@PeterPouwer
- 2021
Goede ontvangst. Alles aanwezig. Plekken zijn een beetje chaotisch maar hinderde ons niet. Stadje gewandeld. Weer een zeer goedkope locatie.
Mooie plek en prima wijntasting. Een rustige nacht en lekkere wandelingen door de wijngaard.
Wat een gastvrije camping. sanitair is prima. lekker naar de stad gewandeld. Een goed voorbeeld wat de gemeenschap kan doen.
Een heerlijk plaats om te genieten van de rust. Mooie wandelingen gemaakt. Wij zijn naar Tomar gefietst is prima te doen. Alles aanwezig.
geweldige gratis plek rustig. geen voorzieningen.
wat een geweldige gratis plek. stroom betaald via een paal en zwart en grijs water afvoer een stukje verderop. Ook de pizza bij Old Jack was heerlijk. Klooster viel tegen
Ronnie is een geweldige gastheer. Alles aanwezig. een erg hete en krachtige douche. Wij hebben de eco piste de dao gefietst. Ronnie heeft ons naar Viseu gebracht. 50 km terugweg. mooie stops onderweg.
niet reserven via Campercontact of easycamp. Via p4n gratis. We hebben een lunch gedaan met 3 wijnen. boeken inprincipe de dag ervoor. Wij kwamen zondag aan dan is alles dicht maar kun je gewoon op de Cp gaan staan.
een ruime CP met alle basis aanwezig. Om de hoek richting dorp is een schone openbare wc. Erg rustig.
gesloten verboden voor een ieder privé terrein
mooie camping. Mooi strand. Uitval basis voor Cádiz met de ferry.
prima plek om Jerez te bezoeken. 5 km lopen naar de stad en met de taxi terug 6 euro. Alles basic aanwezig.
Mooie rustige CP in de directe omgeving van Malaga. Nieuwe portocabine met 2x douche en 2x wc. Zeer vriendelijke beheerder. Toegangsweg is uitgesleten, maar als je zeer rustig rijdt prima te doen. Lopend naar Malaga centrum, cathedraal, 4,5 km heuvel af. Met de taxi 12 euro enkele reis.
mooie locatie met prima wandel en fietsroutes. alles aanwezig voor de camper. het winkeltje op de locatie was heel beperkt open en niet klantgericht. diverse restaurants in de buurt op loopafstand.
leuke locatie, prima wandelgebied. sanitair uitstekend. restaurant goed. bij aankomst op zondagmiddag waren de camperplekken bezet door de auto’s van golf liefhebbers en moesten we ff wachten
Sitecode: 20739
kleine camping met veel vaste plaatsen. mooie wandelroutes. sanitair was in orde. einde seizoen was duidelijk merkbaar, buiten water was al afgesloten. aanmelden moest in het kantoor en was niet altijd open. erg prijzig, wij waren 41 euro per dag kwijt voor een camper met 2 personen en een hond.
we stonden er alleen. mooie plek alles aanwezig. aanmeld zuil. alles gedigitaliseerd. na afloop je kaart inleveren en je tegoed wordt terug gestort. we stonden er maar 1 nacht in verband met een regenfront. komen zeker terug
mooie plek. fijne wandel en fietsroutes. prima restaurant. stroom goed voor mekaar. alleen afval verwerken was een probleem, 1 kleine afval die al vol was.
Wat een mooie en goed verzorgde Camperplek. Mooie plaatsen. Sanitair is zeer goed. Stroom is volgens mij 16A. Wandel- en fietsentochten in de omgeving. Hebben er maar 1 nacht gestaan maar komen zeker terug
Schitterende plek voor een gratis locatie. Afvalbakken aanwezig. Zelfs een dixi. Mooi wandel en fietsgebied. Abdijwinkel is woensdag gesloten. Alle andere dagen van 09 tot 17 open. Gasthof De Bejaard lekker gegeten.
wat een heerlijke plek. Sanitairgebouw prima alles aanwezig en schoon. Camperplaatsen zijn ruim en je kan er goed in en uitrijden ook in het donker.
Een mooie camping met prima sanitair en winkel accommodatie. wat tegen viel waren de prijzen. 5,50 per nacht voor een hond. 1,40 toeristenbelasting pppn. in onze periode 25,50 per nacht en geen 22,00. deze prijzen staan niet op hun site.
Wat een geweldig leuke plek. We kwamen aan en werden door de vader van de eigenaar opgevangen en de 2 honden. Na een korte rondleiding zijn boven gaan staan. Fijne wandeling gemaakt met de hond en avonds Eén wijnproeverij gedaan. ‘‘s ochtends ontbijt besteld, wat heerlijk was en daarna vertrokken. Sanitair prima, zelfs een kachel in de douche.
