@PetervanKollenburg
Oktober 2026
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Erg leuke camping, oude locatie en erg mooi. Sanitair een 10, zeef schoon en luxe, ontvangst prettig Dorpje rustiek en enig, bakker en leuke winkeltje in oude kapel, Nederlandse dame, streekproducten , streekproducten
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Bovenstaande review onderschrijf ik maar, voor campers geen lozing cassette toilet, geen lozing grijs water. zou wel iets aan gedaan kunnen worden
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
voor een stadscamping een 10 met de griffel . Zeer nabij de stad, een erg goed restaurant, heerlijk gegeten . Sanitair dik in orde
Een locatie beoordeeld · 3 dagen geleden
Prima camping met mooi schoon sanitair. luxe zwembad en goed restaurant
Mooie camping aan riviertje. Prettige ontvangst, goed en schoon sanitair. Fietstocht mogelijk via route de Lin. Naar Dieppe op de fiets is pittig alle wegen gaan via heuvels , met e-bike goed te doen . Markt in Dieppe op zaterdag is groot,druk en leuk om te slenteren
eens met alle eerdere revieuws. Prima camping, minpunt, je kunt niet pinnen bij receptie. Vriendelijke ontvangst men spreekt Engels
2023
Dit is een typische stadscamping gelegen op 1 minuut lopen van het centrum van Metz. Bij elke plek electra en voldoende tappunten voor water. Sanitair kan wel een update gebruiken. Let op dat je eind september niet onder een kastanjeboom gaat staan deze vallen bij bosjes . Metz heeft veel te bieden leuke pleintjes en straatjes met allerlei restaurants en winkels en terrasjes. Erg leuk
Sitecode: 2023
Fijne camping ,vriendelijke ontvangst. Men spreekt Duits en Engels . Keurig sanitair. Reserveren aanbevolen we stonden er vijf nachten vanaf 22 september . Leuke fietstochten in de omgeving wel pittig. Watertap punten bij de plaats . Oberbai is erg leuk. Aanrader
Leuke ontvangst aan de receptie. Maar de prijs kwaliteit verhouding is slecht . Rumoer van de snelweg, gedeelte van sanitair afgesloten, geen watertappunten in de buurt van de staanplaatsen . vers water halen toiletgebouw op grote afstand . We stonden aan de rivier er was totaal geen verlichting. Bij bezoek aan toiletgebouw in het donker moet je een trap op zonder verlichting .Erg gevaarlijk. Bij boeking meteen betalen binnen is binnen .
Zeer leuke camping. Prima sanitair en een leuk barretje met heerlijke Belgische biertjes. Goede prijs kwaliteit verhouding. Fietstocht gemaakt 46 km wel pittig ook met e bike. We komen zeker terug