichtiging plaats.
Camperplaats aan de haven, uitzicht op zee. Klein plaatsje met ook kleine, supermarkt. Toiletten eenvoudig maar wel schoon. Stroom inclusief. Betalen bij automaat. Goede wifi. Alles bij elkaar, aanrader.
Prima voorzieningen, stroom, water , toiletten , douches en lozen water inclusief. Ook goede wifi . We stonden aan de waterkant maar als je aan de andere kant van de straat staat als de eerste rij vol staat dan heb je nog steeds uitzicht op het water, alleen die andere campers staan in de weg.😂 voor die prijs aanrader en het plaatsje op loopafstand is absolote aanrader
Wij stonden hier eind juli met camper, 2 personen en hond voor 460 kronen per dag. Wel een hoop geld, maar je krijgt er ook wat voor. Incl stroom, plaats aan het water, vriendelijk personeel. Zeker aan te raden.
Eenvoudige parking tegenover de veerboot. Geen voorzieningen, maar dan ook gratis.
Parkeerplaats met toiletgebruik. Ga op de achterste rij staan ( bij het toiletgebruik), dat is de rustigste rij met minder verkeerspaaltje. Strand 200 meter door de duinen.
Inderdaad een prachtige plek. Water, chemisch toilet, vuilafvoer en stroom ( bij havenmeester betalen). Uitzicht op het water en de horeca op 100 meter aan het oude vissershaventje. Ben 2 nachten gebleven om stadje en prachtig houten fregat zeil/stoom schip te bezichtigen. Prachtige plaats.
Nette camperplaats bij jachthaven. Toiletten waren deels open ( corona). Leuk plaatsje met horeca en winkels.
Vriendelijke eigenaars. Eenvoudige camperplaats. Incl stroom en water
Eenvoudige camperplaats. Voornaamste punt is dat je supersnel in het gezellige stadje bent. Toiletkaart kost nu 50 euro borg( veel camperaars namen kaart mee).
Prima plek aan kademuur, incl stroom. Je bent snel in de stad. Vriendelijke beheerder in caravan
Parkeerplaats voor auto’s en campers. Aan de overkant goed restaurant. Aan de kant snel vol ( ivm electra aansluitingen). Middenterrein prima
Prachtige camperplaats met alle voorzieningen. Ook winkels en horeca dichtbij. Aanrader!!
Camperplaats zonder voorzieningen, maar met restaurant met uitstekende lage prijzen en prima kwaliteit. Goede overnachtings stop naar het zuiden
Prima plek, goed sanitair .Plaatsen vlak aan het strand.
Prima plek, goed sanitair .Plaatsen vlak aan het strand.
2 nachtjes gebleven, eenvoudige camperplaats in centrum, prima gegeten, heel vriendelijke familie
Eenvoudige camping, zeer vriendelijke ontvangst met drankje.
Prima overnachtingsplaats, zeer mooie omgeving! De honden van het hotel, 4 stuks, waren idd vervelend. We moesten dreigen met een stok om ze bij onze hond weg te houden. Heerlijke wandeling gemaakt naar de watermolen en de waterbron. De mensen bij het hotel en de taverne heel erg vriendelijk!!
De Meteora kloosters bezoeken is een zeer bijzondere ervaring. Even bizar en bijzonder is het bezoek bij de CP van Arsenis familie. Bijna een schoolkamp ervaring......onder het diner kwamen we niet uit en wel stipt 19.00 uur!!! Toen we binnen kwamen stond het eten al op tafel!! Het eten was redelijk gelukkig. Kort samengevat zeer bijzonder!!
Sitecode: 19180
Kleine camping met zwembad, restaurant met redelijke prijs en 2 km van tempel delphi. Veel camperplaaatsen overdekt. Supermarkt. Blijven 2 dagen hier. Verademing na dionissos bij athene
Parkeerplaats aan de haven. Geen voorzieningen, dichtbij leuk centrum van de plaats. Toen wij er stonden kwam er in de nacht een groot cruiseschip aanleggen met bijbehorend lawaai. Geen last gehad van lastige mensen/kinderen.
Wij hebben hier drie nachten gestaan. Prachtige camperplaats met water. Geen toilet aanwezig. Vlakbij zee. Restaurant op loopafstand. Ga niet te dicht naar duinenrij, wij raakten vast in het mulle zand en gelukkig kwam net de brandweer langs die ons eruit trok, maar niet heeft die mazzel! Prima als je van of naar patras gaat.