Sitecode: 20025
Alles geweldig. Minpunten zijn geen eigen strand daar moet je met de bus naar toe. Geen gas beschikbaar en vrij duur.
De faciliteiten verdienen 5 sterren. Echter er was geen klik. Onze hond was niet goed. We hadden moeten aangeven dat we met een hond kwamen. Dat staat nergens en werd ook nergens gevraagd. Te veel regels. Vrije wandelingen werden niet gewaardeerd. Hond was op hun plaats altijd aan de lijn.
prima camping. je staat op asfalt. ruime plekken. sanitair schoon en goed. wel tijdblokken voor het warme water. brood service. visverkoper komt op de camping
Een heerlijk plek om te ontspannen en uitstapjes te maken. Alles aanwezig, misschien niet nieuw, maar alles werkt. Wandelafstand van de zee. Restaurants en supermarkten in het dorp. Wij zijn er 3 dagen geweest. Van hieruit naar Sintra geweest met een Uber. Carlos het was super, bedankt
Super vriendelijke en behulpzame eigenaren, Peter en Ursula. Heerlijke dagen gehad ondanks het wat mindere weer. Wandelingen naar Alte. Alles is aanwezig en goed, sanitair is super schoon. Toch verbeter punten, plekken zijn niet egaal en ze hebben een zonneboiler, dus ‘s morgens niet altijd warm water. Het egaliseren gaan ze aanpassen en het weer heb je niet in de hand.
geen top plaats maar wel erg goedkoop bij of in een plaats. Alles aanwezig echter stroom is er niet voor een ieder. Veel langparkeerders vaak ook een groot. Daardoor niet leuk, maar voor een nachtje zeker te doen.
Wat een heerlijke plek. Bart en Isabelle zijn hele gezellige verzorgende mensen, beleeft en met respect. Een plekje bovenste berg. Stilte, rust en veel wandelen. In de namiddag ff gezamenlijk een borreltje.
Fijne plek. Mooie wandelingen. Ligt aan een drukke weg. Horeca in het dorp beperkt. Let op je plaats, grote en kleine niet echt zichtbaar. Sanitair goed maar erg klein. Helft was dicht ondanks dat de CP voor de helft vol was, niet echt slim.
Prima CP. Stroom, water en afval verwerking, prima. Chemisch toilet in de grijswater afvoer, nog niet eerder meegemaakt. De weg langs de CP en train maken overdag wel wat lawaai, in de nacht is het wel stil. Mooi park om te wandelen. 2 Km van de oude markt Leuven. Alleen de prijs is wel aan de hoge kant.
een heel leuke kleine camping, waar alles is. Alles schoon en functioneel. Mooie wandelingen gemaakt en gefietst. Ongedwongen sfeer.
Prettige sfeer. Allle voorzieningen zijn goed en schoon. Dichtbij, in Winsum. lekkere wandelingen gemaakt. Horeca direct in de buurt. Vriendelijk personeel, kortom heel goed. Als bonus kregen we de avond Vierdaagse langs voor de deur.😉
heerlijke plek om te onthaasten. WiFi prima, stroom goed. ontspannen sfeer beheerder zeer vriendelijk.
een mooie plek met gratis stroom en water.
wat was het weer gezellig bij Maureen en Sheriff. Vorig jaar voor het eerst geweest. Duidelijk een stap gemaakt. Sanitair prima in order. Dit jaar wilde we 2 dagen blijven het werden er 3. Heerlijk gefietst in de omgeving naar mooie locaties waarbij Maureen goede adviezen gaf. Lekker uit eten geweest. Pizza laten bezorgen. Broodservice was ook weer prima. Komen zeker weer terug. We zijn nog niet naar de zee geweest van de locatie.
prima plek. Max 2 nachten. 3 wc’s. WiFi is niet heel sterk en inderdaad alleen bij de receptie. Heel mooi uitzicht over de stad. 25 minuten lopen naar beneden bij het ziekenhuis vandaar kun je met de tram verder. Buslijnen niet gedaan ivm een hond.
Een kleine camping met goed sanitair. Prima Douche. Wij stonden er alleen. prima wandelingen en fietstochten gemaakt. Het dorp was nog in een diepe winterslaap geen restaurant open. Wel prijzig.
Heel vriendelijke eigenaar. Toilet en douche aanwezig (1). Zonder stroom is het gratis. Gratis WiFi. Prima plaats om ff bij te komen. Wijn proeverij is geheel vrijblijvend maar zeer aan te raden.
