@PeterTruus
- 2015
Sitecode: 19368
Vorige review slaat nergens op. Voor Marokkaanse begrippen een goede plek om te staan. Dat er omgevingsgeluiden zijn is hier normaal. Sanitair redelijk maar acceptabel. Soms is het druk; Chefchouen is niet voor niets een bezienswaardigheid. Prima plaats om de oude stad te bezoeken.
Heel mooie camping. Je moet wel tegen zand kunnen want je waant je in de woestijn. Beschutte plekken vooraan met palmbomen. Mooi zwembad, vriendelijke eigenaar die veel rondloopt en behulpzaam is. Broodservice. Aanrader als je in deze omgeving iets wilt ondernemen.
Sitecode: 19656
Heel gezellige camping, mooie locatie. Hartelijke ontvangst en servicegericht. Het sanitair is schoon, douches warm. Wij stonden er met 11 campers in april op doorreis. Was de moeite waard om langer te blijven al was het maar voor het zwembad.
Wij waren er eind maart. De camping had nog duidelijk last van het noodweer van de afgelopen tijd maar er wordt aan gewerkt. Heel aardige eigenaar en medewerkers; uiterst behulpzaam. Sanitair is matig, eten in het restaurant redelijk. Gaat zeker beter worden. Wij komen terug als we uit Marokko terugkomen.
Prima plek om Ronda te bezoeken. Als er plaats is tenminste. Dichterbij het het centrum kun je niet staan , ca 1,2 kilometer. Dezelfde ervaring met de bedelende vrouw de eerste nacht. De tweede nacht niet meer gehoord.
Wij waren hier een halve dag. prima plaats voor een bezoek aan het historisch centrum. ca 900 meter lopen. overnachten zou gekund hebben. Veilige plaats. Inderdaad één stroompunt bij het camperservicepunt. wat ons betreft zouden er meer van dit soort gemeentelijke voorzieningen moeten zijn bij deze touristenplaaten. €18,- voor een lange middag parkeren. Vonden wij het waard.
Op zichtafstand van het oude centrum. Prima per fiets te doen. Royale camperplaatsen. Stonden er met meerdere campers. Goede plaats om Toledo te bezoeken.
Prima camperplaats op privéterrein. Via Whatsapp aanmelden en je ontvangt een pdf met regels en prijzen. € 10,- per nacht incl water en lozen ( ook toilet), €5,- voor stroom, toilet en douche €3,/ per dag en wasmachine en droger €8,- Heel makkelijk en snel. Op loopafstand van het plaza mayor. Leuk authentiek dorp met kleine winkeltjes en veel tavernes. De plek en het dorp zijn de moeite waard. Betere overnachtingsplaats dan de andere CP.
4 sterren omdat het sanitair matig is: losse kranen, eenvoudige douches. Erg vriendelijke en behulpzame beheerder. Staanplaatsen op fijn grind. Heel functioneel voor een camperplaats en een uitstekende en veilige plek om Madrid te bezoeken. Wel ca 11 kilometer fietsen, maar heel goed te doen. Bus en metro op korte afstand , maar daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Wij vonden het de moeite waard om hier te staan. Aanrader!
één nacht bestaanbaar zondag op maandag. Wel druk ‘s avonds op de parkeerplaats met veel wandelaars en met auto’s die komen en gaan, stilstaan met draaiende motor en weer wegrijden. Dealers? Geen unheimisch gevoel bij gehad temeer de politie er ook regelmatig surveilleert. Wellicht is het door de week rustiger. Prima plek om de stad te bezoeken, lopend ca 2 kilometer over een fraai wandelpad tegenover de parking.
Prima camping. Uitermate vriendelijke ontvangst. Wij waren er begin maart en samen met nog 3 campers en een caravan. veel was nog gesloten maar wat open was aan sanitair was prima. Aanrader om Pamplona te bezoeken met de fiets; heel goed te doen over het vlakke fietspad langs het riviertje.
Sitecode: 12047
Voor een stadse camperplaats gewoon goed. Alle reviews zijn waar , maar wij vonden de plaatsen ruim genoeg. Het belangrijkste is is dat je je veilig voelt staan en dicht bij het centrum bent, want daar kom je per slot van rekening voor. Aanrader voor een bezoek aan deze stad.
