@PetervanBeusekom
- 2020
- Laika Kreos 5009
- 2023
Heerlijk chaotische Italiaanse camping waarbij iedereen een plekje krijgt. Verrassend lekker smakende eenvoudige maaltijden bij de bar, waarbij je gewoon aardewerk servies meekrijgt. Lekker strandje met bomen die voor schaduw zorgen. Heerlijk zwemwater in een prachtig meer. Eén minpuntje: rond etenstijd wordt er zóveel stroom gevraagd dat het net het net niet aan kan.
Tja, wat moet je toevoegen aan alle lovende recensies die er al geschreven zijn? Dat Doubledot Dot op een idyllische plek ligt waar het Zen gevoel je overspoelt? Dat Eveline en haar team er alles aan doen om je te laten ontspannen en te laten genieten van een lekker ontbijtje en ‘‘s avonds van een heerlijk diner ( Finn kan er wat van). Dat er ondanks drukte de tijd gevonden wordt om samen een goed gesprek te hebben? Jullie gaan het druk krijgen !
Wat een gave plek om te wandelen of fietsen, waanzinnig mooi. zéér behulpzaam personeel die werkelijk supergoed meedacht om ons drie dagen te herbergen terwijl de camping eigenlijk helemaal vol stond. 👍. Klein minpuntje bleek de afvoer van grijs water te zijn. Heel krap, opstaand randje, met als resultaat dat het water langs de put liep.
Wat een lekkere plek aan de Moezel. Goed onderhouden terrein en schoon sanitair: wat wil je nog meer? OK, de aankomst was wat chaotisch door een slagboom die het niet lekker deed, maar we zijn met vakantie 😂😂 Zeer aan te raden.
wat een enorm ingewikkelde manier om op de website te reserveren. Gaat voor het eerste deel prima, maar de website komt ( méér dan 1 poging) bij het doen van een aanbetaling in een loop. Telefonisch boeken gaat niet via het telefoonnummer van de camping zelf, maar je krijgt een nummer in Stuttgart waar er niet wordt opgenomen. Jammer.
Beetje jammer dat er nieuw beleid is: je wordt weggestuurd door de politie.
2022
Goed onderhouden camping op fietsafstand van Sarlat. Sarlat staat wat ons betreft in de top 3 van leukste steden. Als er nog een advies is voor de camping: er zijn wat weinig parasols bij het zwembad ⛱⛱
inderdaad een zéér klantvriendelijke camping: op Koningsdag kon je een tompouce pakken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 4 jaar geleden