Een bijzondere CP. Zeer enthousiaste eigenaresse, die alles wil uitleggen. Spreek goed Engels. Sanitair zeer goed. Alles aanwezig. De weg omhoog is goed te doen. 1 aandachtspunt is de stroom heeft af en toe te weinig ampere’s, daardoor sloeg mijn koelkast aan op gas. Eigenaar gaf aan dat ze aan het einde van de lijn zitten.
Prettig verblijf. Sanitaire was zeer goed. Restaurant binnen loop afstand. In restaurant niet veel keus maar wel grote porties. Wat onduidelijkheid over de broodservice. In het restaurant uiteindelijk gehaald. Mooie wandelingen gemaakt langs de waterval, uitdagend.
Fijne plek om ff bij te komen. Fietstocht prima te doen en wandelen op het strand. Dorpje heeft diverse restaurants en de Aldi en Lidl op loop afstand. Douche en toilet betaald, ik vermoed dat dit is ivm strandgasten. Buiten alle standaard voorzieningen ook een wasplaats met hoge druk voor je camper.
Helena heeft een meer dan prachtige locatie. Alle voorzieningen aanwezig, soms gewoon even vragen. Pizza’s zijn heerlijk, ook de braai (BBQ) was heerlijk. De honden van Helena zijn schatjes, onze hond had een geweldige tijd. Wat een uitzicht. Vele wandelingen en fietstochten mogelijk.
Wat een heerlijk beheerders, Angela en James zijn kanjers. Ze proberen alles voor je te doen zodat je een fijne tijd bij hun hebt. Heerlijke avonden gehad. Ook met de trein naar Sevilla, geen probleem. CP heeft meer dan voldoen ruimte om een mooi plekjes uit te kiezen. Geen vaste plekken. Je kunt verhard staan of op het gras. Douche en toilet zijn prima. Broodjes service. Diverse supermarkten op fiets/loop afstand ongeveer 5 km.
Heerlijk rustig genieten. Dit wel doordeweeks. In het weekend komen de Esp families met friet- en grillpan. Alles aanwezig. Prima fiets en wandelgebied. Dorpje op 4 km met supermarkt en restaurants.
een prima plek voor een bezoek aan Córdoba. wij zijn gaan fietsen naar Córdoba. ik snap alleen niets van de de 2 goedkopere plekken die zijn namelijk hetzelfde. vriendelijke ontvangst. brood bij Peter Pan. betalen kan ook via overmaken.
kleine camping. alle voorzieningen aanwezig. winkel op de camping. grote supermarkt op loop afstand.
De CP voldoet prima. WC en douche prima. Keuze voor stroom of niet. Omgeving is niet leuk midden tussen de kassen. Restaurant bij de CP voor dagmenu, gedurende de middag. Kust is op 8 km langs een drukke weg.
Een mooie ruim opgezette CP. Maria heeft een hartelijke ontvangst. 13 euro niet te duur. Stroom 5 euro. Douche 2,50 euro. Dat zijn keuzes. Supermarkt en tapas bar op loop afstand. Met de fiets naar de kust 8 minuten.
Sitecode: 19539
Heel fijne CP. Schoon sanitair. Sterk WiFi. St Anna op loop afstand ongeveer 1 km met diverse supermarkten en restaurants. De weg er naar toe is wel gevaarlijk in de spits. Heerlijk gewandeld en gefietst. Fiets route is ff zoeken maar prima te doen. Teresa is een geweldige gastvrouw. Met de hond in een taxi naar centrum Cartagena geweest. Ook de fabriek van Licor 43 bezocht.
een oase van rust. Remco woont hier met zijn dochter. met een mooi zwembad en tuin. super goede gastheer. Alles top. fietsen en wandelen in de omgeving.
Sitecode: 19412
een mooie camping met zeer veel vaste bezoekers. plekken voor de camper zijn krap voor camper 7 meter. sanitair is zeer goed en schoon.
ruime plaats zo goed als leeg, dat begrijp ik. na een lichte regen bui een groot modder veld. geen stroom kunnen vinden en de campers die er waren had niemand stroom aangesloten. de dag er voor gebeld of er plaats was, geen probleem. toen we er waren geen contact mogelijk. ook na inspreken zijn we niet terug gebeld. alle faciliteiten staan buiten de muren en zijn van de gemeente. dan is het wel erg duur.
een hele leuke CP. Net begonnen. eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. mooi vergezicht. 5 km van een dorpje.
we zijn vertrouwd met het concept. prima overnachting. we stonden met 3 camper op een locatie van veel. stroom prima, water en afvalwater gratis wc lozen gratis afvalbakken aanwezig. pizza caravan naast de CP. supermarkt op 300 m met een benzinestation. op de p van deze supermarkt kun ook gratis staan. locatie is omheind. WiFi is goed voor een mail niets veel meer.
