@PeterRuitenburg
- 2014
- Burstner Delfin 670
- 2005
- Renault
op 24 en 25 april gestaan. was volgeboekt, maar na een belletje met Gilbert was er een 11 de plaats met elektra. Gilbert en Loes zijn hele vriendelijke en behulpzame mensen. ook lekker asperges gegeten. sanitair wordt vervangen als er centjes zijn verdiend.
mooie lokatie om te wandelen en fietsen. gezellige en behulpzame mensen. schoon sanitair. verder alles wat de camperaar nodig heeft. ook een mooi terras
mooie camperplaats.elektra +sani voorzieningen aanwezig. vriendelijke en behulpzame eigenaar, kwam meteen met Nederlandse informatie van Montabaur. supermarkt ernaast. oude centrum en slot op loopafstand.
Goede camperplaats. Op loopafstand van het oude centrum. Ruime plaatsen. 8 euro voor 24uur. Stroom 2kwh voor een euro. ideale plek om Passau aan te doen.
mooie rustige camping, vriendelijke behulpzame eigenaren. alle voorzieningen aanwezig. ideaal voor fietsen en wandelen.
Mooi uitzicht en op loopafstand van het centrum. Alleen voor die prijs zou het sanitair wel beter mogen zijn. Je staat buiten de afwas te doen, betalen met muntjes voor de douche. extra betalen voor wifi
Sitecode: 20238
stonden op camperplaats op 19/9 zeer mooi sanitair gebouw. kregen een kaart met 10 euro voor afwas en douche. zeer vriendelijke receptie
stonden op de camping op een camperplaats op 20/9.mooie camping met veelvoorzieningen. miste in de douche een plankje voor shampoo. bij de ballenbak niet voldoende zitruimte. en inderdaad de camperplaats voor de camping niet te bereiken als er auto's voor staan.
Mooie gratis camperplaats in het centrum van Emmen. Dichtbij Wildlands, informatie pakket van Joop van Luit, een camperaar uit Emmen. Alleen zou het nog mooier zijn als er een sani-zuil of station aanwezig is. Wel gratis wifi van naastliggend hotel.
25-04-2018. Hier gestaan 15 euro +2 euro toeristbelasting, 6 amp (13 euro voor 4 amp), gratis wifi, goede sanitaire voorzieningen, dorp met veel voorzieningen op loopafstand. Mooie omgeving voor wandelen, fietsen.
24-4-2018. Mooie camperplaats aan jachthaven, 4 km lopen naar het centrum, mochten ook fietsen lenen of met de boot gebracht en gehaald worden. Vriendelijke havenmeester, zeer behulpzaam. Alle voorzieningen aanwezig. Gratis internet. Voortreffelijke plek om te staan.
23-4-2018 hier geweest. Nette camping met schoon sanitair en alle voorzienigen voor bij de camperplaatsen.
11-9 hier gestaan. Mooie camping aan riviertje met veel vaste bewoners. Vriendelijke eigenaar en alle voorzieningen aanwezig. Wel een beetje oubollig sanitair
op 13-9 gestaan. Mooie camperplaats met vriendelijk personeel. Makkelijk voor bus bezoek aan Florence of trein naar Plato. Onze bedoeling was er 2 nachten te staan, maar na een nacht van langs razende treinen zijn we weg gegaan.
15-9, hier gestaan alles aanwezig voor 5 euro, douchen voor 1.50 in sporthal als deze open is , wifi perfekt. voor ons een prima plek voor een overnachting richting normandie.
2-10 hier gestaan, mooie plek met alle voorzieningen voor 12 euro. Op 800 meter een leuk cafe restaurant.