Niet spectaculair maar zeker voldoende om de stad te bezoeken. Aardige ontvangst bij de bar aan de haven. Gratis elektriciteit. Met de fiets ca 2 kilometer naar het oude en gezellige centrum. Uitstekende broodjeszaak op loopafstand aan de andere kant van het spoor ( door het tunneltje, ca 5 minuten lopen ). Wandelen en fietsen langs het kanaal uitstekend. Het spoor is zeker niet storend ( voor ons althans) .
Eenvoudig, geen voorzieningen. Wij waren er begin maart. Niets te doen. Voor een overnachting prima. We stonden alleen.
rustig en maar op 5 kilometer van de snelweg. Voor een doorreis een prima overnachtingsplaats.
voor een overnachting: gratis , prima. Terminal met toiletservice en water. € 8,- voor een servicebeurt.
Mooie schone en verzorgde camping. aardige ontvangst. Voor een overnachting prima. Super uitzicht over het meer en naar de bergen. Minpunt is dat de treinen er vlak langs komen. Was voor ons niet zo’n probleem. Verse broodjes ‘s morgens!
Telefonisch geen contact kunnen krijgen, wel binnen een halve dag antwoord op mijn e-mail. de beheerder spreekt goed Engels. Is aardig en behulpzaam. niet heel veel camperplaatsen, veel vaste staanplaatsen met houten ”getimmerten”. Ideaal gelegen aan het fietspad, de oude spoorlijn: top fietsen. Stand op ca 300 meter, supermarkt op ca 500 meter. Prima locatie als je een paar dagen van deze omgeving wilt genieten.
Sitecode: 20189
Was weer heel goed. Gemoedelijk, gastvrij en behulpzaam. Royale plekken. Leuke dorpjes in de omgeving: la Morra, Barolo en Novello: goed te fietsen, ook zonder elektrische ondersteuning. Lunchen in alle plaatjes erg goed. Aanrader voor wie dit gebied wil bezoeken. Wij waren er voor de 3de keer en komen zeker terug.
Groene rustige camping op ca 4,5 kilometer van het centrum. sanitair prima. Op 6 oktober was de camping officieel gesloten. wij belden van te voren en we mochten er toch staan. Op de tweede dag stonden we helemaal alleen op de camping. aanrader als je Asti wilt bezoeken.
Veilige overnachtingsplaats voor een ieder die niet van de snelweg af wil en toch voorzieningen wil hebben. Goed sanitair, goed geoutilleerde supermarkt en keurig restaurant. Verse broodjes, koffie en verse levensmiddelen. Niks luxe, gewoon goed. “ Zwitsers verzorgd”.
wat een leuke camping is dit! Mooie gras ondergrond, fatsoenlijk en net sanitair met heet water, aardige en gemoedelijke ontvangst, mooie wandel en fietsroutes. Geweldig leuke plaats, Enkhuizen, gemoedelijk en sfeervol. Wij gaan hier zeker terugkomen!
fijne plek. Het was vol maar we kregen alle medewerking om op de parkeerplaats buiten de camping te mogen staan. Aardige ontvangst. Goede voorzieningen. Alles is duur hier in Zeeland dus niet moeilijk doen over doucheruimten. Top locatie aan het Grevelingenmeer. Scharendijke heeft een hele grote Plus supermarkt op fiets afstand. komen hier zeker weer.
Prima plek om te staan voor een nacht. Voorzieningen goed. Hulpvaardige mensen in de shop. wat hiervoor gezegd is klopt. zeker de moeite waard voor een doorreis.
5 sterren!! Wij waren hier al in 2022! Toen was het al geweldig. Dit is kamperen op niveau. Aardige eigenaren, top sanitair ( op hotel niveau), super omgeving en vooral: de eigen tuin met waterpoel en rivieroever. Wij hebben ooit onze eigen pizza gemaakt in de houtgestookte pizzaoven in deze ruin. Doen!! Een belevenis. Fietsen naar Sankt Martin en dan daar eten. Top! Of naar Meran. Prachtig fietspad. Meer dan een aanrader. Dit is vakantie!!
nette camping, vriendelijk personeel. Verzorgd, maar wel met veel vaste gasten. Aan het strand gelegen. Sanitair is niet luxe, wel schoon en voldoende heet water. Ons idee is dat de camperplaatsen leuker zijn dan de campingplaatsen. zeker een goede camping om aan te doen. Goed geoutilleerde campingwinkel.