Wat een fantastische camperplaats. Het uitzicht is super. Je loopt in 5 minuten naar de groten van Diros. Er zijn geen voorzieningen behalve vuilniscontainers, dus watertank vol, toilet leeg en accu’s gevuld. Zorg ook dat je voor een paar dagen eten bij je hebt. Volledig de moeite waard om erheen te rijden. De helling erna toe is stijl, maar de alpen zijn stijler.
Wat een mooie plek om te staan. Ruime plekken en dicht bij het strand. Gelukkig waren we net in een weekend in de buurt. Zeker een aanrader.
Sitecode: 20281
Na aankomst in Patras zijn we hier 2 dagen gebleven. Eenvoudige camping aan zee. Ietwat gedateerd. Gezellig restaurantje bij camping met schappelijke prijzen en zowel op camping en ook in restaurantje zeer vriendelijk personeel.
Mooie plek aan de isar. Toilet,water in en uit. Betaalautomaat niet duidelijk
Rustige plek zonder verdere faciliteiten. Prima voor een overnachting op doorreis.
Achterzijde parkeerplaats bij de spoorlijn. Bewaker vriendelijke oude baas. Water 2 euro, beheerder loopt mee. Dicht op elkaar.
waren hier 17-18 september. Camping vlakbij Salamanca op fietsafstand ( fietspad langs de rivier). Salamanca absolute aanrader. Camping prima voorzieningen en gezellig restaurant.
eenvoudige camperplaats naast sporthal. we waren hier op 19 september. water tanken en waterafvoer. over de brug is leuk plaatsje, liggend aan camino frances. veel pelgrims. Centrum heel gezellig.
stonden hier op 20 september. Camperplaats naast voormalige arena. Vlakbij de rivier en zwembad. Over de brug loop je naar het gezellige centrum met veel uitstekende restaurantjes. Veel pelgrims , najera ligt aan Camino Frances. De camperplaats heeft water inname aan achterzijde arena, bij tuin
Sitecode: 19389
Camperplaats met alle voorzieningen. Gezellig plaatsje met leuk centrum. Nadeel is dat er veel bussen staan die 's ochtends vroeg vertrekken, maar wij hebben er goed geslapen.
Sitecode: 19060
camperplaats aan weg naar centrum. bedevaartplaats 10 minuten lopen. Toilet was vaak dicht. Als je echter de heilige plaatsen wilt bezoeken, prima plaats. Geen voorzieningen
prima camperplaats, eigenaar wijnboer , meer dan vriendelijke man, heeft iedere dag om 1800 uur wijnproeverij met betaalbare, zeer smakelijke wijnen. Camperplaats met alle voorzieningen, rustige plaats. Wat wil je nog meer
wij stonden hier op 24 september. de camping was verlaten. Geen personeel. Wij hebben de camper voor de ingang naast de rivier gezet. Prima plek. Prachtig plaatsje, vlakbij ( over de brug ca 250 meter) aan onder zijde prima restaurant ( gerund door engelse kok, bipe gourmand michelin) met zeer redelijke prijs. Mooie kerk en gezellig dorpsplein
Heel leuk plaatsje met prachtig authentiek centrum. Hier ook leuke terrasjes.Camperplaats is mixed parking met sanitaire voorzieningen, grijs en zwart water. Ik heb vers watervoorziening niet gezien. CP wel aanrader, vanwege prachtig centrum.
Aardige maar wel gedateerde camping. Vlakbij het strand en supermarkt aan de boulevard. In september camper, 2 personen en stroom voor een tientje per nacht. Dan pak je toch geen camperplaats. De bus naar porto voor de uitgang, vriendelijk personeel. De toiletgroepen kunne. Zeker beter, maar voor die prijs??? Zeker aanrader!
Inderdaad mooie lokatie om te overnachten. Maar vooral een bijzondere pelgrimsplaats. Mooie avonddienst bijgewoond, met processie en veel kaarslicht.
Plek prachtig aan de voet van de pico’s. Kabelbaan vlakbij. Camping zeer gedateerd en zeer kleine plaatsen voor camper( bus 6 meter). Grotere camper kan er nauwelijks komen. Sanitair erg primitief en prijs stevig: camper, 2 personen, hond en stroom 27 euro, en dat op 2 september!
