@PeterPuch
itt de info in de app is de locatie niet gratis, maar de eigenaar van het restaurant komt € 10,- incasseren. Op mijn gratis verhaal in de app reageert hij laconiek; is altijd al € 10,- geweest. Stroom is € 3,50. Wij zijn doorgereden.
Een prima plek, maar het is niet meer gratis. Bij een splinternieuwe zuil moet je € 3,- aan munten inwerpen voor 24 uur. De stroomzuil vraagt € 1,- voor 2 Kwh. Behalve twee kleine vuilnisbakken verder geen voorzieningen.
Op zich een prima plek met een stroomautomaat die anderhalve kwh levert voor 50 cent. Die accepteert idd slechts 50 centstukken. Mijn euro voor drie kwh werd netjes geaccepteerd, maar er werd geen stroom voor geleverd. De euro werd echter niet teruggegeven..
Slagboom met zelfbediening. Gratis camperplaats met gratis stroom, 16 A! Waar vind je dit nog?Het fonteintje was afgesloten ivm het jaargetijde. Twee kleine vuilnisbakken. Hulde aan de gemeente! Medecamperaars, laten we zuinig zijn op zulke prachtplekken.
Dit is geen camperplaats. Wij werden weggestuurd door de carabinieri naar de camperplaats aan de Viale de Lago. De parkeerplaats is alleen voor personenauto's
Coördinaten kloppen niet. We kwamen uit bij een afgesloten inrit. Geen idee waar we naar toe moesten. Uiteindelijk via P4N bij het kerkhof in Andria terechtgekomen.
Prima plek onder de olijfbomen op korte afstand van het centrum van de trulli-huisjes. Aardige beheerder. De prijs van € 22,- is niet meer actueel. Door gestegen energieprijzen kost een overnachting nu € 25,-
Helaas konden we door omstandigheden slechts 2 nachten hier blijven, maar we waren graag langer gebleven! Richard en Nanette zijn supergastvrije hosts. Alles is goed voor elkaar. We hebben het prima naar onze zin gehad. Ik was 13 februari jarig en we hebben R en N met 2 andere gasten 's-ochtends uitgenodigd voor koffie met amandel/nogataart. Dat was een heel gezellig koffie-uurtje. We komen graag nog eens terug. Voor iedereen warm aanbevolen!
We stonden hier slechts één nacht, maar wat een leuke ervaring. René en Mariska zijn erg gastvrij op hun kleine paradijsje. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat je voor je hier aankomt, je toiletcassette geloosd moet hebben. Daar hebben ze geen mogelijkheid voor. Voor de rest alleen maar lof. Bel vantevoren, het is er niet groot.
Noodgedwongen door ziekte kwamen we met twee campers op deze camping met restaurant terecht en zijn twee nachten gebleven. Het bleek een goede keus! De twee uitbaters zijn erg vriendelijk, eentje sprak redelijk Engels en legde ons het verhaal van de standbeelden uit. We betaalden € 14,80 per camper per nacht voor 2 personen incl. heerlijk warme douche en stroom. Warm aanbevolen!
Geen moeite was Arjen en Christine teveel om het hun campergasten naar de zin te maken. Uitleg met landkaart van de omgeving, 's-ochtends broodjesservice in een mandje bij de camper enz. De camperplaats met de buitendouche en het zwembad liggen op een prachtige locatie met een geweldig uitzicht. 's-Nachts is het er werkelijk doodstil. Mooi fietsgebied. Lieve familie de Jong, wij komen zeker nog eens terug! Een aanrader! Groet, Peter en Marjan.
We stonden hier drie nachten en het was een prachtige plek. Vriendelijke ontvangst door Theo, die met ons over de camping liep voor een geschikte plaats. Het restaurant ging net open. Prima gegeten tegen schappelijke prijs. Iedereen is uitermate vriendelijk en behulpzaam. 's-Ochtends vers brood, leg €1,50 op de broodjes in goed vertrouwen. Direct aan het zandstrand. Geweldig, aanrader!
Wij hebben hier een een prima nacht gehad. Tijdens het ontbijt kwamen er echter 2 politiemannen in een auto ons vertellen, dat het in heel Griekenland niet is toegestaan om op het strand te overnachten. We konden overdag blijven, maarmoesten voor de nacht naar de camping. Ter bevestiging lieten ze een officieel papier zien waar eea opstond. Ik heb ze onze app laten zien hoe wij hier kwamen, maar dan waren wij 'misinformed'. Maar ze waren correct
Sitecode: 20281
De laatste 3 reviews zijn alweer 1 jaar oud. En ja, het sanitair is gedateerd en voor een echt warme douche moet je tot 's-middags wachten als de zonneboiler is opgewarmd. Maar alles is schoon en functioneert. En het is een verademing om te worden ontvangen door een uiterst vriendelijk en behulpzaam echtpaar, dat je een eigen plaats laat uitzoeken tussen de oude olijfbomen. Niks afgebakende strakke plaatsen. En bezoek het uitstekende restaurant!
Wij stonden niet beneden onder de bomen met 2 watertapplaatsen, maar op een wat hoger gelegen terras met een geweldig uitzicht. Daar kom je als eerste langs als je de tomtomcoördinaten volgt. Dat stond zeer rustig, temeer daar de plaats beneden ook door lokale jongeren werd bezocht met luidruchtige brommers en auto's.
Op zich een prima overnachtingsplek. We stonden hier op dinsdagavond met drie campers en verder weinig auto's van sporters, dus konden we ruim staan.
