@PeterSchaefer
prima camping, schoon sanitair. als je in het weekend bent kan je op Elandsafari. is geweldig, wij hebben er 5 gezien!
Blijkbaar is er iets vernieuwd sinds 2024 want het sanitair is beslist niet meer “verouderd”. Het ziet er allemaal nieuw uit (en schoon). De plekken zijn wel heel wisselend van grootte, daar moet je even op letten.
de camping ligt vlak bij de snelweg en heeft voornamelijk jaarplaatsen maar er zijn een aantal plaatsen voor als je een nachtje wilt (wij hebben eerst gebeld of er plaats was). Het sanitair is gedateerd maar schoon (en ruim voldoende). Er is een broodjes service. Het restaurant bij de ingang staat los van de camping en heeft een “gut bürgerliche Küche”. Wij betaalden €19 voor camper, 2 personen en elektra.
Prima, nette camperplaats met ruime plekken. Veel afvalbakken direct bij de plaatsen. Voor de stroom heb je wel 50 cent munten nodig (0,5kWh) en je kunt ook voor 10 cent 6 l water tappen. dus zorg dat je kleingeld hebt 😉. Je kunt overigens ook wisselen bij Platzwart als hij ‘s avonds langs komt.
Geen last gehad van jeugd (zondagavond?). Het toiletgebouwtje was gesloten, maar tijdens winkeluren kun je in de Kosta Outlet naar het toilet. De rondleiding in de Kosta Boda glasblazerij is een aanrader.
Eigenlijk nul sterren, want de camping is gesloten. Uitgeweken naar de Kosta Outlet camperplaats