@PeterVDS
- 2024
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Sitecode: 161980
Topplekken met mooi uitzicht, wel met de hogere nummer, plek 1-12 zijn echt minder. Geweldig sanitair.
Mooie ruime plaatsen, mooiste sanitair gebouw dat ik ooit ben tegengekomen. Camping ligt aan rivier, via een brug naar het centrum van het dorp met een aantal leuke restaurantjes. De Chinees is prima!
Mooie plekken op grind met uitzicht op de weilanden. Rustig. Badkamer met douche, wastafel en toilet, prima douche. 20€ in het zwarte kastje, beter kan eigenlijk voor ons niet
Sitecode: 20924
Uitstekende camping, 8 km van het centrum, prima fietsroute daarnaartoe of busverbinding. Restaurant, veel speelvelden, erg mooi sanitair. 35€ per nacht voor camper, 2 personen en elektra. Water bij de plek.
Net open, dus nog erg rustig, maar heel mooie camping van Nl eigenaren. Niets toe te voegen aan eerdere reviews.
Top locatie, ook lekker gegeten bij nabijgelegen restaurant Semillion, kwartiertje lopen. Verder eigenlijk niets toe te voegen aan de eerdere reviews.
Als je van honden rondom de camping houdt, moet je hier naar toe gaan. Dag en nacht blaffende honden, welterverstaan. Verder een prima camping, ruime, meest beschutte plekken, verouderd maar goed werkend sanitair, en veel sport en spel mogelijkheden, waarvoor de attributen ook aanwezig zijn. Alleen die honden verpesten het.
Uitstekende camping, paar kilometer van Saumur. Mooi overdekt 20 meter bad en buitenzwembad, sommige plekken hebben mooi uitzicht op de Loire. Broodjes service, ruime plekken. Uitstekend sanitair.
Mooi aan de Loire gelegen camping met goede voorzieningen, snack bar, broodjes service, goed sanitair en vriendelijke ontvangst. Leuk dorpje, zo’n 10 fietskilometers van Amboise en 18km van Chenonceaux. Helemaal niets mis mee, ruime beschutte plekken.
Prima camping. Enigszins verouderd sanitair op 1e verdieping, maar wel een van de beste douches tot nu toe. Leuk openlucht barretje met snacks en muziek. Angers is mooi om te bezoeken met Galerie David D’Angers en Chateau Angers met de 140 meter Wandkleden van de Apocalyps.