Prima overnachtingsplek. We stonden hier op woensdagavond. Hockeytraining tot rond 20 uur. Daarna erg rustig met zes campers.
Sinds de vorige review is er bijna een jaar verstreken. De CP ligt er keurig bij, het toiletgebouw was geopend, maar verdiende geen schoonheidsprijs. De toiletcassette zou je hier moeten legen, geen andere mogelijkheid. Water was er wel aan de zijkant. Leuk wandelen langs de rivier. Prachtige muurschilderingen op de brug. Prima geslapen.
We hebben hier 3 nachten gestaan en hebben het als een geweldige rustplaats ervaren. Gefietst naar Pinoso, in de bergachtige omgeving gewandeld. De beheerders Helen en Richard zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, alle lof. Watertank vullen, cassettetoilet legen, mits geen chemicaliën worden gebruikt ivm de septictank. Helaas is er geen gelegenheid om de vuilwatertank te legen, dus kom met een lege tank. Op verzoek kun je douchen. Superplek!
Vier dagen hebben we hier op deze prachtplaats doorgebracht in alle rust. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Hou alleen rekening met slechts 2 A stroom door het solarsysteem. Als je je waterkokertje aanzet, zet je de koelkast even uit. En geen loosmogelijkheid voor grijs water. Voor de rest alleen maar lof. Voor Huub is geen moeite teveel om het zijn gasten naar de zin te maken. Een uitdaging om er te komen; dan heb je een fantastisch uitzicht.
Prima geslapen hier. We waren de enigen. Weinig last van honden en auto's. We wilden de kerk bekijken, maar die was dicht. En het juiste adres hier is Place de l'Eglise in Bosc Geffroy.
Wat een fijne camping! Markus is vriendelijke en behulpzame uitbater. Ruime trekkersplekken, maar niet al te veel. Rustig gelegen op een heuvel buiten het dorp. Keurig en modern sanitair. Goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij betaalden voor twee personen en camper € 17,- per nacht, inclusief stroom en toeristenbelasting. Douche € 1,-, maar onbeperkt. De hond was gratis. Waarom geen vijf sterren? Er is geen WiFi, het enige minpuntje.
Sitecode: 22057
Bijzonder rustig op deze mix parking, vooral 's-avonds. Helaas was de gratis sanizuil afgesloten ivm winterperiode. Gelukkig kon ik wat water in de jerrycan halen in de Salles des Fêtes, ook op de parkeerplaats. Toiletcassette legen kan wel,aar naspoelen niet. Vuil water kun je ook kwijt.
Sitecode: 62087
Prima locatie en voor alle voorzieningen slechts € 9,- is heel redelijk. Mooi oud Tempeliersstadje,in een prachtige verstilde omgeving , waar idd helaas nog niets open is. Er zijn zelfs geen winkels. Dichtstbijzijnde zijn in La Cavalerie, 5 km verder.
Een prachtige rustige locatie in een mooi park aan een meertje wat uitnodigt tot een wandeling. En nog gratis ook. Gemeente, bedankt. En met die treinen viel het wel mee. Peter van der Eerden
Prima rustige overnachtingsplek. Leuke wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Er waren slechts enkele campers aanwezig. Twee sterren omdat er verder geen voorzieningen zijn.
Deze locatie is opgeheven. Wij kwamen hier vanmiddag aan en de toegang , alsmede de hele locatie, staat rondom in het hekwerk. Erachter is het één grote bouwput. Dus het ziet er niet naar uit dat hier nog ooit een camperplaats zal worden gerealiseerd. Helaas!
Wij stonden op het hogere plateau, daar het lagere vol stond. Een geweldige plek met dito uitzicht en op deze datum met slechts enkele campers, dus hier was ruimte genoeg. Als je hier wat langer wilt blijven staan, zorg dat je watertank vol en je toilet en vuilwatertank leeg is bij aankomst. Er is geen mogelijkheid tot inname en lozen. En natuurlijk voldoende eten en drinken. Het loont, wat een unieke plek! 's-Nachts doodstil, alleen de wind.
Wat een prachtige plek! Met alle basisvoorzieningen en dat gratis! Dikke duim voor de gemeente hier. Mooie wandelmogelijkheden langs de rivier en de hangbrug is een leuk extraatje. Zeker een plek om nog eens terug te komen. Helaas is 21 km naar het centrum van Santiago de Compostella voor ons te ver om te fietsen.
Fijne plek om te verblijven. Alle basisvoorzieningen aanwezig en dan is € 13,- per nacht inclusief stroom niet te veel. Enthousiast en behulpzaam eigenaarsechtpaar. De man spreekt prima Engels. Bij regen wat drassig. Strand 10 minuten lopen. Wij waren hier 3 nachten en goede uitvalsbasis om Chipiona en Sanlucar te bezoeken, 20 minuten met de fiets.
In één woord: superplaats! De relevante zaken zijn aanwezig. Drinkwater, wc en afvalwater lozen, stroom, ruime plaatsen op gras en alles voor één prijs. Joviale eigenaar. In de toekomst is er een toilet gebouw gepland. Één nadeel; als je de hond bij je hebt, moet je hem langs de doorgaande weg uitlaten en dat is geen pretje met het voor die streek toch best drukke verkeer. Peter van der Eerden
Peter en Marjan 1-9-2019 Heerlijk rustige overnachtingsplek met de wind en geluid van de zee op de achtergrond. Redelijk schoon toiletgebouw bij het haventje. Aan de weg naar het prachtige eiland Helnaes. Een fraaie zonsondergang boven zee.