@PeterdeRonde
- Ander
- Buscamper
2022
2 foto's toegevoegd · ongeveer 4 jaar geleden

mooie grote plekken, wij hebben hier gestaan met onze USA camper van 12 meter. vriendelijke eigenaren en sanitair enz wordt grondig en goed schoongemaakt. water stroom en afvoer op de plek aanwezig. gedraineerd terrein waardoor je hier ook met een zware camper prima kan staan. kano’s mogen gratis geleend worden.
Wij staan hier met onze camper van bijna 12 meter. bij aankomst gaf de eigenaresse aan dat de plekken maximaal 10 meter waren in tegenstelling tot de info in campercontact en ook bij de reservering was dit geen probleem. geen water en afvoer op de plek zelf aanwezig. water vullen kan alleen bij de boerderij zelf en voor ons niet mogelijk. mooie verharde rand langs het veld waarop we met onze camper mochten staan.
heel veel ruimte en water en elektra op de plekken aanwezig. Ook het afvoeren van vuil water etc is gewoon mogelijk. geen sanitaire voorzieningen maar verder alles wat je nodig hebt. wij hebben hier gestaan met onze USA camper van 12 meter. gras is netjes gemaaid. zeer vriendelijke jonge eigenaren. geen bord aan de weg en waarschijnlijk daardoor ook in het hoogseizoen erg veel ruimte.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

2020
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2018
Prachtige plek bij een geweldig mooi paviljoen waar je lekker kunt eten en uitkijken naar de plezier vaart. We staan met een grote camper 12 meter op een prachtige plek.
Prima plek, maar wel druk bezet door vrachtwagens. We kwamen laat aan en er was nog 1 plek op de parkeerplaats. Bij het hotel was nog genoeg ruimte op de eigen parkeerplaats maar door de betonrandjes was dit niet geschikt voor een grote camper (12 meter). Wij waren er op donderdag avond (niet in het hoofdseizoen)