Wat een prachtige ligging aan dit meer. Super aardige ontvangst. Heel steile toegang. Met een grote camper kan het net. Niet al te grote plekken. 7-7,5 meter camper is max. Aanrader: mee eten in de agritourismo: de eigenaar kookt zelf op een houtvuur. Heel goede wijn erbij € 30,- fantastisch fietsen rond het meer. Bij de brug in het meer is een koffie gelegenheid met een kleine winkel met streekproducten. Top. aanrader! Ca 7 kilometer fietsen.
Prima camperplaats op gras en onder bomen. Sanitair is erg gedateerd met alleen nog “hurktoiletten” en 2 douches. Warm water is er niet. Camperen is vaak afzien, maar kijk naar de positieve punten. Desalniettemin een mooie locatie aan het strand en het fietspad, de oude spoorbaan, is geweldig om te fietsen zo dicht langs de kustlijn. De trabocchi zijn de moeite waard om langs op te fietsen. Kiezelstrand, schoon en goed van zeewatertemperatuur.
beetje Nederlands aandoende camperplaats met gras. Aardige ontvangst. spreken alleen Italiaans. Heel eenvoudig sanitair, wel gratis. Schoon. en maar €20. Mooi strand op 800 meter lopen.
Sitecode: 19808
mooie plek. De reden dat ik maar 1 ster geef is omdat de eigenaar zijn jonge hond op het terrein los laat lopen. Dat moet niet kunnen. Met onze hond gaf dat een clash en zij zat wel aan de riem. Stel nu dat je als gast bang bent voor honden en deze hond loopt continu bij jouw camper. De eigenaar wilde zijn hond niet vastleggen. Wij zijn weer weggegaan. Aan de bedrijfsleider lag het niet; hij begreep ons volledig. Jammer; we hadden ons verheugd.
perfecte locatie om Otranto te bezoeken. ca 200 meter lopen en je bent in het oude centrum. mooie camperplaats, fijn grind als ondergrond, camperservice naast de camperplaatsen. Sanitair goed maar eenvoudig. aanrader om te gaan staan.
Sitecode: 20375
wat een gemoedelijke camperplaats is dit. We kwamen in donker aan en we werden keurig naar een vrije plaats gebracht. Volgende dag maar even melden op de receptie. Sanitair is schoon en voldoende. De dochter van de eigenaren spreekt goed Engels en is zeer behulpzaam. Lecce is goed te bezoeken vanaf hier per fiets of met de camper. parkeren in Lecce is €3 voor een hele dag aan de rand van het oude centrum. En Lecce is geweldig!
prima camping. In eerste instantie vallen alle overkappingen over caravans op van vaste gasten, maar als je daar doorheen kijkt is het een prima camping. Schoon maar eenvoudig sanitair, aan het strand, een schitterend zwembad ( wel betaald €3 pp) en op ca 10 kilometer van Ostuni. in onze periode was het extreem rustig.
goede en veilige plaats dicht bij het centrum van Bari. ca 2 kilometer lopen/fietsen. €25,00 moesten wij betalen. De supermarkt is om de hoek.
Plek goed. Aanrijroute: volg niet de navigatie want de route is erg smal en stijl. Er is een betere weg iets verder in de stad. wij stonden ook op vrijdagavond. Dan is er reuring van jongeren om 24.00 uur. Niet echt hinderlijk vonden wij. Voor een nacht: prima.
top plek om de oude stad te bezoeken. Op loopafstand. Dit zijn de mooiste camperlocaties bij mooie steden. Hier zouden meer gemeenten in moeten investeren! aanrader voor wie Lucca wil bezoeken.
eind mei en de camping was vol. Wij stonden twee nachten buiten de slagboom op de speciale camperplaatsen vooraan op de camping. perfect. Bijna naast het sanitair gebouw. alle voorzieningen aanwezig. met de fiets is het ca 3 kilometer naar het. centrum. Aanrader om de stad te bezichtigen voor slechts €24,20 per nacht.
heel aangename overnachtingsplek op loopafstand van het meer. rustig en verzorgd. aanrader op doorreis vlak langs de snelweg.
wel een ideale plek om Straatsburg met de tram te verkennen. op ca 300 meter stopt de tram en je ben in ca 15 minuten in het centrum. wij betaalden €7,20 voor bijna 24 uur incl gratis OV. Vonden we weinig dus of het klopte? de betaalautomaat staat aan het begin van de overdekte corridor naar de tramhalte.
