@PeterenRie
- 2013
Vandaag gaan wij na 3 heerlijke nachten hier gestaan te hebben afscheid van deze fijne camping. Het was heel prettig om hier te staan met de camper. De gastvrijheid is zo voelbaar aanwezig! De eigenaren doen alles voor de gasten om het naar hun zin te maken. Wat een pareltje is dit!
Wat een prettige ervaring om op deze camperplaats te zijn met prima voorzieningen en een zeer attente beheerder! Een plekje aan het water is een lust om te zijn!
De toegangsweg is zeker een waar avontuur maar eenmaal boven aangekomen op de camping ,is de ontvangst zó vriendelijk,dat je de steile uitdaging vergeet! Wat een fijne plek!
Wat een zorgvuldigheid en gastvrijheid hier op deze sinds 2 jaar bestaande camping! Echt een aanrader!
Deze camping is echt een topper! Wat een gastvrij onthaal krijg je hier! De eigenaar doet alles wat hij maar kan voor zijn gasten. Echt een aanrader om hier een paar dagen te staan en een bezoek aan de stad Krujë te brengen!
Afgelopen week 3 nachten op deze supercamping gestaan! Wat een enthousiast jong stel de beheerders! Wat doen ze hun best om het de gasten naar hun zin te maken! Wel even via de website van te voren reserveren en plaats uitzoeken. Top plekkie! Heerlijk fietsen en wandelen. Braubach is een mooie oude stad en de Lorelei is goed met de fiets te doen.
Niets dan lof over deze camping! Lekker Italiaans restaurantje met zalige tiramisu ! Wij komen absoluut een keer terug! wat een vriendelijke mensen die er de leiding hebben.
Er staat slagboom met de hand openen,dit gaat via een automaat waar een ticket uitkomt als je op de knop drukt,dan gaat de slagboom omhoog,en rij dan gelijk door, ticket goed bewaren. Fijne camperplaats,kan alleen met Visa of PayPal betaald worden!!
Voor de 2e keer op deze camping één nachtje gestaan met onze camper! Als wij 6 sterren konden geven ,zouden wij dat doen! Wel van te voren reserveren!
Sitecode: 71986
Deze camping is prima, het echtpaar dat hem beheerd,doen hun uiterste best om alles te doen voor de gasten wat ze kunnen. Wij zijn heel tevreden over deze camping!
Wat een fijne camping met jong stel en dochtertje Dit stel werkt hier met hart en ziel om het de gasten naar het zin te maken. Wifi kan beter maar verder is hier op deze camping niets aan te merken!
Knusse camping met mooi uitzicht over de Saale,prima restaurant!
Deze prachtige camping is zijn prijs meer dan waard,echt een aanrader om hier te zijn!
Prachtige camping met glamping tenten en 2 plaatsen voor campers,mooi uitzicht! Unieke plaats.Vriendelijke ontvangst! Aanrader voor mensen die van rust houden.
Wat een feest om hier op deze ruime camping te zijn! Wij zeventigers hebben genoten! Jammer dat wij maar één nachtje konden blijven!
Mooie camping maar bij de receptie erg onvriendelijk personeel en medewerkers. Mooie fietspaden naar Wenen.
Alle lof voor deze camping en zijn knorrige maar hardwerkende beheerder,die heerlijke pizza's bakt en ze aan je deur bezorgt! Prachtige plaatsen aan de Lot! Een pareltje!
Ontvangst niet hartelijk,het kwam er op neer dat we voor een nacht cash moesten afrekenen en zoek het zelf verder maar uit! Geen fijne ervaring!
Vandaag om 16,00 alleen nog op het eerste veld een plaats uit te zoeken,dus geen tv. Eigenaar is aan het opruimen, en laat niemand meer naar het andere veld toe,jammer,we zijn verder gegaan en en komen hier niet graag weer!
Dit is geen pareltje,dit is een briljant! Wat een verzorgde camping en vriendelijke eigenaren! Rust ruimte en goede wifi. Prachtig om te fietsen naar de brug van Millau.
Deze camping hebben wij het cijfer 12 gegeven!!! Zo goed zo schoon, zulke hard werkende mensen! De gastvrijheid en het terrein zijn top! Wij komen hier zeker terug! Geweldige ervaring in 40 jaar camper en.
Heerlijk rustige landelijke camping,de eigenaren werken heel hard samen om er iets moois van te maken. Schoon sanitair en douches,lekkere kersen in de buurt en veel mogelijkheden om een mooie fietsroute te maken.
Zonder meer een super camping! Schoon en netjes. Paar plaatsen bezet met caravans door mensen die hier elke zomer komen,absoluut geen last van. Prima verblijf en heel rustig.
Mooi terrein, strikte meneer bij de receptie,Alles kost extra geld,WiFi douchen afwassen. Prijs en data in NKC boek kloppen niet.
Top camping! Wat een rust en gemoedelijkheid! Aardig personeel dichtbij Rovinj,heerlijk wandelen en fietsen,internet gratis!
Mooie camping! Let op dat ACSI korting niet geld tijdens feestdagen, het kan fors schelen, beter eerst informeren welke prijs juist is voor die tijd!
Net aangekomen met onze Possl camper! Ging prima bij tunneltje, fijne camping voor een paar dagen,langer als je bij het strand kunt staan. vriendelijke ontvangst!Prijs vermeld in hoogseizoen.
Super camping!! Wat een lieve eigenaars, moeder en zoon, ze willen echt alles voor je doen en het sanitair en het terrein zijn heel schoon, er is een keukentje om te koken en verkopen ze eigen heerlijke wijn!
Sitecode: 22074
Een minpunt,in het weekend de herrie van de buren! Verder geweldige camping.
Mooie camping! Heel schoon sanitair vriendelijke behulpzame mensen. Op loopafstand van Finikoundas, mooi havenplaatsje met goede restaurants.Zeker het bezoeken waard.
Hier wordt je helemaal blij van! Nog nooit meegemaakt! Wat een vriendelijke gastvrije mensen zijn deze camping eigenaren!