@PeterStakelbeek
Sitecode: 101936
Prachtig gelegen camping aan het meertje Schaartven, vriendelijke uitbaters. mooie omgeving om te gaan fietsen, ook het oorlogs museum in Overloon moet je gaan bekijken, echt de moeite waard. we zouden twee nachten blijven. Maar het zijn er vier geworden. Alle voorzieningen aanwezig en schoon, een camping waar we vast nog eens terug komen.
mooie camperplaats en aardige eigenares, vlak bij kun je op de tram lijn 14 naar de stad, wij stapten uit bij het Kino en vandaaruit lopen naar het oude centrum. sanitair is klein maar goed schoon, zeker de moeite waard om een paar dagen te bivakkeren en om de mooie stad te bezoeken.
mooie vrij nieuwe camperplek, alles super voor mekaar, niets op aan te merken. mooie fietsroutes, en als de fietsroute een stukje door Duitsland gaat, vergeet dan niet bij de grens van Oldenkot bij restaurant Rotering een uitsmijter te eten, deze zijn super lekker.
mooie camperplek, goede voorzieningen en erg rustig. mooie plek om van hieruit te gaan fietsen of te wandelen. zeker het geld waard.
twee nachten met de camper gestaan, omdat we in de buurt moesten zijn. mooie en goed onderhouden camping, speelplaats voor kinderen en voortreffelijk sanitair gebouw. vriendelijke eigenaren. veel mogelijkheden om van hier uit tegaan fietsen. all met al, de moeite waard.
super mooie camperplaats met alles er op en er aan, aardige eigenaren en mooi begin van diverse fietsroutes. voor ons, wij camperen al 11 jaar, is dit wel een van de mooiere camper plaatsen in Nederland.
mooie camperplaats met goed sanitair. aardige eigenaresse. mooie omgeving om te fietsen. er is een fiets huus, waar je de fietsen in kunt zetten en opladen. we komen nog een keer terug.
prima camperplaats, alleen prijs klopt niet, bij de receptie staat €8,- maar kost €12.50 ex stroom deze kost €3.50 per dag.op zich niet te duur. sanitair is prima en schoon.
twee nachten gestaan, mooie plek en aardige eigenaresse die het geld komt halen. sanitair laat te wensen over, niet schoon gemaakt in de tijd dat wij er waren. mooie mogelijkheid om te fietsen en vergeet niet in Grabow de fabrieks winkel te bezoeken van de Grabower negerzoenen. ook een aanrader is Ludwichslust, mooi slot met groot slot park.
Sitecode: 81998
mooie camperplaats, voor €30 all in.sanitair is netjes, bij de receptie mogelijkheid om koffie te drinken, broodjes service. 5 km van de prachtige stad Wismar, deze moet je beslist bezoeken.
fijne en rustige camperplaats, mooi meertje waar je kunt zwemmen, ook voor de kinderen wat speeltoestellen en voor Denemarken niet te duur. voor 35 campers wel wat weinig toilet ruimte, er zijn drie toilet/douche ruimtes. maar verder prima plek.
eenvoudige camperplaats voor drie campers, €15. per nacht incl stroom je kunt in de golfclub van het sanitair ruimte gebruik maken, je krijgt een card, zodat je snachts ook naar het toilet kunt gaan en kunt douchen. Hannelore en Peter.
geweldige camperplaats, grote plekken met goede wifi. Toiletgebouw is supergoed . Aanmeldzuil in 'de koffiesnor' Lekker rustige omgeving met veel fietspaden door de mooie omgeving. zeker een aanrader om hier te gaan staan met de camper.
erg mooie camperplaats, alle voorzieningen aanwezig, keuring netjes, ook een mooi meer waar je kunt zwemmen, restaurant met biergarten. stroom via stroom paal (betaald) en dat alles voor € 12.50. je kunt er prachtige fietstochten maken. komen er zeker nog eens terug.
rustige camperplaats, aardige eigenaar, mooie plaats om te gaan fietsen. wel aan de dure kant €20 gezien de voorzieningen.
rustige plek achter het restaurant, geen voorzieningen, wel stroom 26 amp, er ligt een haspel in de loods waar je kunt inpluggen. alles was gratis, wel even lekker in het restaurant gegeten. Landal GreenParks is ongeveer 200 meter lopen. mooie omgeving om te fietsen, Kloppenburg is goed te doen met de fiets. ook een stuwmeer dicht bij.