Voor een gratis plaats , prima! Op loopafstand van het centrum. Ben je op doorreis is dit een mooie locatie. Niets mis mee.
Wij vonden het een prima camperplaats om Arco en het oude kasteel op de berg te bezoeken. Het dorp is authentiek, echt de moeite waard om te bekijken. De camperplaatsen zijn prima aan de rand van een grote parkeerplaats aan de rand van de stad. Het centrum is een paar honderd meter. Met de fiets over een fraai verhard fietspad is het ca 7 kilometer naar Riva del Garda.
Geweldig hier. mooie omgeving, grote plaatsen, super sanitair, een heel goed restaurant. Alles klopt hier wat ons betreft. het geld meer dan waard.
Zeer ruime parkeerplaats bij een grote supermarkt. Grote campers staan zelfs overdwars: geen probleem. Op ca 500 meter van het historische centrum. Ideale plek voor één overnachting. Zou in meer steden moeten kunnen. Naast deze parkeerplaats is nog een tweede waar ook veel campers staan.
Prima rustige overnachtingsplek voor één nacht. Je hoort de grote weg wel maar dat is niet storend. Mooie heuvelachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Hondenpoep viel erg mee.
Voor een stadscamping: chapeau! We hebben menig 3 sterren campings gehad die vele malen minder waren. Uitstekende sanitaire voorzieningen, goed warm water. Heel kort bij het centrum, slechts het fietspad langs de camping affietsen. Wel online boeken , want na 15.30 uur liep de camping vol en kan het zijn dat er dan geen plaats meer is als je op de bonnefooi komt. Boeken is erg eenvoudig via de website.
Fijne en gemoedelijke camping. Alles uit de vorige reviews is waar. Een aanrader voor strand, fietsen, gezelligheid in de buurt op fietsafstand. Deden niet moeilijk toen we langer wilden blijven.
prima service. Hadden voor één nacht geboekt en betaald maar konden door omstandigheden niet komen. Gemaild de dag van te voren en de volgende dag hadden we de toezegging dat het geld zou worden teruggestort. Zo kan het ook! We gaan er zeker een keer naartoe, mede op basis van de reviews.
alles wat in de andere reviews staat is waar: een aanrader. hele fijne en nette camping! Cahors is op 2 kilometer, een grote supermarkt ook op 2 kilometer.
waarom deze camping in Campercontact staat is me een raadsel. je mag er niet op met een camper. daarbij is de aanrijroute smal en hobbelig. vermijden!
perfecte camperplaats om Albi te bezoeken. we stonden er 2 nachten. Goede serviceplaats om water te lozen, water te tanken en het toilet te legen. Natuurrecreatiepark op 200 meter met een vennetje. Aanrader.
armoedige accommodatie. zeer rommelig en gedateerd. het sanitair is echt niet van deze tijd en dan €35,00 moeten betalen. zal voor het zwembad zijn. voor één nacht om Pézenas te bezoeken is het beter dan een camperplaats op beton. De plekken zijn acceptabel.
perfecte camping als je op doorreis bent of wilt fietsen langs de Saône. Royale plaatsen. je mag zelf de plaats kiezen. Redelijk sanitair, verouderd, wel schoon. de moeite waard om terug te komen als we weer in de buurt zijn.
nette camping met gras en verharde camperplaatsen. ca 800 meter van het gezellige centrum met veel horeca en terrasjes. Verlichte kathedraal met lichtshow en muziek. de camping is erg goed beveiligd met een nachtportier. aanrader als je Metz wilt bezoeken en op doorreis bent.
nette camping, verouderd maar wel schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. door het hoogteverschil is terug fietsen vanaf het strand en de haven met een “ gewone “ fiets nog wel inspannend. de haven en het stadje zijn de moeite waard om naar toe te gaan.
lekker plekje. Rustig en mooie camperplaatsen. Op eigen initiatief een plaats mogen kiezen. wel handig om van te voren te bellen of er plaats is in drukke periodes. Op korte fietsafstand van Horst( aardig en gezellig centrum met leuke terrasjes ).
perfecte locatie om Amsterdam te bezoeken. goede ruime plaatsen. heel verzorgd sanitair. het centrum is per fiets op ca 5/6 kilometer afstand gelegen. aanrader om de stad te bezoeken.
veel te duur voor wat je krijgt. €42,- voor een camper, 3 personen en een hond. Houtje touwtje camping. zeker geen aanrader voor dit geld, temeer er ook nog betaald moet worden om te douchen. is niet meer van deze tijd.