Rustige plaats bij verkeersweg. Supermarkt en pomp vlakbij. Geen voorzieningen
15 plaatsen bij station. Water en sani station. Water 1 euro. Afvalbakken. Overnachten 10 euro. Trein komt pas weer in okt 2018. Rustige plek, gezellig restaurantje in stationsgebouw
Nette camping, sanitair goed, eigenaresse aanvankelijk stug maar " ontdooide" later. Dorpje heeft geen winkels. Visrestaurant bij forellenvijver absolute aanrader
Eenvoudig, water en stroom 1 euro, parkeerplaats bij riviertje, 4 euro per nacht
Camping met alle voorzieningen. 19 euro met acsi/nkc kaart, 2 volw, camper en stroom. Prima voor op doorreis
Rustige plek voor 7,50 euro zonder stroom
Simpel maar lekker rustig, sanitair heelsimpel
Mooie familiecamping. Prima sanitair. Eenvoudig doch prima sfeervol restaurant. Absolute aanrader!
Rustige camperplaats aan de rivier naast de brug. Stroom en vuilwaterafvoer. Prima eenvoudig en spotgoedkoop restaurantje op 100 meter van de camperplaats.
Deze recentie bevat geen tekst.
Prima camperplaats zonder voorzieningen. Zwembad vlak ernaast. Aan de overkant van de rivier is een gezellig stadje.
Prima terrein aan strand. Toilet bij strand en ingang. In de avond wordt geld opgehaald of zelf geld in envelop in de bus doen.
Leuke camperplaats aan de Elbe. Sanitair bij de bar (" zandstrandje" aan de rivier). Leuk uitzicht . Had geen last ( juni 2017) van lawaai. Mooie startplek voor wandeling door centrum. goede plek voor dagje stopover.
Mixed parking (we waren er in juni 2017). Geen voorzieningen zoals stroom en water, maar wel een openbaar toiletgebouwtje (geen douches, wel toilet). Prachtig uitzicht op het oude slot. Stad vlakbij. Absoluut een aanrader.
grote en drukke camping. sanitair oude zooi. personeel onpersoonlijk. hebben de volgende nacht verkast naar de cityparking. die is wel duurder, maar 10 x zo goed
leuk plekje aan het strand. toiletten bij begin parkeerterrein aan de rotsen. In de avond wordt het geld opgehaald.
prachtige plek bij kanaal en sluisje. Lijkt wel op narrow boat kanaal in zuid engeland. Heel mooie plek. smederij met vrijwilligers aan de overkant over de brug. Daar is ook een eenvoudig toilet. Aanrader
nederlandse eigenaarsechtpaar, heel vriendelijk. Alle plekken gemarkeerd en aangegeven. Prima sanitair. Mooie omgeving
gratis plek. goede voorzieningen aanwezig. goed restaurant met redelijke prijzen en een fantastisch uitzicht. zeker een plek om terug te komen.
prima gratis plek. Wel veel vrachtagens in de avond en nacht, maar prima geslapen. sanitair aanwezig
prima plek aan de rivier. alle faciliteiten aanwezig. goed restaurant vlakbij. aanrader na noorwegen!
Tja, op de Noordkaap "moet je geweest zijn". Maar de midzomerzon zie je beter op de camping van Andenes (Noord-Lofoten) en de prijs voor 2 personen op dit parkeerterrein is buitensporig hoog. Toilet wel netjes in het bezoekerscentrum.
prima plekje. de brievenbus staat er wel degelijk, even zoeken, bij het trapje naar de steiger/waterslang.. je hebt een fabuleus uitzicht en je kunt water tanken. zeker geld in de env/bus doen.
drukke camping met matig sanitair. geschikt voor overnachting als je de volgende dag naar de walvissafari gaat. Verstandig is het dan wel om een plekje te zoeken bij het museum/kantoor van de safari en daar te overnachten. is daar gratis. Wel restaurant bij museumkantoor en toiletten in het museum.
ik sluit mij aan bij de voorgangers, het is hier heel druk. je moet niet te laat zijn, anders is het voller dan vol. De plek is wel fijn als uitvalsbasis om de stad te zien.
eenvoudige camping met goed sanitair. aardig beheerders paar. je moet wel uitkijken dat er geen NKC-campingreis is neergestreken, want dan wordt je door de nederlandse reisleiding bijna van het terrein weggeblaft.
prima camping, zijn hier nu voor de 2-de keer geweest. prachtig uitzicht op fjord en cruiseschepen. sanitair ruim voldoende. zeker aan te raden
alle vorige beoordelingen kloppen. Een heel aardige beheerder. een camping waarbij je je bijna waant in het sprookjesbos van de Efteling. Heel gezellig , de eigenaar verzamelt oude dingen. Elke plek heeft zitje en brandplaats. Je kunt ook gratis brandhout pakken. een aanrader
aardige beheerder, goed sanitair en wasmachine aanwezig.
prima plek om het dorpje te bezichtigen. toilet is 24 uur geopend.
prima locatie als je net met de stenaboot bent aangekomen.toilet etc is aan de overkant van de camperplaats bij de jachthaven en kantoortje havenmeester.
