@Peterja
- 2021
- Chausson Welcome95
- 2005
Mooie en schone camperplaats. Staat snel vol waardoor er ook op het gras geparkeerd wordt. Wel jammer dat er iemand uit het dorp denk ik zijn caravan hier gestald heeft. Daar zou wel toezicht op gehouden mogen worden. Verder is het hier zeker een aanrader
Sandra en Alex wat fijn om jullie en de prachtig geworden camping na zoveel jaren weer terug te zien. Wat hebben jullie het daar goed voor mekaar. En de plannen die er nog zijn daar wensen wij jullie heel veel succes mee. Wij hebben ons in de 2 dagen dat we bij jullie waren goed geamuseerd. Dank daarvoor. En je weet het maar nooit komen we zo weer een keer aan. Mvg Peter en Wilma Jacobs
Het is 18 jaar geleden dat we hier geweest zijn. We kennen het niet meer terug. Van een kleine rustige camping naar een massa toerisme. De dame achter de receptie was niet heel enthousiast en had liever dat we een plek namen en niet dat eerst over de camping gingen kijken. Dit heeft ons ook besloten om verder te gaan. Waar is het gebleven die goeie ouwe tijd. Hoe kleiner hoe fijner.
Sitecode: 1923
Tegenwoordig is het Camping- Camperplaats Caix. Hebben hier 2 nachten gestaan. Sanitair is aan een opknapbeurt toe. Je betaalt €2,- om het toilet en de douche te mogen gebruiken doormiddel van een deur code bij de ingang van het sanitair. Maar ja als deze opengebroken zijn ga je geen €2,- betalen toch. wel een mooi gebied en we moeten alles vroeg ondernemen vanwege de hitte.
Basic camping met gedateerd sanitair. Ligt aan Rivier de Lot. Je staat hier voor €13,- met 2 personen en stroom per nacht. Kleine supermarkt in de buurt.
Wat een heerlijke plek als je zelfvoorzienende bent. Leuk zo aan een krabbelend beekje staan.
We stonden hier helemaal alleen en vonden het een prima plek voor 1 nacht.
Wat een heerlijke plek is dit. Voor €5,80 sta je hier met 2 personen, je camper en je hebt stroom voor 24 uur. Water kost €2,50. Vooraan staat een sanitaire gebouw. Wordt ook veel door fietsers gebruik van gemaakt. Er staan ook 2 kleine hutjes die je als fietser kan huren. En niet te vergeten het restaurantje waar je een hapje kan eten en drinken.2 nachten gestaan en er heerlijk rustig geslapen.
Deze camping wordt sinds 2 jaar gerund door een jong stel. De vorige eigenaren hadden er niet veel meer aan gedaan en nou doen zij hun best om er weer wat leuks van te maken. Ook chalets en safaritenten kan je hier huren. Ook een zwembad aanwezig. Prijs voor 2 personen zonder elektriciteit 19 euro. Wij hopen dat ze er wat leuks van maken.
Wilde graag eerst een kijkje nemen of deze camping ons zou bevallen. Helaas was het hek dicht. Ook het loopdeurtje was op slot. Er kwam toevallig en man met hond aan die daar op de camping stond. Ik vroeg of hij mij binnen wilde laten zodat ik even kon gaan kijken. Maar dat deed hij niet angst om trammelant met eigenaresse te krijgen. En als ik er al op was had ik geen code om er vanaf te komen. Zou echt een opgesloten gevoel krijgen zo.
Kwamen hier op zondag tegen 14 uur aan. Receptie was gesloten. Er stond een ouder echtpaar met een caravan voor ons die vertelde dat de receptie pas om 17 uur open ging en zolang wel wilde wachten. Ben naar de receptie toe gelopen en op de bel gedrukt die ik daar zag hangen. Kreeg meteen iemand er aan die netjes de slagboom voor ons open deed. Heb ik maar meteen gevraagd of hij ook het oudere echtpaar binnen wilde laten. Fijne en rustige camping.
Mooie grote plaatsen. Het sanitair wat gedateerd maar men kan zich ermee behelpen. Voor 1 week betaalden we €83,- inclusief stroom voor 2 personen. In de omgeving zie nog veel herinneringen van de 1 e wereldoorlog. Leuke week gehad hier.
