@PeterZandvliet
- 2015
- McLouis Gk72
- 2015
Wat een warm onthaal van Mark en Chantal op deze fantastische plek. Mooie plekken met een wijds uitzicht op de schaapjes. Het sanitair is schitterend. Eigenlijk doen 5 sterren te kort! Wij hebben genoten en raden iedereen deze fijne camperplaats aan. Groetjes Peter en Antoinette
Prima plek,wij stonden er in april alleen. Naar de dorpjes gelopen,een 20 min een leuke wandeling in de dorpen wat restaurants,zeker een aanrader deze plek direct aan zee
Iets verderop zijn er plekken ook aan het water,net iets verder van de rijbaan,wel zo veilig!
Voor een SVR camping voldoen zij zeker niet. 22 Euro voor een donateur is het niet waard. Anders dan andere reviews was de gastheer onfatsoenlijk.
Op onze doorreis naar Nederland deze prachtige plek en een zeer hartelijk ontvangst door de beheerder. Meneer heeft heerlijk voor ons gekookt Wij raden deze geweldige plek aan Antoinette Zandvliet
Goede camping wij hebben hier voor 17Euro per nacht met Asci gestaan. Zeer vriendelijk beheerders. sanitair is prima en schoon. Kan op camping heerlijk eten. We waren 39.90 kwijt met 1/2 fles wijn en extra patat.
prima municipale camping. wij hadden een plekje langs het meertje. prachtige plek. je kunt leuk een rondje langs het meer lopen en halverwege is een soort klim parkje voor de kleintjes. sanitair is ook oké.
De 9 Euro klopt niet. Je betaald 7 Euro voor de plaats en 5 Euro per persoon. Dus totaal 17 Euro.

Sitecode: 20334
Nette camping, nieuw sanitair, Brugge op 10min met de fiets
Prima plek. Lekker rustgevend. Alles gratis. Stroom is niet aanwezig. Dorpje is niet veel te beleven. Aanrader is een kijkje bij de nonnen.
Vriendelijke mensen. Plek is niet erg mooi je staat tussen gebouwen in. De wijn is niet echt voordelig. De Chianti classici reserva 2012 kost €35 op internet is de gemiddelde prijs €18,36