@PetervanAndel
Er is volgens ons niet goed nagedacht over de camper plaats.. veel te krap! luifel kan amper uit. camping is mooi. sanitair wordt gebruikt door camping gasten omdat eigen gebouw te druk bezet is. Het personeel bij de receptie vreselijk! onprofessioneel en chagrijnig! voor ons geen 2de keer meer!
Rust, ruimte, natuur! Prachtige camping…. maar belachelijk duur, 72,50 2 nachten 2 personen met camper, sanitair zeer vies en eigen toilet papier mee!
prachtige camping, ruime plekken! heerlijk in het bos…aardige eigenaar. sanitair gedateerd maar wel schoon , mooie fiets omgeving!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Wij kwamen aan op een maandag… vanwege de regels gemeente ivm permanente bewoning mochten wij niet door de weeks voor 1 dag staan met de camper werd ons verteld bij de receptie! Nog nooit meegemaakt dat 1 nacht met een camper door de weeks permanente bewoning is! Een weekendje mocht wel… maarja , als je op maandag aankomt! Erg flauw en bizarre regelgeving!
mooie CP , leuk aangelegd…. alles voor elkaar! mooi fietsen in de omgeving. CP nog maar net geopend, aardige eigenaren! super hoor…
prachtige plek… aan het water ! 28,- voor 2 nachten, niet duur vreselijk sanitair, dit mag echt wel vernieuwd en bijgehouden worden qua schoonmaken! slagbomen in/uitrit veel te smal! er stonden een aantal campers/caravans , maar met zoveel plaatsen was het zo goed als leeg! Terwijl het hoogseizoen is… hier kunnen ze iets veel mooiers van maken nog.
prachtige camping! mooi aan het water… leuke plekjes! genoeg schaduw door de mooie bomen, sanitair voor elkaar! mooie wandel fiets paden… aardige eigenaren!
2023
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
prachtige mini camping waar wij ook stonden voor 1 nacht! We mochten ook op de camperplaats staan, maar vrij krap met een kar achter de camper…net sanitair en heerlijke douche! aardige eigenaresse!! super mooie omgeving!!
Een locatie beoordeeld · bijna 3 jaar geleden
prachtige lokatie! voor 1 nacht gestaan! prima sanitaire voorzieningen… aardige eigenaar!
prachtige natuur camping! ruim opgezet.. vriendelijk personeel! sanitair gebouw verouderd! wij zijn hier nu voor de 2de keer en bevalt prima! prijzen kloppen helaas nog steeds niet! verder een prachtige omgeving.