Locatie prima, ruime plekken. Voor de CP eigen wc en douche, modern. Afwasplek goed schoon. Stroom direct op de plek met een duidelijke laadpaal. De CP staat wel in het teken van honden. Ook de Camping en de gehele omgeving, maar daar hebben we hem ook op gekozen. Restaurant/Snackbar viel een beetje tegen. Niet slecht, alleen geen overzicht door het personeel en de toilet was niet schoon.
Heerlijke CP. Prima sanitair. WiFi is niets. Broodjes bij de slager gehaald vanaf 8 uur open. Leuk plaatsje wordt pas na 17:00 uur wakker. Diverse lekkere restaurants.
Mooie camping. We stonden in de rozentuin. Alles compleet. Wel prijzig. zie andere reviews. Bakker is stipt. Wij zijn op dinsdag met de boot naar Bernkastel gevaren leuke ervaring. Je kan retour of met je neemt de fiets mee en fietst terug. De plaats is hond onvriendelijk. De prijzen in de restaurants doen niet onder voor NLD sterren niveau, dus te duur voor Duitsland. Lekker gewandeld.
Een prettige plek 2 km van de Munster van Ulm. 49 plekken met indien vol aan de overkant P plaats. Toilet en douche zijn niet van de site. In ons geval was alles wegens verbouwing gesloten.
Zeer ongecompliceerde on Duitse camping. Uitbater is ook de horecabaas en Oostenrijker. Dag ervoor gebeld en er was plaats. Sanitair schoon en compleet. WiFi nog allen bij de horeca maar komt op de camping. Camping onder de bomen dus ff geen TV. Terras met bier, wijn en eten, zelfbediening. Tip wel vroeg gaan eten. Sommige gerechten zijn snel op, en daarna is er niets meer. Rustige camping met niet heel veel plaatsen. We komen zeker terug.
Prachtige locatie. Familie camping. gezellig druk op Hemelvaart. Sanitair schoon, compleet en ruim. Veel hoogte verschil, terras camping. Zeer goede WiFi. Prettig Italiaans restaurant.
Een bijzondere CP. Nieuwe sanitair en zeer schoon. Aparte afwasplek. Apart milieu hok. Schoon en grijs water op je eigen plek. Stroom zelf opladen bij een centrale plek voor aan de CP. Broodjes service. Pizza en flamkuchen te bestellen. Kortom zeer compleet. Indien alle 16 plekken bezet is het wel wat krap. We gaan zeker terug komen. Mooie wandelingen gemaakt
Mooie schone camping. Meer dan de helft zijn vaste plaatsen. douche is 0,20 cent. Let op stroom is prijzig. Receptie is formeel en gesloten van 13:00 tot 15:00. Sanitair is zeer schoon. Erg goede WiFi. Jammer dat de horeca gesloten was tijdens ons verblijf. Honden kunnen aan de andere kan van het meertje het water in. lekkere wandelingen gemaakt en in het dorpje op het terras heerlijk gegeten. En ja de koeien in de Alpen hebben bellen om hun nek.
Een prima CP voor de doorreis. Camping met helft vaste plaatsen rest voor passanten. Bistro op camping eenvoudig maar goed en goedkoop. Broodjes service prima. Afvalwater opvangen en storten bij toiletgebouw. Harde ondergrond gravel/gras.
Zeer vriendelijk ontvangst. Ruime plek aan het water. Sanitair zeer goed. Douches en toiletten heel schoon. Veel vaste gasten. Rustige omgeving. Wandelen en fietsen langs de Sauer met goede geasfalteerde wegen. Keuken beperkt. Weinig horeca op loop afstand. Kortom een plekje om terug te komen.
een zeer leuke kleine CP. Maureen stond ons op te wachten met open armen. Alles prima verzorgd. Douches , toilet, water, elektriciteit en vanaf volgende week ook WiFi. Zeker een aanrader. Onze aussie Silke had ook een speel afspraakje met Sheriff.
Een CP in Sevilla. Op loop afstand van het centrum. Veilig. In het weekend rustig qua omgeving en geluid en ‘s nachts stil. zo als de beschrijving zegt eenvoudig. niet alle plekken hebben stroom. loop eerst een rondje voordat je ergens gaat staan. wc en douche karig, 1 voor de heren en 1 voor de dames, echter geen last van gehad.
prima cp voor een kort verblijf. aanmelden vooraf noodzakelijk. andere bij de fiets verhuur. in het weekend vrijdag tot en met zondag bijna alleen espanja. stroom is dan niet mogelijk. douche heerlijk, tokken voor 1 euro bij de fiets verhuur. WiFi is bij het café gratis. Pp
heerlijke plek. kleine CP. lekkere douche. en wc. alle voorzieningen aanwezig en schoon. wel ff bellen vooraf. Pp