Camping heeft 10 plaatsen en een veld voor tenten. Een jong stel beheerd deze camping en komen meestal s'avonds het geld ophalen. Plaats inclusief stroom en 2 personen €12,50. Voor tent en 1 persoon €8,-. Sanitair ziet er netjes en fris uit wordt ook elke dag schoongemaakt. De warmte van het water zou heter mogen( voor te douchen oke maar voor de afwas te koud).Vuilnisbakken mogen er wel wat meer staan( 1 is te weinig). We hebben genoten daar.
Bruno ontvangt je met open armen op een groot veld alwaar je jou eigen plek kunt uitzoeken. Er zijn geen douches en toiletten. Wel kan je er water en stroom pakken en je toilet legen. Supermarkt op 5 minuten afstand. Voor 1 a' 2 nachten goed te doen. Zou er een toilet gebouw komen weet ik zeker dat het meer mensen aantrekt.
Open terrein met geen schaduw. Wel mooi uitzicht naar de berg. Op afstand hoor je de A75. Voor 1 a 2 nachten prima te doen. Zorg wel dat je wiggen en of opvulblokken bij je hebt wat het loopt nogal een beetje af.
We hebben hier geprobeerd om onze camper waterpas te krijgen maar dat lukte niet doordat het overal wat afloopt en ongelijk is. zijn we maar weer verder gereden.
We kwamen aan een gesloten hek. Het terrein was wel netjes gemaaid en zag er ook goed uit. Toen zagen we een oud vrouwtje uit het raam hangen die ons vertelde dat de camping voorgoed gesloten was. Zonde. De rede wilde ze niet vertellen.
Wat een rust geeft deze kleine gemoedelijke municipal camping. Je hoort hier helemaal geen verkeer. Goed verzorgd toiletgebouw. Aardige receptioniste. Leuk dorpje waar je in 2 restaurants wat lekkers kunt gaan eten.
Camping is permanent gesloten volgens Google. Jammer is een leuk gebied daar.
De route was gepland om naar de Warsteiner camperplaats Zum Bayernstadl te gaan toen we hier langs reden. Toch maar even snel gaan kijken. Grote ruime door hagen afgebakende plekken met ieder zijn eigen stroomaansluiting. Schoon sanitairgebouw kom je binnen met een code. Je kan via een code te scannen reserveren en betalen. Zeer eenvoudig. Ook een bezoek aan de brouwerij is aan te bevelen. We hebben ons goed vermaakt.
Plaatsen zijn niet vlak. Kost veel moeite om je camper waterpas te krijgen. Momenteel zijn ze met werkzaamheden bezig aan de straat dat voor overlast kan zorgen. Maar voor €8,- kan je ook niet op de 1e rang staan.
Het is echt moeilijk te vinden. Staat ook nergens aangegeven dat er hier een camperplaats is. De routebeschrijving laat je een weggetje inrijden dat na 100 meter ophoud. Hier de coördinaten 49,6189674, 17,3193475 zodat je er meteen naartoe kan rijden. Is inderdaad achter een autosloper een grindpad oprijden. na 500 meter aan de rechterkant vind je de camperplaats. Wij staan nu helemaal alleen en genieten van de rust. 10 eu ro per nacht.
Mooie plek om te staan als je zelf mag kiezen waar je wilt staan. Maar helaas gaat deze vlieger hier niet op. Mevrouw. van de overkant die een beetje toezicht houd dicteert wel is even hoe ieder moet gaan staan. Het liefst wil ze iedereen zo kort mogelijk op elkaar hebben staan. Zo moest vanavond(26-6) iedereen zijn camper of verplaatsen zodat er een grotere kon staan(als die komt) of opschuiven. Wij komen hier zeker niet meer terug.
Voor de 3e keer hier. Prachtige camperplaats aan de maas. Voor €10,- water en stroom. Wel jammer dat de containerbakken ramvol waren. Komen hier zeker nog vaker als we op terugreis zijn.
Een echte doortrekcamping. Het gras stond kniehoogte. Moest eerst met de camper een paar maal op en neer rijden zodat het gras platgedrukt was. Prijs daar en tegen is weer niks van te zeggen. €9.86 voor 2 man met emplacement.
Had via de mail een plaats gereserveerd. Daar op 30 mei aangekomen waren Corinne en Didier en zelf niet. Wel later op de dag hartelijk ontvangen door Lisa en Thomas. We hadden ons plaatsje gevonden op het erf zelf dicht bij de sanitaire voorzieningen. We hadden een eigen grasveldje met een tafel en 2 stoelen. Rondom dit veldtje dansten de tuinstekers en hingen vogelkooien in de boom die met de wind mee waaiden. Corrie en Didier hartelijk dank.
