@PeterSchoneveld
Mooie locatie van de camping, aan het strand. De camperplaatsen staan achterin de parkeerplaats. Het schone sanitair gebruik je, middels een pasje, van de camping. Er komen wel heel wat kosten bij, zoals voor het douchen, warm water voor afwassen, water vullen, elektriciteit per kWh, afvalwater lozen. Dit doe je allemaal door een pasje op te laden. Fijn, 2 familie-douches. Heel handig, met jonge kinderen! Heerlijk gegeten bij het Griekse resta
Mooie, nette camping. Dichtbij een strandje en hondenuitlaatplaats. Schoon sanitair, weinig douches. Maar voor 20 DKK kan je een gezins badkamer reserveren, heel fijn en wederom schoon. Leuke speeltuinen. Grote ruime plekken.
I.c.m. alle uitjes die je kan doen in Billund, zoals Legoland, is het een prima camperplaats. Geen shuttlebus o.i.d., dus fietsen mee is het handigste. Wij hebben de stoelen op onze plek laten staan en zijn met de camper gereden naar Legoland. Eenvoudige plekken, enkele in de schaduw. Weinig toiletten (3) en douches (2) voor de hele camperplaats. Je staat dus regelmatig in de rij. Schoon sanitair. Leuke binnenruimte voor de kinderen (voetbal- en
Nette camperplaats. Tot een uur of 18 heel rustig, daarna stroomde het vol. Sanitair is netjes. Je kan mooi langs de Elbe wandelen. Schaapjes in 1 van de weiden. Daar mag je doorheen wandelen. De ander stond niets en kon de hond even los rennen.
Sitecode: 195219
We hadden een camperplaats. Prima plek voor doorreis. Heel eenvoudig. Je moet wel voor water en elektriciteit apart betalen. Rustig, niet druk, ondanks dat het hoogseizoen is (juli). Wc is niet beschikbaar voor campers. 1 euro per 1000 kWh en 50 cent voor 10 minuten water tappen of 1 cent per liter.
Super geschikt voor kinderen. Mooie grote trampoline, eenvoudige speeltuin, cavia's om te aaien. Ruime plekken, schoon sanitair. Rustig, ook in juli. Leuk strandje, was helaas iets te fris om erin te zwemmen. Ontvangst was niet heel hartelijk. Hij deed alsof het niet zou passen, maar het was heel rustig. Plek zat. Een echte aanrader!
Sitecode: 101910
Prima camperplaats op gras. Grote plekken. Sanitair wordt gedeeld met de voetbalclub. Redelijk schoon.