@PeterSchimpf
- 2018
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 maanden geleden

Juni 2026
een grote maar goed onderhouden camperplaats zoals schone toiletten en douches alles is aanwezig en uitermate geschikt om te verblijven voor een bezoek aan Alicante. Met een tram voor 1,45€ per rit, per persoon naar het centrum van Alicante de halte is + - 300 mtr lopen speciale uitgang naar het strand sympathieke en behulpzame receptie. Geen aceptatie ACSI maar de prijs van € 23 is ok kortom, wij hadden het naar ons zin en komen zeker terug
Mei 2026
wat een fijne camperplekken met stroom , water en water afvoer de toiletgebouwen worden gerenoveerd en het zwembad is fantastisch we betaalden met de ACSI kaart €23 per nacht inclusief 6 KW per dag ( meting stroom op afstand ) Engels sprekende receptie wij hebben hier voor de 2 keer genoten en komen zeker weer terug
wij waren hier op 18 augustus c.a. 15u na een reis vanaf Almere met onze Camper. Hierdoor waren wij een beetje oververmoeid en zagen op Campercontact deze camping. Wij hadden op de info niet gezien dat het een naturistencamping was. Een van de leden kwam aanrijden en vroegen hem om een overnachting. hij vertelde wat voor camping het was en belde iemand van het bestuur. Wij hebben alle medewerking en begrip gekregen en willen alle mensen bedanken
vriendelijke ontvangst en een logisch digitaal aanmeld-systeem de plekken zijn ruim en fantastisch sanitair. echter de plekken zijn niet allemaal waterpas! Neem in ieder geval je keggen mee!. ik kom hier beslist weer!
inderdaad een gewilde plaats! ik ben er de afgelopen 5 jaar vaak geweest. Echter dit jaar 3 x ervaren dat het “vol” was. Het wordt tijd dat er uitbreiding komt. zolang die er niet is zullen ze mij hier niet meer zien
2023
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

de Parkeerplaats is omgevormd tot een Camperplaats! alles is aanwezig zoals V+E . Met zuilen waar je de stekker kunt in stoppen. Wij waren verrast dit te ervaren. Zelfs de vice-burgemeester kwam langsten vroeg hoe ik het vond! Hij zei dat het de bedoeling is om hier een verblijf van ten hoogste 3 nachten toe te staan Het is deze Pinksterdagen gratis incl. stroom enz. omdat Betaalautomaten nog geïnstalleerd moeten worden
De Jachthaven verhuist nog lang niet! Wij zijn weer gearriveerd aan de jachthaven in Venlo. Prima verblijf met alle voorzieningen. Volgens de huidige receptie kan de verhuizing nog wel 10 jaar duren
2022
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden