@Peterglider
- 2019

- Adria COMPACT SL
- 2024
Juni 2026
Prachtige rustige camping. Bij aankomst lijkt de camping gesloten en verlaten, en werd er niet op de bel gereageerd. Even het telefoonnummer bellen lost alles op. Aardige dame en vriendelijke ontvangst. Jammer dat het terrein slecht wordt onderhouden en de zwemgelegenheid gesloten is. Sanitair beperkt en verouderd. Jammer dat je 3 euro voor een hond moet betalen en hier niets voor terug krijgt. we hebben wel heerlijk geslapen.
Super rustige plaats voor 4 campers. vriendelijke ontvangst en zoals hiervoor omschreven is alles aanwezig. zelfd een tandenborstel en tandpasta, als je die vergeten zou zijn. ligt wel langs weg. De foto's zijn van de omgeving en niet van de cp. zeker een aanrader.
prima camping met belachelijke grote plaatsen. sanitair is vernieuwd, al mag de straal van de douche wel wat harder. de Pizza (op maandag en donderdag) was prima. wij betaalde € 33,00 met twee honden en SVR korting.
Mei 2026
Prima camping, ruime plaatsen met schaduw. Sanitair netjes en heerlijke douches. Zeker een verblijf waard. wij bleven 3 dagen eind mei en betaalde voor camper 2 pers en 2 honden 26,75 eur.
Eens met de vorige alles is voorzien. het enige wat wij aan te merken hebben is de prijs. NOK 450 voor een camperplaats in aanbouw is niet mals.
prachtige camping voor een dagje relaxen en uitrusten. schitterend sanitair. mooie geasfalteerde plekken met een zitje steen en gras. wel aan de prijs. NOK500 2pers + elektra.
2023
ik sluit mij graag bij alle andere reviews aan. Een superplek en een zeer gastvrij echtpaar. aan alles is gedacht tot een uitlaar rondwandeling voor de hond. We zijn ontvangen met een drankje een koekje en een koekje voor de hond. We komen hier graag terug op onze volgende Ierland reis.
zeer nette camping. goed onderhouden en goed sanitair. prijs in mei 22 euro voor camper, 2 pers en 2 honden. inclusief gratis poepzakjes. leuke plekjes en erg rustig in mei.
kamperen was ferme.
2020
Leuke kleine camping. Er was geen plaats maar mocht op het trekkers veldje. Deze plaatsen hebben het moiste uitzicht maar veld is wel erg scheef. Sanitair eenvoudig, douches niet helemaal handig gemaakt. Wel mooie uitvalsbasis voor mooie fietstochten (als je van het heuvelland houd) of een mooie wandeltocht vanaf de camping. Vriendelijke ontvangst en niet duur.