Heel mooie plaats om te staan. Interessant zijn de grafheuvel in de watermolen. Zeer vriendelijk mensen!
29 juni 2017. Camperplek mooi gelegen in de natuur. We waren hier even, eigenaar was niet aanwezig. Verder ook niemand. We zijn snel weer verder gegaan, er waren helaas veel zwart/blauwe vliegen en muggen.
14 juni 2017. Mooie stille plaats om op doorreis te overnachten. Mooi ook om te wandelen. Het restaurantje, kiosk was helaas gesloten.
prima plek voor campers , niet bij de pub, maar langs de slagboom staan. We stonden aan de kademuur. Prachtig uitzicht. Vriendelijke en hulpvaardige beheerder. Ga niet bij de pub staan, want vooral in het weekend is het daar heel onrustig.
Prima plek bij stadhuis. Rustig. Mooi dorpje.
Prima plek met busvervoer gratis, toilet en grijs waterafvoer (in de put). Neem wel je eigen waterslang voor je drinkwater, Gardenakoppeling. 6 pond per nacht
Goed sanitair, voorzieningen goed, prettig personeel, goede verbinding met bus naar gloucester maar heel traag internet in de avond
Eenvoudig, stad erg armoedig. Parkeerplaats aan water mooi aangelegd, voor het geld best aanrader
Prachtige camping op 3,5 km van lands end. Fantastisch zeezicht. Uitstekende voorzieningen. In mei prijs 17,5 pond, wel helamaal waard
Prima camping met schone toiletten en douches. Mooie fiets en wandelpaden naar het strand
Sitecode: 19171
Wij stonden hier in juli 2015. Camperplaats was overvol, campers stonden ook aan de zijkant naast de hallen. Stroom samen met andere camper via verdeelstuk uit de muur. Prima tramverbinding met stad Bergen, het zonnetje scheen die dag uitbundig. Mooie stad.
Prima camping om Granada te bezoeken. Goed en schoon sanitair. Voorzieningen voor camper uitstekend. aanrader
3-8 december hoge prijs van 28 euro. Drassig, water halen met jerrycan, kranen afgesloten), smerig sanitation. Toiletten netjes. Let goed op goedkope periodes. Geen aanrader
Prima camperplaats. Er is een aparte ingang voor campers ivm hoogte. Zeer vriendelijk personeel. Binnenstad gerona op loopafstand. Voor bezoek gerona absolute aanrader
nette grote camping met goede voorzieningen. bus voor de ingang naar vilanova en barcelona
Toiletten en douches heel simpel in vergelijking met Spaanse kust campings. Water innemen is alleen mogelijk bij sani station t/o de receptie. Voor hele camping 1 x kraan bij de afvalput chemisch toilet. Hebben dus met plastic flessen de watertank bijgevuld. Eind november waren winkels in de omgeving van de camping allemaal gesloten. Buiten het seizoen zou ik verder rijden.
fijne camping prachtig gelegen vlakbij het strand. mooi sanitair en vriendelijk personeel. alle plaatsen electra.
camperpark is al behoorlijk verbouwd. plaatsen uitstekend met stroom.sanitair prima en ook eenvoudig restaurant en bar. vriendelijk personeel. goede verbinding met de metro naar valencia
prima camperplek in heel leuk stadje. internet werkte bij ons prima. ik vind het een aanrader
Prima camping voor 22 euro per nacht in november op chique vlakke plaats. Goede bus naar centrum. Douches gedateerd maar netjes. Vriendelijk personeel.
Prima camping met zeer nette camperplaatsen, eigen stroom, water, afvoer toilet en grijs water. Slechts 22 euro in november
Sitecode: 19169
Prijs NOK 150 per dag. Inclusief stroom. Toilet in container, smerig. Chemisch toilet en waterlozen NOK 30 apart betalen. Geen internet. Wel mooie maar eenzame lokatie op industrieterrein bij kleine jachthaven.