Prima camperplaats om de stad te bezoeken. Met ca 10 wandelminuten ben je in de Altstad. Geen voorzieningen , al was één van de stroomkasten, die er wel staan, open.
weer super goed en goede ontvangst. de camping wordt sinds vorig jaar januari steeds luxer. In mei gaat de nieuwe receptie en camingwinkel open. Sanitair is super! De sauna is heerlijk om van te genieten met 2 personen aan het begin van de camping. Aanrader! Niet goedkoop maar het geld waard.
Sitecode: 19096
heel vriendelijke eigenaresse die je alle tips en adviezen over de omgeving wil geven. Super schoon sanitair! Op loopafstand naar het dorp met alle faciliteiten. De wandeling door de bergen vanuit de Soellereckbahn naar Riezlern is een aanrader. Ongeveer 10 minuten met de skibus richting Oberstdorf en dan met de gondel omhoog. 2 uurtjes wandelen terug.
hele aangename plek om te gaan staan voor een of meerdere overnachtingen. de ontvangst is allerhartelijkst. Wandelen in de buurt is een aanrader evenals de gondel naar de Arnisee, ca 4,5 km verderop.
prima camping aan de rand van de stad. sanitair is voldoende. aardige en behulpzame ontvangst en met Engels kun je hier ook terecht. voor een wintercamping: prima!
mooie plek aan het meer op loopafstand. Wel erg duur voor wat er geboden wordt. aanrader is een rondje Murtensee fietsen met als hoogtepunt de plaats Murten. Routes staan goed aangegeven ( kaart bij de receptie verkrijgbaar). Lekker dat zandstrand.
prima plek voor doortocht. Goed en schoon sanitair, grote plaatsen en …,niet duur. Fietsen langs de Moezel is goed te doen; Thionville heeft niet veel te bieden.
een cadeautje om hier te kunnen staan. Super verzorgd allemaal. Sanitair, zwembad, gazons. Top! Er is zelfs service aan het zwembad voor eten en drinken. En uiterst vriendelijke ontvangst. Echt een aanrader.
voor de locate aan de rand van Verona goed. Nog geen 2 km fietsen naar het centrum en de Arena. sanitair is “ houtje touwtje” , maar schoon. ontvangst was allervriendelijkst. De eigenaar spreekt goed Engels. Prima plek voor een bezoek aan Verona. De eerste plaatsen op de camping bieden veel schaduw, het grasveld in het midden veel minder. Het lijkt een beetje op een “ kinderboerderij “ met ezels, schapen, pauwen e.d. Zo dicht bij Verona: doen!
nette camping, voldoende sanitair, wel gedateerd. Wel heel veel verkeersgeluid van de wegen eromheen. Plaatsen zijn prima, verhard met gras er voor. Prima voor één of twee nachten om de stad te gaan zien.
mooie ruime camping. Met de fiets ca 3,5 km van het oude centrum. Prima plek om Pula te ontdekken. Royale plaatsen, ook met een >7,50m camper. Het sanitair is schoon en verzorgd, wel gedateerd maar is niet nadelig voor mijn waardering. neem de moeite om een goede plek te zoeken: je kunt staan met uitzicht op zee. Heerlijke loungemogelijkheid bij de waterskibaan net buiten de camping. Aanrader!
prima camping. Schoon sanitair, ruime plaatsen, zelf uit te zoeken. Wij waren €35,-per nacht kwijt voor 2 personen , camper en hond. Umag is ca 7 km fietsen. Grote Spar en een Lidl naast elkaar voor de grote boodschappen. In het dorp is niet echt iets te koop. Lekker rustig aan het water.Als je geluk hebt ben je getuige van een geweldige zonsondergang!
eenvoudige parkeerplaats waar we van zaterdag op zondag stonden gemiddeld van ca 25 campers. we hadden niet echt last van de drukke weg. Geen faciliteiten. een kleine kiosk aan het begin van de plaats; wellicht voor dagtoeristen die aan het water willen zitten. niet bijzonder, maar voor enkel een overnacht prima. Wel een fraai uitzicht over het water.
onbewust teerachtige gekomen. voor ons 4 sterren. goed verzorgd. aardige ontvangst. goed sanitair mooie plaatsten en waterputten op de locatie. Heel mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. om toch een minpunt te noemen : lauw water om af te wassen.