Sinds 1 maand is er een nieuwe eigenaar. Voor hem allemaal nog nieuw en nog gewenning. Leuke en spontane man die ons welkom hete. Wat een mooie plek hier. Voor €12,- inclusief stroom en douches is toch niks van te zeggen. Van hieruit met de fiets naar de Atlantische oceaan gefietst (20km). Ook langs het kanaal een mooie fietsroute. Zijn vanplan om 3 nachtjes te blijven.
Lag aan een drukke en lawaaierig weg. In het midden van de camping stond maar 1 waterkraan en die was afgesloten. Dus voor water helemaal naar voren gemoeten. Voor je sanitaire stop moest je ook helemaal naar voor toe. Je kan er zo oprijden omdat de slagboom verwijderd is. Verder helemaal geen toezicht op het terrein. Ze verwachten met Pinksteren vele campeerders omdat ze de plaatsen aan het uitzetten waren. Niet direct een aanrader dus.
Leuke camperplaats waar 3 campers van normale formaat kunnen staan. er is gratis water en je kunt er grijs water lozen. Bakker is om de hoek en er is een kleine supermarkt waar je het broodnodige kunt krijgen. Ook leuke bezienswaardigheden zoals een soort van hunebedden en een stenen brug over een riviertje. Zijn hier 1 nacht geleden.
Rust, rustig, heel erg rustig. Ook wij stonden hier helemaal alleen. Heerlijk gewoon. Zeer vriendelijke ontvangst. Konden ons eigen plekje uitzoeken.
Camping Bellevue weer open. We hebben er 2 nachten gestaan en wat een rust hadden we daar. Het sanitairgebouw is van buiten wat opgeknapt. Douches waren lekker warm. Hagen waren gesnoeid en het gras gemaaid. Toch kunnen ze nog veel verbeteren om meer gasten aan te trekken. Maar voor €10,- per nacht voor 2 personen en de hond mag je niet klagen.
Camping was gewoon open. De receptie is van 9 tot 12 uur open en van 17 tot 21 uur. In de tussentijd kom je zo niet de poort voorbij als alleen te voet. Wij kwamen rond half 1 in de middag aan en een aardige meneer liet ons het terrein op. De aardige beheerder nam ruim de tijd voor ons . Twee nachten gestaan voor €28,-. Leuk stadje.
Prima camperplaats de bij Wijnboer Bollenberg. Achter zijn wijngaarden plaats voor 4 campers langs elkaar. Jammer dat er dan een 5e probeert zich daar tussen te nestelen tot ongenoegen van anderen. Mooi uitzicht over de wijnranken. Gratis stroom en water aanwezig.
Parking la Ferme is dicht en gaat niet meer open. Dit vertelde ons de 87 jarige eigenaresse. Haar man is overleden zij wil hier niet verder mee gaan. Jammer leek me een mooie plek te zijn om een paar nachtjes te staan. Mevrouw een verdere goede gezondheid gewenst en toen zijn we verder gereden.
Dat zulke plaatsen nog bestaan. Een oase aan rust. De eigenaar komt nog gezellig een praatje met je maken. Toiletgebouw met warme douches. In de omgeving nog veel te zien over de 2e wereld oorlog.
Grote camperplaats voor ongeveer 220 plaatsen. Wij stonden er met 4 andere campers. Alleen gratis water en grijswater lozen. Lekker rustig daar. Via een voetpad kun je naar de boulangerie je brood halen.
Leuke plek maar te dicht op een drukke verkeersweg waardoor er de hele dag veel verkeerslawaai is. Niet prettig voor je nachtrust. Onder in het dorp 2 grote supermarkten.
in 2018 waren we hier ook al is geweest toen met de caravan. We stonden daar heerlijk aan een beekje. Nu hebben we er met de camper. Heerlijke camping die lekker rustig is. Hier zijn 2 grote supermarkten en het is heerlijk fietsen langs het kanaal. Voor 2 personen en de plaats betaal je €10,-. Wil je stroom betaal je €4,- meer. Camping is een aanrader.
In 2019 hier al is geweest toen het nog een camping was. Nu een prima camperplaats en lekker rustig. supermarche is dicht bij. Ook kan je hier prachtig langs de Maas fietsen.