@PeterVDS

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie ruime plaatsen, mooiste sanitair gebouw dat ik ooit ben tegengekomen. Camping ligt aan rivier, via een brug naar het centrum van het dorp met een aantal leuke restaurantjes. De Chinees is prima!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Mooie plekken op grind met uitzicht op de weilanden. Rustig. Badkamer met douche, wastafel en toilet, prima douche. 20€ in het zwarte kastje, beter kan eigenlijk voor ons niet

Sitecode: 20924

Uitstekende camping, 8 km van het centrum, prima fietsroute daarnaartoe of busverbinding. Restaurant, veel speelvelden, erg mooi sanitair. 35€ per nacht voor camper, 2 personen en elektra. Water bij de plek.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Net open, dus nog erg rustig, maar heel mooie camping van Nl eigenaren. Niets toe te voegen aan eerdere reviews.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Top locatie, ook lekker gegeten bij nabijgelegen restaurant Semillion, kwartiertje lopen. Verder eigenlijk niets toe te voegen aan de eerdere reviews.

Als je van honden rondom de camping houdt, moet je hier naar toe gaan. Dag en nacht blaffende honden, welterverstaan. Verder een prima camping, ruime, meest beschutte plekken, verouderd maar goed werkend sanitair, en veel sport en spel mogelijkheden, waarvoor de attributen ook aanwezig zijn. Alleen die honden verpesten het.

Uitstekende camping, paar kilometer van Saumur. Mooi overdekt 20 meter bad en buitenzwembad, sommige plekken hebben mooi uitzicht op de Loire. Broodjes service, ruime plekken. Uitstekend sanitair.

Mooi aan de Loire gelegen camping met goede voorzieningen, snack bar, broodjes service, goed sanitair en vriendelijke ontvangst. Leuk dorpje, zo’n 10 fietskilometers van Amboise en 18km van Chenonceaux. Helemaal niets mis mee, ruime beschutte plekken.

Prima camping. Enigszins verouderd sanitair op 1e verdieping, maar wel een van de beste douches tot nu toe. Leuk openlucht barretje met snacks en muziek. Angers is mooi om te bezoeken met Galerie David D’Angers en Chateau Angers met de 140 meter Wandkleden van de Apocalyps.

Voor 15€ is het prima wat je krijgt. Ruime en mooie plekken, elektriciteit en een mooie omgeving. Sanitair is basic maar werkt prima met goede douches en heet water. Het voormalige klooster is van buiten mooi en van binnen leeg. Receptionist was laat en de sleutel vergeten dus 1e nacht nog niet betaald dus ietwat rommelig.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camping in de prachtige Lorraine, gelegen op een plateau. Er rijden treinen, maar niet ‘s nachts dus een gezonde nachtrust is verzekerd. Restaunt en zwembad waren nog gesloten. Mooie plaatsen en prima, zij het wat verouderd, sanitair. Vlakbij de indrukwekkende Amerikaanse begraafplaats Saint Mihiel.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Wij sluiten ons aan bij de vorige sprekers! Ook prima sanitair!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima plekken met stroom, verhard of op het gras. Eenvoudig maar goed sanitair. 14€ voor 1 nacht met camper, 2 personen en elektra.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Camping is gesloten vanwege overstroming.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Mooie camping op een mooie locatie nabij Lac de Der. Eenvoudig maar schoon sanitair. Geweldig vriendelijke ontvangst met uitleg over van alles en nog wat. Broodjes service en champagne verkoop incl. glazen, flesstop en koeler met ijs.

Heerlijke camping aan (zwembad) de Ee, 15 min. fietsen vanaf Dokkum. De campingbaas maakt boottochtjes naar het centrum en vertelt over Bonefatius met een glaasje wijn. Schoon sanitair, SVR, kleinschalig, rustig en vriendelijke eigenaren, die ook heerlijke gerookte paling verkopen. Prachtige Elfsteden omgeving. Top verblijf gehad!

Rustige camping met paardenstallen en een bistro. We gaan er morgen pas eten maar de camping is klein, gezellig en aan het kanaal voor een frisse duik. Prima verblijf!