@Peters
- Peugeot Boxer 2800hdi
- 2005
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Een ongewone camperplaats, 7 plekken langs een water waar talloze boten langskomen.
Een ouderwetse camping zoals bij de campings municipal, (als die al nog niet zijn overgenomen): geen slagboom, geen computer, contant betalen, en best wel goed sanitair ouderwets, maar wel netjes, en dat allemaal op een eiland in de Aube. Wij kampeerden daar enkele nachten. Maar dan komt het: vanaf 12.30 arriveren de doortrekkers. Naar mijn mening is dit geen kamperen maar parkeren. Volgens mij komen daar ook de negatieve reacties vandaan.
Prachtig gelegen camping aan het einde van het Lauterbrunnental, dus nog nauwelijks verkeer. kleine camping (60 genummerde plaatsen). Reserveren gewenst, we stonden op nr 60 met prachtig uitzicht op het dal. In tegenstelling tot eerdere berichten waren de douches schoon. Uitstapjes naast het wandelen zijn de Schilthornbahn naar Murren en de Trummelbach watervallen
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 jaar geleden

let op of er een feestdag is, met enkele vrije dagen gaat half Duitsland op pad. Langerekte ongenummerde plaatsen ( wel enkele honderden meters). in rijen verdeeld met linten, zodoende 5 rijen in totaal. Het was dus afgelopen woensdag verschrikkelijk druk en vol is vol kent men niet , geen enkele controle zodat campers ook dwars een plekje zochten. ik schat dat er zo'n 400 campers waren met voor de heren toiletruimte 3 wc's en 3 urinoirs.
14 september 2024: Camping gesloten
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Deze camping is gelegen binnen het centrum van Marburg, een oude middeleeuwse stad, de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast op kleine afstand de het lange fietspad langs de Lahn. Kortom alle reden om een bezoek te brengen aan deze camping.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

2021