lekker plekje hoor, vast aan het water. er komen van allerlei boten lang, van drijvende hotels tot pleziervaartjachtjes. Op een paar minuten fietsen van Cochem. Leuke toeristische plaats. Overigens is het fietsen langs de moezel ook een aanrader met al die kleine plaatsjes met vakwerkhuizen. Aanrader!! en , sanitair en ontvangst waren goed👌
geweldige locatie. Zeker een plek om naar terug te gaan om te fietsen in de omgeving. echt een aanrader. Heel goed en schoon sanitair
wat een geweldige camping is dit. Ideaal voor een camper. Super sanitair. Wat schoon en hoe luxe uitgevoerd! Hier wil je zijn in de winter. Op ca 5 minuten rijden naar de Seiser Alm. Een aanrader.
mooi plekje met een geweldig uitzicht. super nieuw allemaal. goede plek voor een tussenstop zo’n 9 km van de A7 af. een aanrader
prima camping. ondanks de grootte toch rustig. wij waren half juni. prijzen zijn dan nog acceptabel. net sanitair, voldoende grote plekken en het meer aan de overkant van de weg. zeker een aanrader. ‘s morgens verse broodjes. goede supermarkt in Levico Therme op ca 3 km fietsen.
prima locatie voor een paar dagen. goed gelegen naast het dorpscentrum. goed fietspad naar Bardolino. zeker de moeite waard. Langere campers dan ca 7 meter met fietsen achterop kunnen problemen hebben om goed te kunnen staan omdat de plekken afgezet zijn met heggen. sanitair is prima net als de campervoorzieningen.
goede plek om naar het strand te gaan. Hobbelig maar goede parkeerplek. toegang vanaf de parkeerplaats door de tunnel. Lange “ boulevard”. Heel druk maar wel gezellig strand. bij de Italiaan aan het eind van het strand prima eten. voor een nacht en strand: prima.
donderdag avond voor 20.00 konden we al niet meer inchecken. norse portier die ons dat meedeelde terwijl, na later bleek dit wel had moeten kunnen. doorgereden naar een plek aan de andere kant van het dorp. daar wel vriendelijk ontvangen( zie revue). dag strand ( geweldig ) en weer terug maar naar bleek: alleen inchecken op maandag t/m donderdag werd ons door een onvriendelijke dame meegedeeld bij de receptie. in deze tijd!!
heel aardige en behulpzame ontvangst. Tot 24.00 aanwezig. eenvoudige plaatsen en sanitair. geen plek om lang te staan maar om een volgende dag van de geweldige stranden te genieten meer dan goed.
prima plek met uitzicht op zee. heel schoon sanitair. hele ruime plaatsen. vriendelijk personeel. heel veilig met pasjes. laatste deel van de route vanuit het zuiden is prachtig erg goedkoop voor 11,50 €
wat een aparte plek om te staan, maar voor één of 2 nachten : prima. Alternatief, eenvoudig, hippie-achting, maar leuk. op fietsafstand van het centrum. de poort uit, links af, rechts af en dan zo’ n 5,5 km één rechte weg langs het spoor en het water en met het beeld aan de rivier en de brug voor je ben je er in een kwartier. top plek voor Lissabon sightseeing.
prima camping. op heel korte afstand van het dorp. Goed eten. Wel toeristisch. Wij waren juni 2021; Covid en weinig toeristen vonden we maar het dorp is er wel op ingericht. Uitstekend om de grotten van Bentagil te bekijken. Aanrader. Busje rijdt naar Portimão vanaf de haven.
nette camping, schoon sanitair. op korte afstand van het dorp. Het visrestaurant Mar Do Inferno aan de kustweg is een aanrader.
Prima camping voor een korte duur. Plaatsen met veel privacy. Geen gras of zand maar kiezels als ondergrond. Erg prettig. Klein strand aan het watersportgebied op kleine fietsafstand. Eenvoudig maar net en schoon sanitair. Elke ochtend vers brood op de camping.
Nette, rustige camping met ruime plaatsen. Blois op korte fietsafstand. Keurig en modern sanitair. Vriendelijke receptionist. Goed voor een paar dagen.
Voor een overnachting een prima plek en de drukte valt heel erg mee (vonden wij op een zaterdagavond). Je moet hier niet uitgaan van voorzieningen. Alles zelf aan boord.