@PeterSeynnaeve
Heerlijk rustig, vriendelijke eigenaar. Perfect voor onze tussenstop van/naar Polen.
Sitecode: 196344
Mooie rustige plaats, alles aanwezig. Heel vriendelijk onthaal. Net sanitair, maar omkleden in de douche is niet evident.
Sitecode: 196593
Mooie locatie aan het meer. Nette camping. Een beetje verkeersgeluid.
Mooie camperplaats met weinig voorzieningen (water & 3x elektriciteit), maar plaats voor minsters 10 campers. Enkel cash betaling en best (goedkoper) in Deense kronen (50DKK vs 10EUR / 75DKK vs 10EUR).
Mooie locatie, ruime plaatsen en goed sanitair voor een correcte prijs (2 personen + camper: 22 euro, all in)
zowel de kaart kopen (2,5 eur) als het opladen ervan kunnen op het apparaat aan de ingang. Bij ons was betaling met betaalkaart niet beschikbaar, dus betaling in cash.
Heel rustige camperplaats op fietsafstand van Ljubljana (14km, wikiloc ID 81335950). Vriendelijke ontvangst. Wel enkele 'schoonheidsfoutjes': smalle ingang (voor grotere campers), slechts 1 douche (waar enkel koud water uit kwam), .... toch jammer voor deze prijs. CP nog steeds in opbouw, hopelijk (voor de eigenaar) komen er uiteindelijk genoeg 'klanten' om dit vol te houden.
Gratis plaats aan restaurant, zonder voorzieningen. Heel vriendelijke eigenaar die je graag laat overnachten, mits je iets consumeert.
anders dan vermeld in de app: er is geen beperking in lengte, kampeergedrag is wel toegestaan.

Leuke camping, plaatsen zijn wel wat krap. Sanitair is OK. Zeer gunstige ligging. Bijna alle plaatsen waren bezet.
Sanitair (en de rest) in slechte staat. Geen voorziening voor campers. Wel rustig.
Het sanitair is vernieuwd, er is warm water en douche muntjes zijn niet meer nodig. Vriendelijk onthaal. Wel wat verkeerslawaai, maar niet echt hinderlijk.
Mooi en zeer rustig. Er kan enkel met munten betaald worden.
et zijn 6 (krappe) plaatsen voorbehouden voor campers. Wel wat rommelig, maar rustig.
Rustige camping. Ideale locatie om Pierrefonds (kasteel) en Compiègne te bezoeken (mooi fietspad door het bos naar Compiègne)
Mooie camping, vriendelijk onthaal. Zeer schappelijke prijs van 17eur dankzij de ASCI kaart.
nette, rustige en mooi gelegen camping.
Op 22 juli stonden beide camperplaatsen in Dax (sitecode: 40 & sitecode: 47725) helemaal vol, we hebben echter een goed & goedkoop alternatief gevonden bij Camping Le Vieux Platane (sitecode: 47914). Hier was nog veel plaats.
goede camperplaats, camping gedrag is trouwens wel toegestaan (in tegenstelling tot wat bij 'faciliteiten' vermeld staat).