@PeterRuitenburg
- 2005
- Renault
September 2026
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Van 13-9 t/m 20-9-26 hier gestaan. Wij reden met fietsvierdaagse.com hier een week. Geweldige camping. Ruim en nieuw sanitair. Ontspanning ruimte. Restaurant aan de overzijde met zwemmeer. Ruime plaatsen met verhard gedeelte.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
19-9-26 hier gestaan voor een nacht. Veel camping gasten voor een nacht. Sanitair schoon maar gedateerd. Restaurant perfect en vriendelijke personeel.
Sitecode: 72047
11-9-26 hier gestaan voor een nacht. Grote camping met veel voorzieningen. Welness. Goed restaurant.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
10-9-26 hier gestaan voor een nacht. Goede camping en betaalbaar eten in camping restaurant.
Een locatie beoordeeld · 18 dagen geleden
Hier gestaan op 9-9-26 vor een nacht. Vriendelijke eigenaar, lekker betaalbaar eten. Mooi sanitair.
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Grote camping aan een meer. sanitair schoon maar gedateerd. Snacks op camping en 2 restaurants op 300 meter
April 2026
op 24 en 25 april gestaan. was volgeboekt, maar na een belletje met Gilbert was er een 11 de plaats met elektra. Gilbert en Loes zijn hele vriendelijke en behulpzame mensen. ook lekker asperges gegeten. sanitair wordt vervangen als er centjes zijn verdiend.
2021
mooie lokatie om te wandelen en fietsen. gezellige en behulpzame mensen. schoon sanitair. verder alles wat de camperaar nodig heeft. ook een mooi terras
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

2020